Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמתי היום לראשונה את הסילק שיין החדש שקניתי (בהמלצת חברי הפורום המכובדים), עם אפליקטור ספוג מיקרופייבר של CG וניגוב באמצעות מטלית מיקרופייבר כחולה. העניין הוא שכל הפלסטיקה ברכב שלי מרגישה עכשיו שמנונית קצת.. אמנם היא מבריקה, אבל זה ברק "זול". עשיתי משהו לא נכון? שמתי יותר מידי? ניגבתי מאוחר, או לא ניגבתי מספיק?

אפילו שמתי מהחומר על ההגה (אין לי עור) וזה גרם לו להיות פחות אוחז.. אני מפגר שעשיתי את זה? :oops:

מתי ההשפעה של החומר תתפוגג? כל כמה זמן יש לשים?

:idea:
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפלסטיקה לא אמורה להרגיש שמנונית בשימוש עם החומר הזה, ולא אמורים לקבל ברק מוגזם.

לפי דעתי יש כמה סיבות שיכולות להוביל למצב כזה:

1. לא ניגבת היטב לאחר היישום - מספיק להשאיר את החומר מספר דקות על הפלסטיקה ולאחר מכן יש צורך במעבר יסודי עם מטלית מיקרו, כנראה בצעת זאת ברפרוף מ"פחד" שכנראה יותר מידי חומר יספג בחזרה במטלית.

2. השתמשת בהמון, המון חומר.

3. לא בוצע ניקוי מקדים לפלסטיקה (apc מדולל וכו', לא מעבר עם מטלית לחה ושות'), והחומר יושב כעת על לכלוך ממקודם ואינו נספג.

במידה ואכן ניקית היטב אחרי היישום, הייתי עובר שוב על הפלסטיקה עם מטלית נקיה.

במידה והחומר עדיין ירגיש שמנוני, נקה ויישם מחדש עם מעט מאוד חומר - בקבוק הסילק שיין שלי אצלי כבר מעל לשנה, ואני רק בחצי שלו, החומר מאוד מאוד חסכוני.

לגבי ההגה, לא הייתי מיישם עליו כלום במידה והוא ללא ציפוי עור - הידיים מזיעות, לא נותנות לחומר להספג כמו שצריך, החומר חוזר ונשאר על הידיים, לא בטוח במיוחד בנהיגה.

הייתי ממליץ לנקות את ההגה עם apc מדולל.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה רבה על התשובה המושקעת! נשמע שהערכותך נכונות לגבי אופי השימוש שלי..

איך אני מתקן את הטעויות שעשיתי? לעבור עם APC מדולל על הפלסטיקה? זה לא מזיק החומר הזה?

פורסם

apc מדולל (1:10) מחברה כמו מג'ס, כמיקל גייס או אופטימום, לא יפגום בפלסטיקה בשום מצב.

יש כאן חברים שמשתמשים גם ב-apc של שופרסל, יכול להיות שהוא בטוח לא פחות ועושה את העבודה, אני אישית מעדיף להיות "שקט" עם חומר ייעודי לחובבי הדיטיילינג.

אתה מכין בקבוק ריסוס שבתוכו נוזל מהול בדילול מתאים עם מים, מרסס מעט על מטלית, ומנגב את כל האיזורים שבהם תרצה ליישם שוב.

אין טעם להרטיב לחלוטין את המטלית, ואין לרסס ישירות על הפלסטיקה, מעט חומר על המיקרופייבר וניגוב המשטח יעשה את העבודה.

לאחר מכן שוב מעבר עם מטלית, לוודא שהפלסטיקה יבשה לחלוטין, ואז יישום מחודש.

נשמח לעדכון.

"יאללה בירי".

פורסם

הקטע של הניגוב של החומר זה ספציפית לסילק שין או לכל החומרים?

אני זוכר שקניתי בזמנו את הנטורל שין וvix לא אמר לי שצריך לנגב את זה.

פורסם (נערך)

אני משימוש של דש פלש של קרפלן ושל מגווריס מרסס על המטלית ומנקה את הפלסטיק ללא apc.

קשה לי להאמין שמוצר כזה ירגיש כמו חומר זול ששמים בשטיפות לכן לדעתי או לא ניגבת טוב או שמת יותר מידי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקטע של הניגוב של החומר זה ספציפית לסילק שין או לכל החומרים?

אני זוכר שקניתי בזמנו את הנטורל שין וvix לא אמר לי שצריך לנגב את זה.

אכן צריך לנגב לאחר יישום כדי להוריד שאריות.

"יאללה בירי".

פורסם

אני מרסס כול פעם קצת apc על מברשת דיטיילינג ועובר קטע קטע, מבריש ומנגב.

אחרי זה מיישם פלאשדאש המצויין.

אבל זה קצת עבודה, צריך סבלנות ולא למהר.

פורסם

אני אוהב את החומר הזה. הוא נותן ברק בדיוק במידה הנכונה ולא שמנוני מדי, גם לא צריך הרבה ממנו.

פורסם

טוב, אז אני מבין שזו לא הרצפה שעקומה, אלא הרקדן.. עכשיו אני צריך להסיר את כל החומר ששמתי עם APC מדולל, כן?

הסיבה שאני שואל שוב היא שהחומר הזה מריח כמו מסיר השומנים שיש לי במטבח.. אני פוחד לשים את זה על הפלסטיקה ברכב שלי (שהוא חדש ויקר..). :? אפשר להיות רגוע? ליתר ביטחון, צירפתי תמונה של כל החומרים. ה-APC שלי הוא התרסיס הירוק; האם הוא מספיק טוב?

DSC_0173.jpg

פורסם

אמנם נקנה מאוטוסטור, אבל נראה לי שהוא גנרי.. בכל אופן, מסתבר שהשארתי את החלון פתוח קצת בלילה בטעות ובבוקר מצאתי שהחומר התמתן באופי שלו - פחות מבריק ולא שמנוני כבעבר. נראה לי שאשאיר זאת כך המקום לנסות להסיר. מה דעתכם? הנה תמונות של לפני ואחרי: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=412419&d=1422905069 DSC_0182.jpg

• תוכן חדש...