Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לרכוש רכב הנעה אחורית, בעיקר למטרות שיפוץ ושיפורים.

טווח המחירים שלי הוא באזור ה-20/30.

חשבתי על במוו סדרה 3, אבל רציתי לשמוע אופציות נוספות מאחר ואני לא סגור על איזה רכבים ישנים הם בעלי הנעה אחורית.

תודה רבה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למיטב ידיעתי, כל רכב יוקרה ישן יהיה הנעה אחורית.

לא נכון.

מה זה ישן בשבילך? איזה שנתונים אתה מחפש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא נכון.

מה זה ישן בשבילך? איזה שנתונים אתה מחפש?

ייתכן שאני טועה.

אבל לפי הזכור לי, מבין יצרני היוקרה, רק וולבו ואאודי לא משתמשים בהנעה אחורית ברכבים שלהם. (זה לא כולל משפחתיות קומפקטיות).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אאודי אף פעם לא השתמשו בהנעה אחורית אבל וולבו ידועים בדגמים הישנים שלהם בשימוש בהנעה אחורית. ה945 טורבו היה הסטיישן הכי מהיר בתקופתו, עם הנעה אחורית.

פורסם

נכון, אבל וולבו גם ״חטאו״ לא פעם, כולל היום, בהנעה קדמית - כך שלגבי הרכבים שלהם א״א לומר שהם מתאפיינים בהנעה אחורית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל שהוא לא רשם שנתון זה יכול להיות כמעט כל דבר. גם לחיפושית יש הנעה אחורית וגם אותה ניתן לשפר.

התקציב זה כולל שיפורים? איזה שיפורים?

פורסם

התקציב לא כולל שיפורים.

בעיקרון אני אעדיף רכב עם מנוע רציני יחסית של 1.8/2.0.

השיפורים שאני רוצה זה להחליף גלגלים, להוציא את כל הפנים, להחליף ראש מנוע אם צריך, ועוד כמה דברים כאלה ואחרים בשביל להפוך לרכב מירוצים.

אגב אם מישהו מוכר משהו בסגנון אשמח לשמוע.

פורסם

ב.מ.וו עם מנוע 1.8/2.0 זה להחטיא את המטרה.

מנועי 4 צילינדר אף פעם לא הזיזו את הטנקים האלה כמו שצריך. חפש לך אחת עם מנוע משושה, עדיפות לנפח של 2500 ומעלה.

M-TECH E46

• תוכן חדש...