Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב קטן ראשון בסכום של עד 30 אלף שקלים

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות בין-עירוניות (בערך 100 ק"מ ביום) כמובן שלעתים פחות ולעתים יותר.

אני מעדיף שיהיה רכב אוטומט, ובנוסף שהטיפולים והחלקים שלו יהיו יחסית זולים עד כמה שאפשר.

רוב הדרכים של הרכב הם עליות וירידות (כמעט ואין מישור) וזה בשל איזור המגורים.

אשמח להמלצה טובה מכם,

המון תודה ושבת שלום.

פורסם

דייהטסו סיריון-אמינה ולא יקרה לאחזקה.

גרנדה פונטו תהיה חיסכונית יותר,ולך לפי הקמ כניראה כן כדאי לחפש רכב חיסכוני,החיסרון הוא הגיר הרובוטי,בעיר לא חלק כמו אוטומט רגיל.

יונדאי אקסנט מציעה תא מטען גדול יותר,רכב שהוא באמת סוס עבודה,יש גםכאלו עם מנוע 1.6 אך לא בטוח שהם בתקציב שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דייהטסו סיריון-אמינה ולא יקרה לאחזקה.

גרנדה פונטו תהיה חיסכונית יותר,ולך לפי הקמ כניראה כן כדאי לחפש רכב חיסכוני,החיסרון הוא הגיר הרובוטי,בעיר לא חלק כמו אוטומט רגיל.

יונדאי אקסנט מציעה תא מטען גדול יותר,רכב שהוא באמת סוס עבודה,יש גםכאלו עם מנוע 1.6 אך לא בטוח שהם בתקציב שלך.

קודם כל תודה,

שנית סיריון נחשבת חזקה? ואיזה שנה אפשר להביא בתקציב הזה ושיהיה כדאי?

פיאט פונטו אני לא יודע למה אבל כל הסובבים אותי ממש אנטי ולחברה שלי יש אוטו כזה, מלא תקלות - לא מומלץ.

יונדאי אקסנט לא נראה לי שהוא רלוונטי למה שחיפשתי.

פורסם

המנוע בסדר גמור,זה לא רכב ספורט.

אפשר לקנות מודל 2007-2008.

אם האקסנט גדולה מידי יש את יונדאי גטס,חפש רמות איבזור gli/glx/gls.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק תעלה בשנים.

פורסם

היא תהיה ישנה לעומת המתחרות,ואין בה משהו מיוחד ששווה את זה.

פורסם (נערך)

באסה! אני לא מרוצה בכלל מהרכבים האלו.

אולי כיוון אחר? המלצות נוספות ?

רכב ראשון אני רוצה משהו טוב ולאורך זמן.

הפונטו גראנדה רובוטי מה החיסרון שלו ?

עריכה אחרונה על ידי Oren Vaitzman
פורסם

בעיר הוא לא חלק כמו אוטומט רגיל,המצמד לא יחזיק כמו הגיר של הגטס,זאת הנקודה החלשה של הרכב,מצד שני זה מה שעושה אותו חיסכוני.

פורסם (נערך)

הגיר הרובוטי סבבה לגמרי בגרנדה פונטו.

יש לי פג'ו 107 ועם מדברים על גיר רובוטי, אז שם הוא באמת לא עובר חלק (בהילוכים 1-3)

לעומת הפג'ו לדעתי, הגיר הרובוטי בפונטו מעט טוב יותר פחות טלטולים ורעידות וההילוכים עוברים חלק יותר.

(לא יצא לי לנהוג בפונטו אבל לשבת בתור נוסע כן, ומרגישים שהאוטו הזה נוסע חלק)

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אני פשוט נמנע מהפיאט בשל הביקור המרובה במוסכים. (מניסיון של האוטו של חברה שלי)

אם אני ימיר את הרכב ה "קטן" לרכב משפחתי אני יוכל להביא משהו יותר סביר ?

פורסם

100 קילומטרים ביום זה המון, כדאי לנסות לחפש רכב חסכוני וזה הרבה יותר פשוט בקטגוריית הסופר מיני.

משפחתיות קומפקטיות בתקציב הזה יהיו מאותם שנתונים של סופר מיני בתקציב הנתון (עניין של ביקוש והיצע) אבל סופר מיני תהיה חסכונית יותר.

אפשרות מעניינת יכולה להיות הונדה ג'אז שהיא מאוד חסכונית ומרווחת קצת יותר מסופר מיני ממוצעת, בתקציב שלך תיכנס אחת מ-2006.

על אותו רעיון גם ניסאן נוט יכולה להתאים, בתקציב הזה אחת מ-2007 ואולי אפילו 2008 תתאים, היא תהיה קצת פחות חסכונית מהג'אז אך נוחה יותר.

פורסם

סוויפט וספלאש לא יתאימו לתקציב שלך.

מאזדה 2 אולי תיכנס בדוחק כשהרכב ככל הנראה יהיה יוצא ליסינג/השכרה עם קילומטראז' גבוהה ומרמת הגימור הנמוכה.

• תוכן חדש...