Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי, בדקתי, סתם ככה בשביל הספורט. מחיר ה"החל" של הרכב שלך בארץ יקר ביותר מ-50% ממחירו בגרמניה (לצרכן, כן?). וזה אחרי הטבות מס ירוק שהמכונית שלך מקבלת והמוסטנג לא. סתם, שלא תחיה באשליה שאתה לא עוזר ליבואנים לגבות מחירים מנופחים.

אינני יודע על מה אתה מתבסס אבל הרכב שלי הוא SEAT IBIZA REFERENCE, ושל אישתי נמכר לא מזמן{SEAT MII}.

מחירו בגרמניה לגרסה הזו בדיוק, הוא-14080 יורו!.{לפני מולטימדיה} אנא עיין באתר SEAT.DE המצורף.

Configurator סיאט

זה הרכב:

IMG_0477.jpg

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מבין מה זה, אני אומר לך להפסיק לקנות מכוניות חדשות כי המחירים מנופחים ואתה בא ואומר שבדיוק מכרת את הרכב (החדש) שקנית לפני שנה וקנית עוד אחד חדש. למה שהיבואנים יורידו מחירים אם אנחנו כצרכנים מתנהגים ככה? לא נראה לך דבילי?

לגבי הפרש המחירים, אני התכוונתי למיי, אז אני מניח שטכנית אתה צודק. אבל החישוב שלך לא נכון כי האיביזה רפרנס יקרה ב-15000 ש"ח (מחיר המחירון שלה הוא 75K) בארץ מאשר בגרמניה (וזה אגב היה סתם שוק שרירותי, יכול להיות שיש מקום שבו היא זולה יותר, אבל לא באתי להתקטנן), שהם 25% ולא ה-50% שאמרתי קודם. זה נראה לך כמו הבדל הגיוני ומחיר הוגן? לא. כי שוק הרכב הישראלי הוא לא מקום הוגן.

*אני לא נכנס פה בצ'מפיון, שיהיה ברור. במקרה אלה המכוניות שעלו בגורל. אני בטוח שיש הבדלים אפילו גדולים יותר במכוניות "רגילות" אחרות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כרגע היורו נמוך. אבל לפני חודש זה היה אותו מחיר בדיוק.

על שלי,{כולל המולטי"}שילמתי 71000 בדיוק. מתוך זה המולטימדיה, לפי סקר שוק שלי, היא עולה לפני הרכבה וצמת חיבורים מקורית, כ-2500 שקל. זה יוצא 68500 שקל.

לפי שער היורו הנוכחי זה יוצא 62000 שקל. 6500 שקל הבדל, וזה בגרמניה. יש אפילו כמה מדינות באירופה שהרכב נמכר באותו מחיר ואף יותר.

רוב הרכבים כאן נמכרים במחירים של עד פי-2 ממחירם בחו"ל. האיביזה רפרנס היא מקרה באמת יוצא דופן כאן.

המוסטנג לאומת זאת עולה כאן, לפי שער הדולר הנוכחי כ-73800$. זה נראה לך בסדר?

פורסם (נערך)

ובאנגליה המוסטנג עולה שווה ערך דולרי ל:

- החל מכ-44,500$ לגרסאת ה-2.3 ליטר אקובוסט ידנית.

- החל מכ-56,770$ לגרסאת ה-5.0 ליטר V8 קבריולט אוטומטית.

ובגרמניה, כבר ציינתי, אבל הנה שווה הערך הדולרי:

- החל מכ-40,000$ לגרסאת ה-2.3 ליטר אקובוסט ידנית.

- החל מכ-52,200$ לגרסאת ה-5.0 ליטר V8 קבריולט אוטומטית.

וכאמור, אלו מחירים התחלתיים לפני תוספות כלשהם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

רגע יוסי, אתה רוצה להגיד לי שסיאט עושים הנחות? על מכוניות?! ועוד נותנים תוספות בחינם?!!?!

אבל אין מצב שאיילון גם יתנו הנחה על המוסטאנג, או תוספות בחינם, נכון? מה שאולי יביא את המחיר הריאלי שלה לטווח יותר "הגיוני"?

לאאאאא אין מצב...

פורסם

TOM

הגרסה של ה-280000 שקל אצלנו, היא 3.7 ליטר 6 ציל" שלא ציינת, והיא זולה משמעותית מה-ECO-BOOST 2.3 שציינת.

SPIRE

אל תחיה באשליות. כמה הנחה ייתנו? וגם אם כן, המחיר יהיה במרחק שנות אור מהמציאות. זה לא יהיה כמה עשרות אלפי שקלים למטה, אולי אלפים בודדים. {אם בכלל}

פורסם

ה-V6 לא נמכר באירופה, רק בארה"ב. המחיר הוא לא סביר, נקודה. לפני עליית הדולר מחיר של 170K היה הגיוני עם רווח לא רע ליבואן שהיה פשוט שובר את השוק. עכשיו אין לי חשק לחישובים, אבל אני מניח שעם רמת הדולר הנוכחית 210K הוא סביב המחיר הסביר. כנראה שהם לא מעוניינים להביא הרבה רכבים (ז"א לעבוד), אחרת קשה להסביר את התמחור הזה. אז יעשו 90K על רכב אחד בסבבה, גם למכור רכב אחד ברבעון יהיה טוב. עד שיש יבואן מקביל, גם הוא על הפנים.

ופאלו אני לא מסכים איתך שאם זה לא מוצר צריכה בסיסי, אז זה לא צריך לעניין אותנו. זה רכב יפה, אני רוצה לראות אותו על הכבישים במקום גולפים משעממים שעולים אפילו יותר ממה שהמוסטנג הזו אמורה לעלות. :wink:

פורסם
SPIRE

אל תחיה באשליות. כמה הנחה ייתנו? וגם אם כן, המחיר יהיה במרחק שנות אור מהמציאות. זה לא יהיה כמה עשרות אלפי שקלים למטה, אולי אלפים בודדים. {אם בכלל}

אין כמו לצאת בהצהרות ריקות מתוכן שלא עוד מאחוריהן כלום כדי "לנצח בוויכוח".

אני דווקא חושב שייתנו הנחות של 50% בסוף עונה ולפחות 30% על הרכב השני אם אתה חבר מועדון. אני לא יודע אם אני מאמין יותר למה שאתה אמרת או למה שאני אמרתי. שני הדברים מגוכחים באותה מידה. בוא תרים טלפון ליבואנית, תברר, תשאל, תגיע לראות את הרכב, ורגע לפני שתבוא לחתום על ההזמנה תגיד מה המחיר שמציעים לך. אל תדבר באוויר. אנחנו מנסים לתחזק פה פורום ברמה מסויימת.

פורסם
ופאלו אני לא מסכים איתך שאם זה לא מוצר צריכה בסיסי, אז זה לא צריך לעניין אותנו. זה רכב יפה, אני רוצה לראות אותו על הכבישים במקום גולפים משעממים שעולים אפילו יותר ממה שהמוסטנג הזו אמורה לעלות. :wink:

סבבה.

יש אלטרנטיבה של ייבוא אישי.

אי אפשר לדרוש מעסק שיספק את החשקים שלך במחיר שמתאים לך.

זה בהחלט מעניין שהתמחור יקר מדי.

זו רק לא סיבה להתלהמות.

יש מספיק מקומות שדופקים את הציבור, בזכות כוח מונופוליסטי או ניצול עמדת כוח אחרת. כאן אין מה להתלונן. מקסימום, לא קונים

אני לא נכנס לחנות של קולומביה בקניון, לדוגמא, ורץ לקטר שחולצה מנדפת עולה כפול מחו"ל. אני פשוט מזמין מאמאזון. זו המשמעות של שוק חופשי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון. אגב לא חושב שהתלהמתי, סה"כ ציינתי שלדעתי הם עצלנים וחבל שכך.

פורסם

בביגוד ונעליים, אחוזי הרווח הם מטורפים. זו הסיבה שאנו רואים "מבצעי סוף עונה 30, 50, 70%" בחנויות. והם עדיין לא מפסידים.

בענף הרכב "התרגלנו" למחירים של עד פי שניים ממחירם בחו"ל, ואנו בולעים את הצפרדע כי אין ברירה. אף אחד לרגע, לא ישקיע בתחבורה הציבורית כשהמדינה מרוויחה ממיסים על רכבים, 32 מילארד שקל בשנה!.

אז למה שמישהו יתאמץ בכלל בכיוון הורדת המחירים הללו?

הזכרתי מקודם "פי שניים"? ברכב המדובר הנ"ל זה כבר פי שלוש. אני רק יכול לקוות שזה לא ישמש "דוגמה" לאחרים לעשות את אותו תרגיל.

פורסם (נערך)

הכנסות המדינה ממיסוי רכבים לא קשורות להוצאה על תחבורה או לתחבורה ציבורית באופן ספיציפי - זה פשוט עוד חלק מסל הכנסות המדינה. הקשר הוא נסיבתי בלבד - חוסר הוצאה על תחבורה ציבורית מעודד הכנסה ממיסוי דלק ורכבים.

כל עוד המדינה לא תשנה את הוצאותיה זה ממש לא משנה אם יורידו את המיסוי על רכבים - משום שפשוט נקבל את אותו המס במקום אחר - יהי זה דרך הכנסה, דלק או מע"מ.

כמות המועסקים במגזר הציבורי (אחד משלוש עובדים במשק), משכורתם הממוצעת, הפנסיה התקציבית, כמות המשרדים המיותרים ונפח תקציביהם, העברות לא מוסברות, רמות השחיתות וזליגת הכספים מונעות שיפור כלשהו במצב.

ההוצאה על אוכלוסיה בלתי יצרנית אשר נתמכת על תקציבי מדינה הינה ללא שום רח ורע במדינות OECD ואילו את קצת אוצרות הטבע שיכלו לעזור במאזן נתנו לחברים (כי כאלה אנחנו, לארג'ים).

בממוצע, כל אדם עובד במגזר היצרני צריך לממן אדם נוסף ממיסים וזה לפני רכישת מטוסים וגלידה.

להאשים את איילון או אפילו את תנובה זה נחמד וזה אפילו נוח למדינה אבל לא אלו המקור לצרותינו או למחירי המוסטנג בשנת 2015.

עריכה אחרונה על ידי hissi
פורסם

ידידי המלומד, אני מתגורר בסינגפור ועדיין מזמין מסין איביי וארה"ב

גם פה חזירים?

כולם חזירים?

אז אם כולם חזירים למה אתה לא מצטרף לחגיגה ועושה בוחטות של כסף?

תהיה גם אתה חזיר, הרי חזירים מרווחים טוב, לא?

ליבואן יש עלויות שאתה על הזמן בוחר להתעלם מהם.

האפשרות להזמין מחו"ל מיצרת תחרות אמיתית ושכל אחד יזמין מאיפה שבא לו.

חזירות זה לגבות מעל 100% מיסים על רכב חדש

חזירות זה לשלם 50% מס הכנסה

חזירות זה המיסוי של הדלק.

חזירות זה לשלם 5% מס בריאות ולקבל קדחת

חזירות זה לשלם ביטוח לאומי וברגע האמת לא לראות שקל

תילחם האלו והמוסטנג שלך תעלה הרבה פחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...