Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי זה 15 אלף גג לאוטו(15 אלף גג לאוטו = מחיר מקסימלי, ולא קניית גג לרכב קבריולט, כפי שניתן להבין) ...אני מחפש מכונית שחשוב שיהיה לה הגה כוח (אפשר גם שתיהיה מאובזרת בחלונות חשמל וכאלה אבל לא חייב אבל הגה כוח חייב) שתיהיה אמינה לא תיראה מוסך כול שני וחמישי וחסכונית שלא תאכל הרבה דלק וכמובן שתיהיה לצעירים (מבחינת המראה).....

חשבתי ללכת על (ללכת על = בכיוון של)פיאסטה אבל הבנתי שבתקציב שאני מחפש הדגמים בלי הגה כוח....

על הפונטו אמרו לי שלא שווה ללכת(ללכת על = בכיוון של) כי יש לה מלא בעיות....

השרייד נישמעת טוב אבל אין לה הגה כוח בתקציב שאני מחפש...

איזה אוטו אני יכול להביא (להביא = לרכוש)שיש בו את הדברים שאני צריך ובתקציב שיש לי?? תיכתבו לי גם את הדגם והשנה כי יש הרבה דגמים זה מבלבל...

תודה לכול מי שעוזר

פורסם

אם העניין של הגה כוח הוא גורם מכריע אצלך , הייתי בודק את האפשרות של הסבה להגה כוח..

נתקלתי לפני כמה חודשים באדם שטען שהוא עשה הסבה כזו לדייהטסו שרייד 93'...

ההפעלה של ההגה כוח מתבצעת ע"י לחיצה על מתג {אחרי שמתניעים}.

הוא אמר לי שזה עלה לו 250 ש"ח..

אני רק אדגיש שאני לא מכיר את הבנאדם , ואני לא יודע אם המידע שהוא מסר לי מדוייק.

אבל בכל אופן כדאי לבדוק..

GOT סחוג?

פורסם

עזוב אחי *** עריכה - אם אתם אחים - דברו בבית *** זה סיבוכים כבר....

אמרו לי שלשרייד משנת94 יש הגה כוח זה נכון?

פורסם
חשבת על סיאט איביזה שנת 94-95

נכנסת יופי בתקציב שלך, יש הרבה כאלו עם חלונות חשמל ונעילמה מרכזית ויש לה יופי שמתאים לצעירים.

כן אבל יש לה מנוע 1600 היא שותה דלק וגם קשה לימצוא אוטו במצב טוב....

אולי אתה צודק שקשה למצוא אחת במצב טוב אבל הרכב לא שותה דלק!

הייתה לחבר שלי אחת וגם אני קונה אחת עכשיו וכשהיא היית אצל חבר שלי היא לא הייתה הכי חסכונית אבל זה ממש לא רכב ששותה דלק.

היא צורכת דלק בצורה ממוצעת ולא יותר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תנסה פורד אסקורט מדגמי ZETA, יש כאלה 5 דלתות שמתאימות לצעירים או 4 דלתות. היתה לי פעם כזו -אבל מודל 98 אוטו זריז בצורה בלתי רגיל, צריכת דלק מצוינת, הגה כוח, חלונות חשמל ונעילה מרכזית. לרכב זה אין הרבה שוק אז אני מאמין שניתן למצא כאלה במחיר טוב ועוד להוריד הרבה מתחת למחירון.חשוב לזכור לקנות רק את הדגם הידני כי האוטומטי הינו בעל תיבה רציפה שהינה מאד בעיתית ויש להתרחק מאוטו כזה. אפילו אם הרכב נראה 10 יש לוותר עליו.

פורסם

טוב אבל ניראה לי אני הולך על השרייד משנת 94 ומעלה כי אמרו לי שרק לאלה יש הגה כוח

או על רנו קליאו שנתון שניכנס לתקציב שלי...

אם בכול זאת יש למישהו עוד הצעות שיכתוב בבקשה...

תודה

פורסם

אני קצת משוחד.......

קליאו 95 RT :

יש הגה כוח,הזרקה,ח"ח ולא חסרות כאלו שמורות.

מחירון:20-21 , אפשרי 16-17.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
אני לא מבין מה הקטע בהגה כח?

במכוניות של הצעירים בכלל לא צריך הגה כח כי הן קומפקטיות

מהסיבה הפשוטה שזה יותר נוח , אז נכון שזה לא כמו להאבק סומו עם גלגל ההגה של ריאו ישנה , אבל בכל זאת זה לא מזיק , אני לא אומר שזה צריך להיות שיקול מרכזי ברכישת רכב אבל תוספת של הגה כוח זה נחמד , במיוחד בחניות מקבילות במקומות שצריך להידחס בנוהל "כיוונון"..{קדימה ,אחורה , וחוזר חלילה}:wink:

GOT סחוג?

פורסם

הייתי ממליץ לך בחום על איביזה 94 יש בו הגה כוח, חלונות חשמל, נעילה מרכזית וכו" וכמו כן אם אתה מחפס חסכונית יש לרכב הזה גם דגם בנפח של 1400

ניתן לימצוא כאלה יד נמוכה ורובם במצב מדהים.

הרכב ניראה ספורטיבי זריז ואחלה רכב לנהג חדש.

חלקים זולים יחסית רכב אמין בממוצה ולא שותה דלק.

אני בטוח שתהנה מרכב...

רז

פורסם

ניראה נחפש גם את זה.... בנתים כבר יותר מחודש אני מחפש ולא מצאתי אוטו ששווה את המחיר שביקשו....

• תוכן חדש...