Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות מד לחץ אוויר לרכב.

חרשתי את כול תחנות הדלק ולאף אחד אין את זה.

משהו יודע איפה אפשר לקנות כזה דבר?

תודה

פורסם

תזמין מ deal extreme מד דיגיטלי, עולה כמה דולרים.

מנכשירים האלו בסה"כ עובדים טוב והם די מדוייקים.

פורסם

בדקתי גם באוטו דיפו והום סנטר, בשניהם אין את זה.

יש ברשת מלא סוגים של מדי לחץ אוויר.

אפשר קישור למד לחץ אוויר טוב מאלי אקספרס?

תודה

פורסם

אל תקנה מד "אנלוגי" מכל סוג שהוא.

וזה למה?

אני מסתובב כבר שנים עם מד כמו שבתמונה, שקיבלתי במתנה מרינוטייר.

עבר השוואה עם מכשירים מקצועיים של פאנצ'רמכרים ומדייק להפליא.

TSTPG1.jpg

יום טוב גם לך

פורסם

מכשיר אנאלוגי איכותי יכול להיות מדוייק, אבל למד לחץ דיגיטלי, במיוחד אחד זול מאיביי או דילאקסטרים, יש סיכוי טוב להיות מדוייק ולשמור על הדיוק שלו לאורך זמן.

:turn-l:
פורסם

אני מעדיף את מד הלחץ הפשוט ביותר ללא תצוגה דיגיטאלית וסוללות כמו בתמונה שצירף יגאל.

יש לי אחד כזה כבר 10 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מעדיף מדיד עט.

הדיוק שלהם הוא טוב מאוד (פחות מחצי PSIG בטובים שבהם) והם אמינים. מדיד "שעון" או מדיד דיגיטלי יכולים לצאת מכיול עקב טלטול בלי שתשים לב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מדיד דיגיטלי במיוחד מאייבי או דיל אקסטרים. רוב הזמן לא מדוייק ולא בנוי לטווח הרחוק.

הוא נשבר אחרי כמה זמן, ואם לא הוא פשוט נדפק.

יש לי אנלוגי heavy duty מה שנקרא. עד היום עובד נפלא.

פורסם

יש לי מד לחץ דיגיטלי מדיל אקסטרים, עובד כבר כמה שנים.

לא התפרק ולא יצא מאיפוס. לא זוכר כמה עלה, סדר גודל של 4-5 דולר.

אם הייתי פנצ'רמעכר מקצועי, אז ברור שלא הייתי קונה כזה, אלא משהו יותר רציני.

אבל רובינו משתמשים במד לחץ אוויר לצמיגים אולי פעם בחודש-חודשיים ולשימוש כזה אני לא רואה שום סיבה להשקיע במכשיר Heavy duty.

מכשיר פשוט בכמה שקלים עושה את העבודה, דיגיטליים יותר נוחים לשימוש לדעתי.

מקסימום ישבר או יתקלקל - קונים חדש.

פורסם

גם אני מחפש כבר כמה זמן מד לחץ כלשהו שיהייה אמין וזול, אז קודם כול תודה על ההצעות.

כזה זה טוב?

http://www.ebay.com/itm/Car-Tyre-Tire-Air-Pressure-Test-Meter-Gauge-Pen-Silvery-50-350KPA-5-50-PSI-/201271596555?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2edcb8d60b&vxp=mtr

לא הבנתי את ההערה שלהם - Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

זה בדיוק המכשיר שיש לי. קל לנשיאה ושימוש, בדיוק של חצי PSIG ואמין. הוא נמצא באוטודיפו. אני קיבלתי אותו מאלטרנתיבי.

יש לי גם מדיד דיגיטלי ועוד אשפה שלמה של מדידים בכל המידות - אך זהו המדיד שבו אני משתמש. מלבד טיעוני האמינות, במבחן המשווה היחיד שראיתי למדידי לחץ אוויר, המדיד הטוב ביותר היה מדיד עט!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...