Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

(lone survivor) מבוסס על סיפור אמיתי.

הסרט מדבר על צוות חיילים שנמצא באפגניסטן, וקיבל משימה לחסל מבוקש באחד הכפרים.

בדרכם לכפר החיילים נתקלים ברועי צאן, ומתלבטים איך להמשיך, האם לקשור אותם לעצים ושימותו מהקור בלילה?, האם לשחרר אותם עם הסיכון שילשינו, או האם בכלל להרוג אותם, כדי שיוכלו להמשיך במשימה ללא סיכונים מיותרים.

לא ראיתי סרט טוב מזה מאז "צלף אמריקאי" שאגב גם הומלץ פה.

תהנו!

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אתה מתכוון לזה שבו הם נופלים למארב? אם כן, סרט נחמד. לא הייתי נופל לרצפה, יש לא מעט סרטים טובים על כוחות אמריקאים שהסתבכו בפלישות לחו"ל. בשליף יש את בלאק הוק דאון

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

סרט מצוין, וורסיה בריטית לנתיב הל"ה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צלף אמריקאי בהחלט סרט טוב. הסרטים של קלינט איסטווד אף פעם לא מאכזבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לחובבי הז'אנר אני יכול להמליץ על הסרט BRAVO 2 ZERO.

הסרט מגולל את סיפור ההסתבכות של 8 חיילי SAS בריטים במהלך פעילות מבצעית במלחמת המפרץ הראשונה, כולל דילמות דומות לזה שציין פותח השרשור ועד לנקודה שבה הדברים מסתבכים באמת.

שם הסרט הינו קוד הקריאה בקשר של אותו צוות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לחובבי הז'אנר אני יכול להמליץ על הסרט BRAVO 2 ZERO.

הסרט מגולל את סיפור ההסתבכות של 8 חיילי SAS בריטים במהלך פעילות מבצעית במלחמת המפרץ הראשונה, כולל דילמות דומות לזה שציין פותח השרשור ועד לנקודה שבה הדברים מסתבכים באמת.

שם הסרט הינו קוד הקריאה בקשר של אותו צוות.

כל השרשור אני יושב ואומר לעצמי "איך קוראים לסרט ההוא...? אני אמליץ עליו גם. אלפא 2 בראבו....? לא? בראבו זירו משהו...? לא."

בקיצור, הוצאת לי את המילים מהפה. סרט משובח ביותר. לחובבי הז'אנר, כן?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בכיף ;)

אגב, מזכירים פה הרבה את הסרט צלף אמריקאי, למי שמתעניין, לפני כ-3 שבועות ניתן גזר הדין לרוצחו של הצלף המדובר- מאסר עולם ללא אפשרות חנינה.

באותה מדינה בה נערך המשפט ניתן לפסוק עונש מוות לרוצחים אך בית המשפט נמנע מכך כיוון שהרוצח סבל מכל מיני בעיות נפשיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנתי איך אחרי כל "הנפילות" שלהם לא נשברו להם כל העצמות? ("בטוח עשו משהו בעריכה").

לא פחות מוזר זה שהם מצאו את הנשקים שלהם כל כך בקלות אחרי כל התעופפות,

הכוונות לא יצאו מאיפוס, נשארה להם כל כך הרבה תחמושת, ואף אחד בבסיס האם לא שאל מה קורה..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

למען האמת לי הציק יותר שהם בלי קסדות

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
בכיף ;)

אגב, מזכירים פה הרבה את הסרט צלף אמריקאי, למי שמתעניין, לפני כ-3 שבועות ניתן גזר הדין לרוצחו של הצלף המדובר- מאסר עולם ללא אפשרות חנינה.

באותה מדינה בה נערך המשפט ניתן לפסוק עונש מוות לרוצחים אך בית המשפט נמנע מכך כיוון שהרוצח סבל מכל מיני בעיות נפשיות.

ובאותו נושא, הצלף תרם את רוב הכנסות מהספר שהוא כתב למשפחות של חברים שנהרגו מהיחידה.

לאחרונה קראתי שאלמנתו הפסיקה את כל העברת הכספים למשפחות, ומדובר בסכומים גדולים הרבה יותר בזכות יציאת הסרט.

רע או לא... תחליטו אתם :)

מה שכן... נשים...

;)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שנהפוך את זה לשרשור סרטים? ברור!

אז במהלך החג יצא לי לראות הרבה סרטים. נתחיל:

שנה קשוחה מאוד (A most violent year) - מומלץ. סרט יחסית איטי על בעלים של חברה להפצה דלק שמנסה להתמודד עם כל החרא שנופל עליו. והסרט מתרחש בניו יורק של שנת 81, ככה שיש מכוניות נחמדות ברקע.

בין כוכבים (interstellar) - חבל על הזמן. במובן המילולי. חבל על שלוש שעות של סרט שמבטיח ולא מקיים. באתי עם ציפיות גדולות ויצאתי מאוכזב. הסרט מנסה להיות עמוק ובתכל'ס סתם שטות.

נעלמת (Gone girl) - ממליץ. מותחן על בחור בעיירה קטנה שאשתו נעלמת סתם ככה יום אחד, ומשם הכל מתגלגל.

השופט (The judge) - נחמד+ , עורך דין מצליח ואגואיסט מניו יורק חוזר לעיירת נעוריו להגן על אבא שלו, השופט המהולל של העיירה שנאשם בדריסה. עם רוברט דאוני ג'וניור בתפקיד העו"ד, ועם רוברט דובאל בתפקיד השופט, לדעתי שחקן ענק.

חצויה (Divergent) - לוותר. אלא אם אתם ילדה בת 12.

קצה המחר (Edge of tomorrow) - רק אם אתם חייבים להעביר שעתיים מול הטלוויזיה.

יאללה, תורכם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...