Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
זה פורום ייעוץ או חינוך ? ברור שזה מסוכן ולא טוב אך אנחנו לא רובוטים , הייתי מבין תגובה כזאת אם הייתי מצדיק את עצמי אך אני מתחרט בתוקף על המעשים הנ"ל.

תחנך את הילדים שלך אולי הם יצאו מושלמים.

ועוד יותר אני בטוח שאני נוהג הרבה יותר זהיר ממך למרות שני התקלותת האלה , שוב פעם אנחנו בני אדם לא רובוטים.

אם לא יקרו תקלות לא יהיה לנו ממה ללמוד , לשפר ולהשתפר.

ילד, הצלחת להוציא ממני את השד.

קודם כל - זה פורום פתוח, ולכל חבר זכות לכתוב את דעתו גם אם מדובר בסטיה מנושא השרשור, כמובן כל עוד לא מדובר בפוסט אלים\עברייני\לא תואם את כללי הפורום. גם אם זה לא נעים לך.

שנית - אני מאחל להורים שלך שקיבלת חינוך ברמה שקיבלו הבנים שלי. בכל מקרה, יש להם רשיון קצת יותר שנים מאשר לך, ובינתיים נקי מעבירות ותאונות. הצטברות העבירות שאתה מודע להן מעיד על בעיה קשה בטיב הנהיגה שלך.

בוא לא נדבר על טיב הנהיגה שלי. יכול רק לומר לך שגליון העבירות שלי במצב מצויין יחסית לותק. למעשה אפילו בהשואה לגליון שלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ילד, הצלחת להוציא ממני את השד.

קודם כל - זה פורום פתוח, ולכל חבר זכות לכתוב את דעתו גם אם מדובר בסטיה מנושא השרשור, כמובן כל עוד לא מדובר בפוסט אלים\עברייני\לא תואם את כללי הפורום. גם אם זה לא נעים לך.

שנית - אני מאחל להורים שלך שקיבלת חינוך ברמה שקיבלו הבנים שלי. בכל מקרה, יש להם רשיון קצת יותר שנים מאשר לך, ובינתיים נקי מעבירות ותאונות. הצטברות העבירות שאתה מודע להן מעיד על בעיה קשה בטיב הנהיגה שלך.

בוא לא נדבר על טיב הנהיגה שלי. יכול רק לומר לך שגליון העבירות שלי במצב מצויין יחסית לותק. למעשה אפילו בהשואה לגליון שלך.

איזה שד בדיוק לא באתי לעצבן אותך בכלל.

תשמע לא באתי לריב ולהתכווכח פה , רציתי ייעוץ (!) לא לגלוג.

היית יכול לעזור לי בלי ללגלג ולחנך אותי והייתי מקבל ויותר מזה הייתי מעריך את העזרה שלך.

לא מתאים לך לעזור , תיהיה בריא ותמשיך הלאה.

אל תלגלג ותנסה לחנך את כל העולם.

• תוכן חדש...