Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל דבר שתעשה עם הרכב יביא לבלאי שלו (במידה זו או אחרת), הרכב נקנה בשביל לנסוע.

כל עוד נסעו ברכב בצורה נכונה ומתחשבת, אין סיבה לבלאי מיוחד, בין אם נסעו לירושלים ובין אם נסעו במקום אחר.

אגב, בלימת מנוע נכונה אינה מזיקה לרכב או עושה לו "לא נעים", כפי שכתבת.

בקיצור, הויכוח על לא כלום - אין סיבה לפסול את הרכב הזה לאור הדרכים בהן הוא נסע, ניראה לי

שבכך שנינו מסכימים.

ראשית אין ויכוח, אלא דיון :)

לגבי השאלה לעיל, אין שום סיבה לפסול את הרכב, בשל נסיעות לירושלים. זה טיפשי

לגבי הקביעה שאין הבדל בין שימוש בתנאי דרך הרריים לבין מישור, אז וודאי שיש, ואני בטוח שגם על זה אתה מסכים, יש בלאי מואץ בנסיעה בתנאי דרך הרריים קשים, בין שני רכבים שננהגו על ידי אותו נהג.

כמובן אני מסכים שלמרכיב הנהג ואופי הנהיגה יש השפעה משמעותית יותר. אך אם אני צריך לבחור בין רכב נהוג נכון בתנאי דרך הרריים קשים, לבין כזה במישור, אזי להוא במישור סביר שיהיה בלאי מופחת.

כמוכן, בלימה עם מנוע עושה נזק כשהוא מביא את המנוע לטורים גבוהים מידי, ותאמין לי ראיתי גם את זה.

אני בטוח שאתה מסכים גם עם זה. :)

לפיכך, יש הסכמה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלימת מנוע לא גורמת לנזק אם עושים את זה נכון. הכל תלוי בצורת הנהיגה.

יכול להיות רכב שנסע רק בכבישים הרריים ורכב שנסע רק במישור אבל ברכב הראשון נהגה סבתא וברכב השני נהג צעיר שנסע כל הזמן בקיקים. מה עדיף?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בלימת מנוע לא גורמת לנזק אם עושים את זה נכון. הכל תלוי בצורת הנהיגה.

יכול להיות רכב שנסע רק בכבישים הרריים ורכב שנסע רק במישור אבל ברכב הראשון נהגה סבתא וברכב השני נהג צעיר שנסע כל הזמן בקיקים. מה עדיף?

:)

ואיך זה מחדש\שונה\סותר את מה שאני כתבתי?

או שאני טועה והתגובה לא מופנית אלי..

נראה לי שהתשובה לשאלתך ברורה מתוך מה שכתבתי מעליך. וגם מה שרשמתי לגבי הבלימה עם המנוע

ערב טוב :)

פורסם
ראשית אין ויכוח, אלא דיון :)

לגבי השאלה לעיל, אין שום סיבה לפסול את הרכב, בשל נסיעות לירושלים. זה טיפשי

לגבי הקביעה שאין הבדל בין שימוש בתנאי דרך הרריים לבין מישור, אז וודאי שיש, ואני בטוח שגם על זה אתה מסכים, יש בלאי מואץ בנסיעה בתנאי דרך הרריים קשים, בין שני רכבים שננהגו על ידי אותו נהג.

כמובן אני מסכים שלמרכיב הנהג ואופי הנהיגה יש השפעה משמעותית יותר. אך אם אני צריך לבחור בין רכב נהוג נכון בתנאי דרך הרריים קשים, לבין כזה במישור, אזי להוא במישור סביר שיהיה בלאי מופחת.

כמוכן, בלימה עם מנוע עושה נזק כשהוא מביא את המנוע לטורים גבוהים מידי, ותאמין לי ראיתי גם את זה.

אני בטוח שאתה מסכים גם עם זה. :)

לפיכך, יש הסכמה :)

עם מה שכתבת בהודעה זו אני בהחלט מסכים :-)

קח בחשבון שחלק ניכר מהמדינה שלנו שאינו הררי מאופיין בעומסיו ובפקקים אינסוף, ובמקרה זה כבר מתעוררת השאלה

אם להעדיף רכב שמור שנסע באזורים הרריים (הדרך לירושלים, מי ישמע הררי ;-) ) או שמא להעדיף את הרכב שבילה את חייו בהזדחלות בפקק, אני באופן אישי הייתי בוחר באופציה הראשונה.

פורסם

תלוי גם בסוג הרכב.

לדוגמא:שברולט ספארק מול שברולט מאליבו(הספארק יעבוד קשה יותר מאשר המאליבו)

בכל מקרה ברכבים חדשים אין באמת טעם בשאלה אלא אם מדובר בטאטא נאנו.

פורסם
עם מה שכתבת בהודעה זו אני בהחלט מסכים :-)

קח בחשבון שחלק ניכר מהמדינה שלנו שאינו הררי מאופיין בעומסיו ובפקקים אינסוף, ובמקרה זה כבר מתעוררת השאלה

אם להעדיף רכב שמור שנסע באזורים הרריים (הדרך לירושלים, מי ישמע הררי ;-) ) או שמא להעדיף את הרכב שבילה את חייו בהזדחלות בפקק, אני באופן אישי הייתי בוחר באופציה הראשונה.

בהחלט. נסיעה קבועה בפקקים מזיקה הרבה יותר מגבעת הר הצופים ואף מגבעת התחמושת ללא פקק

המסקנה שלי מהדיון לחפש את הרכב הבא שלי בנגב :)

פורסם

ובנגב הוא היה מלא אבק, וגם יהנה מהגבעיות.

השרשור הזה מזכיר לי את

-

בסוף בורחים לפתח תקוה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנשים, אתם לא הגזמתם קצת???

בסך הכל רכב שנסע לירושלים, זה לא רכב שנסע בעליות של החרמון על הילוך 1 כל הדרך, ובירידות נניח שהוא היה על ההילוך הכי גבוה ולחץ ברקס כל הזמן - אז מה?!?, יחליפו ברקסים והכל יהיה בסדר.

כולה ירושלים... אפילו רכבי 1000 סמ"ק נוסעים שם בקלות על 70~80 קמ"ש.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...