Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב את החומר,איזה דשבורד מגניב!

מה תפקיד הפסים הכתומים מימין לספידומטר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתמש בחור הנ"ל כבר מעל לשנה , וזה מאוד פשוט וזה גם מה שחימיקל אומרים באחד הסרטוני הדרכה שלהם.

מנקים את המשטח > על משטח יבש מורחים את החומר > מחכים כמה דק > עוברים בעדינות עם מטלית מיקרו (ופה הסוד) טיפה רטובה , או יותר נכון לכה > מקבלים תחושת "מט" נקיה וסולידית.

בהצלחה :)

2017 Type R

פורסם (נערך)

עברתי היום על כמה מקומות שפוספסו. גיליתי שלהשתמש בסילק שיין לפסלטיק חיצוני לא היה חכם, כי הגשם של הבוקר עשה צורות של "נזילה" על הפלסטיק. עברתי עם מטלית מיקרופייבר עליה ריססתי APC על מנת להסיר את החומר. האם הסילק שיין טוב לגומיות או שהוא מזיק\לא מועיל? להלן התוצאות.. DSC_0185.jpg זה צולם בסלולרי, אז האיכות לא משהו.. עדיין מבחינים שיש ברק ו"נקיון" לפלסטיקה או שצריך צילום איכותי יותר? DSC_0186.jpg DSC_0189.jpg אגב, עבדתי על האוטו 3 שעות ביום שבת והיום שעה וחצי.. שטפתי, שמתי ווקס, ג'ל לצמיגים וכמובן את הסילק שיין לתא הנוסעים. כל כמה זמן צריך לעשות ווקס? האם כל שטיפה מורידה את הווקס או לא? וכל כמה זמן לשים סילק שיין\ג'ל לצמיגים?

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

אתה לא מספק פרטים חיוניים לגבי המוצרים שבהם משתמש.

בגדול:

- אריכות ימים של ג'ל לצמיגים נע בין שבועיים לחודש פלוס, כתלות בהכנה.

- ווקס לא ידוע באריכות ימיו, אלא במראה שלו.

במה השתמשת? איזה הכנה ביצעת לפני היישום?

- סימני הנזילות שיש על הגומיות, נגרמו מהעובדה שלא ניקית אותן מספיק/בכלל לפני יישום הסילק, הניקוי של הגומיות הוא סיזיפי.

(אגב הסילק אכן מתאים להגנתן, למרות שיש חומרים טובים יותר).

- סילק שיין בפנים הרכב ניתן ליישם כל חודשיים בערך, בשאר הזמן פשוט לנקות אבק, אבל שוב, הכל תלוי בהכנה שביצעת קודם ליישום.

"יאללה בירי".

פורסם

ג'ל אנדיורנס של מגווירס ווקס של סונאקס (תמונה של החומרים יש בדף הקודם). לפני יישום ניקיתי את הצמיגים עם מטלית יבשה ושטפתי את הרכב עם מיסטר פינק, בהתאמה. כשאתה אומר שיש לנקות באופן סיזיפי את הגומיות, למה הכוונה ועם מה? באשר לסילק שיין, שמתי אותו על הפלסטיקה החיצונית שעוטפת את הרכב שלי, אחרי נקיון טוב כמובן, ועדיין המים עשו סימני נטיפים על הפלסטיק..

:idea:
פורסם

צודק פספסתי את התמונה.

זה הווקס כניסה של סונקס, הוא מאוד ידידותי ונוח לשימוש, אבל עמידות נמוכה נורא.

את הצמיגים מנקים עם apc בדילול אגרסיבי (1:3 נגיד), מברשת עם סיבים קשים והמון מים, ייבוש טוב, ולאחר מכן יישום של החומר לצמיגים (כשיש לי המון כוח לנקות ולהכין את הצמיג, החומר יכול להחזיק בשקט חודש וחצי, כשאין לי כוח לנקות כמו פסיכי, שבועיים וחצי בערך).

את הגומיות החיצוניות מנקים עם מברשת דיטיילינג וapc בדילול בינוני (מרססים על המברשת ועוברים לאט לאט, ארוך ומייגע), אני דיי "מזלזל" ומריץ על המסילה הלוך וחזור מטלית, שמרוסס עליה apc, עד שמגיע למצב שבו המטלית מפסיקה לאסוף לכלוך שחור מהגומי.

לאחר מכן אני מיישם einszett gummi pflege, חומר עתיק יומין אבל מושלם, מחזיק חודשים רבים והגומיות כמו חדשות גם במראה וגם בתחושה.

גם לי היו סימני נזילות, זה קרה כשלא ניקיתי היטב ולחומר לא היה על מה "להתפס" בחלקו.

"יאללה בירי".

פורסם

קניתי גם את ה silk shine ועוד לא השתמשתי בו.

האם לפני השימוש אני יכול לנקות את הפלסטיקים החיצוניים של הרכב עם ONR ולאחר מכן למרוח silk shine ?

פורסם

אני מאוד אוהב את cg , מגווירס משתלמים יותר, ושופרסל הכי זולים

הכוונה בדילול היא שעל כל יחידת חומר אתה מוסיף 3 או 10 מים, היות והחומר מרוכז מאוד.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

צריך ניקוי אגרסיבי יותר מאשר onr.

אבל בגדול אפשר.

לך על קרצוף מסיבי של הפלסטיקה.

עריכה:

מדידה לפי יחסים

נניח ורשום לך 1:3.

אתה מסתכל על סך כל החלקים שיש לערבב אחד עם השני, זאת אומרת שלוש יחידות ועוד יחידה = 4.

על כל שלוש יחידות מים, אתה מוסיף יחידה אחת של חומר.

נעביר את זה לחיים האמתיים, בקבוק של ליטר לצורך העניין.

1000 מ"ל לחלק ל- 4 (יחידות) זה 250 מ"ל, זאת אומרת, כל 250 מ"ל היא יחידה.

3 יחידות של 250 מ"ל יהיו מים (סה"כ 750), והיחידה האחרונה של ה-250 מ"ל תהיה החומר שצריך לדלל.

גודל הבקבוק ויחסי הדילול הם סתם לצורך העניין והדוגמה, אבל העיקרון דומה לגבי כל יחס אחר.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...