Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה שבועות נשרף לי מטען USB שקניתי מהסינים. התבאסתי ואמרתי זה בטח מטען בעייתי.

השני נשרף יומיים אחריו.. שוב התבאסתי והאשמתי את אחד הכבלים שהשתמשתי להטענה שחשבתי שהוא קיצר וזרקתי גם אותו.

אתמול נשרף לי מטען שלישי (בשבוע) אחרי שחיברתי אותו עם כבל בודד רגיל לטלפון...

נראה לי שזה משהו ברכב ששורף לי מטענים (יש ריח שרוף מהמטען כשהוא נשרף).

יכול להיות שזה בהנעה של הרכב ?

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

תופעה ידועה שמטענים סיניים עושים בעיות ונשרפים, תבדוק איזה פיוז שמו לך בשקע המצת, כמה אמפר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תופעה ידועה שמטענים סיניים עושים בעיות ונשרפים, תבדוק איזה פיוז שמו לך בשקע המצת, כמה אמפר

אין קשר לפיוז, פיוז מגן בעיקר על המוליכים.

המטען נשרף כי כנראה יש לך קפיצות מתח ברכב (קורה כאשר אתה מפעיל צרכנים כבדים, יש כמה מילישניות עד שהמייצב מתח עושה את העבודה שלו)

הפתרון הוא לקנות מטען איכותי, לי בכל אופן מטענים איכותיים (מקוריים או מחברות טובות) מחזיקים המון שנים.

פורסם

תודה חברה, הבנתי מכם שזה כנראה המטען, אשקיע באחד רציני, מקווה שיפתור את הבעיה

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם (נערך)

http://www.ebay.com/itm/NEW-Kensington-K33497US-PowerBolt-Duo-Car-Charger-3-1-AMPS-/231381133200?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35df63e790

ממליץ על זה, יש לו שני יציאות אם תשים לב,

אחד למכשירי 1A איפון וכו,

אחד למכשירי 2A כמו גלקסי ו LG החדשים

דווקא פחות ממליץ על ANKER,

אי אפשר להטעין אייפון עם מטען 2.5+ אמפר,

המטען שלו הוא 1A וכך זה אמור להיות.

זה מצג שווא ליצור מטען אוניברסלי, בקיצור חרטא.

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

המטען של anker בועט אלקטרונים לתוך כל המכשירים שלי כבר מעל שנה. מטעין הכל. וההתנגדות שקובע המכשיר קובעים את הזרם. אך המטען יכול לתת 2 אמפר, והכבל נכון, אז גם אייפד וגם אייפון יטענו ב 2 אמפר.

אפשר גם לגרום למטען סיני של חצי אמפר לתת 2 אמפר, ואז אחרי זמן קצר הוא נשרף.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...