Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר חדש - מה כדאי לקחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב לא משחק תפקיד, הדרישה היא טנדר חדש 4X4, אוטומטי, חזק, אמין ונוח.

סילבראדו, ראם והפורדים לא באים בחשבון בגלל האורך.

הרכב הנוכחי הוא דימקס 4X4 שנת 2009, האופציות שראינו הן:

פולקסוואגן אמארוק - אין מלאי בחודשים הקרובים

טויוטה - הרבה שמועות לא חמות על הדגם האחרון

איזוסו דימקס חדש - מסיבה כלשהי הפסיקו לייבא את דגם הפרימיום, אבל גם הנוכחי נחשב כאופציה בינתיים.

יש עוד אופציות מעניינות?

דברים שכדאי לדעת על הדגמים לפני בחירה?

תודה,

אבירן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכחת את מיצובישי האנטר. הוא אמנם מוחלף בשנה הבאה, אבל הוא יכול להתאים. בעיקר שהוא די נוח בכביש, יותר מההיילקס.

פולקסווגן אמארוק לדעתי רכב מיותר וטוב שהפסיקו לייבא אותו. אחרי שנהגתי בו הרשה לי להרוס לך את ההפתעה - הוא לא שווה את הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי היילקס הכי מיושן שבקבוצה למרות העידכונים שביצעו לו,

אם הרכב הולך לשמש בעיקר בכביש הייתי ממליץ לחכות לאמארוק,רכב מצוין,נוח ביחס ליפנים,ושקט,מבחינת אמינות לא ידוע לי על בעיות,אבל זה לא משהו שלא תוכל לברר.

את הדי מקס אני לא מחבב,הוא לא חדשני בשום סעיף ואין בו משהו שמייחד,או שהוא טוב יותר משאר המתחרים.

הנבארה גם רכב מצוין והכי חזק בקטגוריה על הנייר,אם אבזור לא מדבר אלייך יכול להיות אחלה אופציה,לטעמי הרכב מגיע ערום מאיבזור.

מההאנטר אני יכול להגיד לך שאני מרוצה מאוד,נוח בכביש וטוב בשטח אמנם אין יותר את גרסת ה"לימיטד"אך גם הדאקר גרסה מצוינת,ההאנטר החדש צריךלהגיע לקראת הקיץ וצריך להיות יותר חדשני מהנוכחי,למרות שגם הדגם הנוכחי לא מרגיש לי מיושן,או ביגלל שאני משוחד?בקיצור אמין נוח,אמנם לא הכי חזק

פורסם (נערך)

מיושן זה לא רע.

מה אתה מגדיר מיושן? מה חסר לו שיש באחרים?

לא קראתי ביקורת טובה אחת על האמרוק, וברובן אמרו שזה רכב מיותר לחלוטין.

אני מכיר היילקסים שעובדים 24/7 ומחזיקים מאות אלפי קילומטרים, מבחינת אמינות אין לו מתחרים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא יודע מה יעוד הטנדר אבל מאחר ואני מניח שזה לעסק קח בחשבון שקניית אחד מהטנדרים האמריקאים הרבה הרבה יותר הגיונית כלכלית מאשר לקנות כל זאטוטנדר עם רשיון ב' אולי אפילו לרמה שאפשר לחיות עם המימדים הבעיתיים.

אם היית מדבר על טנדר משומש, אז אני מבין אבל כחדש מהחברה, האמארוק לדוגמא, אשכרה יותר יקר משלישיית האמריקאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ועד שהאמארוק יגיע שוב יכולים להגיע הדורות הבאים של ההאנטר וההילקס. עוד אופציה לא שגרתית, לברר באלבר על טויוטה טקומה, התחילו יבוא שלו.

פורסם

הרכב לשימוש חקלאי - לא יטפס על הרים, אבל לחלוטין צריך יכולות שטח אך גם יעבור לא מעט ק"מ בכביש.

הרכב ישמש את אבי. אנחנו כבר מכירים טוב את הנבארה הישן (07), סילבראדו, ראם, ואמארוק נכנס אלינו לפני כחודש.

את ההאנטר אבי שולל מראש, הרכב מרגיש לו מיושן ופשוט מידי.

שמעתי וקראתי קצת שהאמארוק עלול להתקשות לבצע משימות המצריכות כוח בשטח (חילוץ/גרירה כלשהי וכו') עקב מחסור בהילוך כוח וגיר קצת עדין(?) - מישהו יכול להפריך או לאמת?

אם נהיה מעוניינים בדימקס פרימיום שהיה מיובא לארץ, כדאי לנסות ייבוא אישי?

פורסם

לאמרוק אכן אין הילוך כוח והוא מצויד בגיר האוטומטי של הטוארג. אני מניח שזה אומר שעלולה להיות בעיה למי שצריך לגרור בשטח ובבוץ, כן.

עזוב את האמרוק, באמת. זה כלי למי שמחפש את הסמל של פולקסווגן ולא מחפש רכב עבודה.

אין סיכוי שיבוא אישי של דימקס יהיה איכשהו מתקבל על הדעת מבחינה כלכלית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי תתאכזב מהD-MAX החדש.

גם לי היה שנת 2009 וזה הדגם הכי מוצלח שלהם, אתה תרגיש בהבדלים.

לפי דעתי נסה את היילקס, הוא הכי מומלץ מבחינתי.

קח את אביך ולכו יחד לנסיעת מבחן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לא יודע אם יש שינוי מהותי בין ההיילקס החדש אך לאח שלי היה משנת 2011 4×4 אוטומט שטופל רק אצל היבואן והלך לו אינג'קטור שגרם לנזק במנוע בסביבות 80 אלף ק"מ ולאחר כשנה הלך טורבו עד שנמאס לו והוא מכר לפני כחודשיים עם פחות מ 150 ק"מ. לציין שהרכב כמעט לא "עבד" ושימש ברובו לנסיעות בין עירוניות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גרירות בבוץ? רכב עבודה? איפה בכלל הלבטים? אני אומר שוב, אך ורק אחד מהאמריקאים!

לא רק בגלל היכולות אלא בעיקר בגלל ההכרה המלאה במס, אין שום הגיון כלכלי בקניית טנדרון חדש מהחברה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ארוכים מידי. אולי אין בזה היגיון כלכלי, אבל מבחינתו ההיגיון הכלכלי הזה עולה באכזבה מתחדשת בכל נסיעה עם טנדר ענק (מפנק ואיכותי, אבל ענק.).

היינו היום בUMI, ראינו את הדימקס שוב, לא נראה "כלי עבודה" כמו הדגם הקודם (09), אבל מסתמן כפשרה אפשרית מבחינתנו.

היינו גם בטויוטה, אולי זו רק הסוכנות שהיינו בה, אבל היחס מזלזל (ועוד דיברנו על עסקה כפולה של היילקס+ראב4 נוסף). מבחינתם הם מוכרים את הטופ, אין להם בכלל צורך להסביר יותר מידיי על הרכבים שהם מוכרים כי ברכב אלוהי הכל כבר מובן מאליו. לראות את ההיילקס? עזבו, יש תמונה... (כשדיברנו על המחיר זה כבר סיפור אחר, ה"הנחה" כל כך מביישת שהיה עדיף שלא תוצע בכלל).

בדיקות נוספות בנוגע לאמארוק הורידו אותו מהפרק, חוץ מהצורה החיצונית, זה לא רכב עבודה.

הטקומה של טויוטה לא תגיע עד סוף השנה (ביררתי גם עם אלבר) וככל הנראה, בהיצע רק מנועי בנזין.

כנראה שנלך על הדימקס. מקווה שלא יתאכזב.

תודה לכולכם.

פורסם

Aviran

לגבי היחס המזלזל של טויוטה,זה לא קרה רק לך,גם לי מס' פעמים,מעבר לזה שאין את הרכב בתצוגה כי לטענתם זה "ה-טנדר" שכולם מכירים ואין צורך לראות אותו,זה בושה ליבואן שאין לו רכב תצוגה אחד בכל רחבי הארץ,וגם עושים לך טובה שמוכרים לך,מינימום הם מאפייה שמוכרת לחמניות,פשוט הייתי בשוק מהיחס הזה!.

אם אתה כבר סגור על הדימקס,אז שיהיה בהצלחה ותעדכן שקיבלת,מזל טוב!

פורסם

עשיתי נסיעה ארוכה על היילקס הדגמה של טויוטה.

הוא היה מרשים מאוד בשטח, ופחות על הכביש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...