Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא סדר גודל של 45K.

המועמדת העיקרית היא טויוטה קורולה 2008-09.

יש לי ניסיון מעולה איתה בנסיעה של כמה ימים לצפון. (דרך השכרה).

השימושים הולכים להיות נסיעות בין עירוניות בעיקר, בגלל זה חשובה הנוחות נסיעה.

כמובן שחיסכון בדלק זה דבר נדרש היום. (מקווה שלפיד או כחלון יעשו מהפך בקרוב בעניין)

ואמינות... ע"פ מה שאני יודע, טויוטה נחשב לבין הרכבים האמינים ביותר. תקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, אני פתוח להצעות.

אין לי בעיה עם גיר רובוטי, כמובן אשמח לדעת מה לבדוק ספציפית במכון הבדיקה לגביי הגיר, בלאי מיוחד וכו'.

תודה רבה !

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

בכל מקרה, אני פתוח להצעות.

אין לי בעיה עם גיר רובוטי, כמובן אשמח לדעת מה לבדוק ספציפית במכון הבדיקה לגביי הגיר, בלאי מיוחד וכו'.

גם סובארו B4 2007-09 אך טיפטרוניק כי אוטומט ידוע כשתיין דלק בסובארו.

אשמח לחוות דעת מקיפה על ה B4 מבעלי ניסיון.

תודה.

פורסם

טויוטה אכן נחשבת למכונית אמינה, ובמיוחד הקורולה. אבל שים לב שהגיר הרובוטי של הקורולה לא נחשב למאוד אמין אלא לאמין ברמה סבירה בלבד. חיפוש בפורום יעלה לך לא מעט שרשורים של אנשים שנדרשו להחליף שם מצמד או רובוט בקילומטראז'ים נמוכים.

סובארו B4 טיפטרוניק זה סובארו B4 אוטומט, זה אותו רכב. טיפרוניק = תפעול ידני לתיבת הילוכים אוטומטית. זה שמישהו רשם במודעה "טיפטרוניק" במקום אוטומט לא ישפר לך את צריכת הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שכתב צביקה, טיפטרוניק זה גיר אוטומטי לכל דבר, פשוט יש לו אפשרות תפעול ידנית, זה נחמד לבלימות מנוע, חוסך בדלק זה לא.

הייתה לנו במשפחה B4 2007 165 כ"ס סטיישן, נקנתה חדשה נמכרה אחרי כ-5.5 שנים עם קצת פחות מ100 אלף ק"מ.

אמינות - מצויינת, מנגנון חלון חשמלי הוחלףף והרכב דרש יחסית הרבה כיווני פרונט.

נוחות - מחוץ לעיר בסדר גמור גמור, בתוך העיר חובט פה ושם, מושב בעניין מושב הנהג הדעות חלוקות, אבל גם בסדר סה"כ.

הרכב די נמוך, כניסה ויציאה של אנשים מבוגרים או חגירה של ילדים מאחור קצת קשים.

ביצועים - מנוע נהדר, גמיש, חזק ועם סאונד מעולה (יחסית למכונית "אפורה" שכזאת). הגיר עצל ומעצבן.

צריכת דלק - במשולב 1:8-9, מחוץ לעיר במהירויות של 110-120 מקבלים כ1:12.

איבזור - סביר, צ'יינג'ר 6 דיסקים, בקרת שיוט, קיפול מראות חשמלי, מזגן מפוצל ימינה/שמאלה. היו גם רק 4 כריות אויר שזה קצת מאכזב. כמדומני במודלים 2008 או 2009 שופר איבזור הנוחות וגם הבטיחות.

היתרון הגדול של הרכב הוא בתחום הדינאמי, הנעה כפולה, צמיגים נמוכים ושלדה טובה משמעם שמי שאוהב לנהוג יוכל לקבל מהמכונית הזאת קצת אדרנלין.

היום גם אפשר לקנות אותם במחירי רצפה עקב מוניטין של שתיינות דלק.

אני לא חושב שזאת מכונית מתאימה למי שצריך לגמוע הרבה ק"מ עקב צריכת דלק גבוהה, נקודת אור אחת היא שיש הרבה כאלו שהוסבו לגז מה שחותך את עלויות הדלק באופן ניכר (בערך ב30 אחוז אם אינני טועה).

פורסם

אשמח לשמוע על בעיות כאלו ואחרות של B4 שהוסבו לגז.

אני יודע שביצרנים מסוימים, יש המון בעיות עם ההסבה לגז.

יש אולי עוד עצות לרכב נוח, עם דגש על נוחות שמשולב בצריכת דלק סבירה? (1:13, 1:14).

• תוכן חדש...