Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אני אוהב את החברות שאומרות "קח לכל מקום רק לא לשם". גילו מספר ריג'קטים שזה פשוט בושה שהם העמידו אותו כך למכירה. אם תיקנו את הריג'קטים לשביעות רצונך, תהנה מהרכב. בכל מקרה, אני מקווה שאתה מרוצה. סע לשלום ובהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

תבקש חשבונית. לפי דעתי החברה רק מילאה גז. ותוך תקופה הגז יגמר והמזגן יפסיק לעבוד.

אין סיבה שהגז יעלם מהמזגן אם אין נזילה. וכמו שאני מכיר את טיבן של החברות הללו הם בחיים לא יתקנו כמו שצריך.

פורסם

במוסך נאמר לי שהם החליפו מסננים למזגן.

בינתיים אני מרוצה, (כבר נסעתי כ-500 ק"מ וטרם תדלקתי) יכול להיות ששלמתי מחיר גבוה מדי אבל כמו שאמרתי מדובר ברכב ראשון ומטעויות לומדים, בפעמים הבאות אקנה רכב בצורה מפוכחת יותר.

אני לא אהיה מוכן לקנות רכב עם ריג'קטים ולהתרוצץ למוסך. רוצים שאני אקנה את הרכב? סבבה, תקנו את כל הליקויים אחרת אני לא אקנה אותו ממכם.

ובלי כל קשר מה דעתכם על המיזם של Switch?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הקפצה

מכיוון שאני נצמד לעובדות, אין לי בעיה לדווח על החברה שממנה קניתי את הרכב, "אלבר".

לאחר קניית הרכב, התגלתה תקלה בנעילה המרכזית של אחת הדלתות.

דיווחתי על התקלה לאלבר, והם תיקנו לי אותה במסגרת האחריות במוסך המרכזי של לובינסקי.

למזלי, תפסתי אותה בזמן כיוון שהאחריות לליקויים היא רק ל-3 השבועות הראשונים מרגע קניית רכב. חצי שנה למנוע ולמכלולים נוספים...

בינתיים גמעתי איתה מרחק של כ- 11,000 ק"מ ולא היו לי שום תקלות, למעט איזון גלגלים/כיוון פרונט שעשיתי פעמיים.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לא יאמן, אני כבר הפסקתי לספור כמה שרשורים נפתחו על החברה הזאת בשלושת השבועות האחרונים! אני בטוח שהם באמת ובתמים רוצים למכור מכוניות טובות אבל המופתי שכנע אותם למכור בררה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
גם אם הם יגידו לי שהיטלר יריץ לי את הרכב על הדיינו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לא יאמן, אני כבר הפסקתי לספור כמה שרשורים נפתחו על החברה הזאת בשלושת השבועות האחרונים! אני בטוח שהם באמת ובתמים רוצים למכור מכוניות טובות אבל המופתי שכנע אותם למכור בררה.

רק שבניגוד אליהם אני לא אכלתי קש.

לפחות בינתיים, אין לדעת מה יצפה לי בטיפול הקרוב.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
איך אני אוהב את החברות שאומרות "קח לכל מקום רק לא לשם"

אולי ניסו לרמוז משהו לפות"ש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הקפצה

מכיוון שאני נצמד לעובדות, אין לי בעיה לדווח על החברה שממנה קניתי את הרכב, "אלבר".

לאחר קניית הרכב, התגלתה תקלה בנעילה המרכזית של אחת הדלתות.

דיווחתי על התקלה לאלבר, והם תיקנו לי אותה במסגרת האחריות במוסך המרכזי של לובינסקי.

למזלי, תפסתי אותה בזמן כיוון שהאחריות לליקויים היא רק ל-3 השבועות הראשונים מרגע קניית רכב. חצי שנה למנוע ולמכלולים נוספים...

בינתיים גמעתי איתה מרחק של כ- 11,000 ק"מ ולא היו לי שום תקלות, למעט איזון גלגלים/כיוון פרונט שעשיתי פעמיים.

לא מכיר הרבה רכבים שב-11000 ק״מ עוברים פעמיים כיוון פרונט/ גלגלים.

• תוכן חדש...