Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אין מקום,

אבל תודה לאסף התותח! שליווה אותי מהרגע שחיפשתי רכב.

ייעץ, הסביר לפני הרכישה ואחרי הרכישה נרתם לעזור ביישור קו.

הבן אדם פשוט אלוף, אדיב ומקצוען אמיתי.

אתמול מאוחר בערב החליף רצועות מנוע בגטס שלי שהתפוררו כבר מרוב שהיו יבשות ואני אחזור אליו לסדר עוד כמה דברים שהזמנתי ואני מחכה להם.

אסף המון תודה [emoji106]

מספר לכולם על אסף הגבר שעוזר לאנשים [emoji1319][emoji1319][emoji1319]

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה ענקית לאסף ורועי על החלפת דיסקים ורפידות!

עבדו כמו תמיד עם חיוך על הפנים ומקצועיות רבה!

שוב תודה לכם חברים!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

רוצה להודות תודה ענקית לחברי הכנופייה ובמיוחד לשלומי ורועי!

באמת חברה רציניים ומקצוענים, נפגשנו על מנת להחליף ברקסים ולעשות טיפול לרכב שלי, 206 GTI.

החברה עבדו בצורה מקצועית ובטיחותית עם המון ידע ועל הדרך למדתי דברים חדשים.

הרכב מרגיש ועוצר פצצה לאחר הטיפול.

גם כשהייתה טעות קטנה בהזמנת החלקים רועי ושלומי נרתמו לעזרה והמשיכו את הטיפול למחרת לבד! והרכב הגיע עד אלי, זה דבר שהוא לא מובן מאליו בכלל ומגיע להם את כל הקרדיט על כך, אז חברה באמת המון תודה אתם אלופים ואחלה אנשים!

וכמובן קצת תמונות :

IMG_20160803_193549.jpg

IMG-20160804-WA0002.jpgIMG-20160804-WA0004.jpg

עריכה אחרונה על ידי idozsound
פורסם

שלום לכולם

פניתי לאסף לפני מספר ימים לעזרה בהחלפת רפידות ושמן מנוע (בגלל בורג ריקון סורר שפשוט סירב להיפתח)

קודם כל אני רוצה להודות לאסף שפינה מזמנו על מנת לעזור לי להחליף את רפידות הבלמים.

על הדרך מיוזמתו גם החליף לי את נוזל הבלמים שהיה שחור משחור שלא הוחלף הרבה זמן.

כמו כן פתח בעזרת הראצ'ט שלו את הבורג הסורר והוחלף השמן מנוע לחדש.

אציין שהצקתי לו ללא הרף בשאלות והוא ענה באדיבות ובסובלנות.

מכאן אני מקווה שאוכל להמשיך בכוחות עצמי ואם יהיו לי עוד טיפולים שאינני מכיר בהמשך אין לי ספק שמאסף לא אשמע את המילה לא.

בקצרה אגיד שכל הכבוד לאסף ולשאר הכנופייה.

תמשיכו כך!

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

בהחלט שאפו לאסף!

גם אני הייתי תקוע עם בורג ריקון אגן שמן שנסגר עם אימפקט במוסך ולא ניתן היה לשחררו (למרות שהפעלתי המון כוח).

אסף הציע את עזרתו וכמובן השתמש בראצט הטלסקופי המפורסם ותוך כ-2 דקות הבורג שוחרר :lol:

פורסם

רוצה להודות לאסף,רועי,יגאל,שלומי ועומר על החלפת צלחות ורפידות קדמיות, עבודה פדנטית וללא פשרות כמו תמיד.

בעיקר לאסף ,שהרפידות שקניתי גדולות מדי לרכב, וכל בעלי הקליאו מורידים את השימסים כדי להרכיב אותם, אסף לא התפשר,שייף את קצוות הרפידה והתאים אותה בצורה מושלמת, אין מילים, תודה!

Miata ND2

פורסם

על אף שלא היה לי את העונג להיפגש עם אסף, הוא פנה אליי פעמיים בהתנדבות והציע את עזרתו.

פעם אחת להחלפת טיימינג בקליאו ופעם אחת להחלפת טיימינג ברכב הנוכחי (לנסר).

(ופעמיים סירבתי בנימוס כי באמת לא התאפשר לי לנסוע עד אליו - תקופה מאוד לחוצה)

כן ירבו אנשים כמוהו שמוכנים לעזור מטוב לבם וללא אינטרס. תצליח!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני רוצה להודות לכנופיית הטיפולים השוטפים ולמכונאי אסף שטיפל ברכב שלי טיפול 160.000

כפי שאתם רואים בתמונה עלות טיפול 160.000 היא כ1100 ש"ח....במסגרתו אתה מקבל שמנים ונוזלים ברמה נמוכה לרכב שעלותם גבוהה משמנים שקניתי עצמאית בטיפול ורמתם גבוהה באין ספור !

גזל המוסכים חייב להיפסק - גם דופקים אותנו במחיר כ600 ש"ח לטיפול של שעה ועוד כ500 ש"ח עבור חלקים ברמה נמוכה!!! כלמוביל תתעוררו!!! ואם לא מה שקרה בסלולאר יקרה גם לכם ואני מקווה שתפשטו רגל מהר

תודה לאסף על הטיפול המקצועי שהייתי חולם לקבל יחס כזה במוסך מורשה כלשהו!!! 111.png222.jpg

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

רוצה להודות לאסף ורועי התותחים!

הפעם, משהו הרבה יותר רציני מטיפול שמנים , החלפת קלאץ'' לשברולט ספארק 1.2 2011 של חברתי.

כבר תקופה ארוכה הקלאץ'' ברכב הרגיש גמור לכן כבר לפני כחודש נקנה סט קלאצ' של VALEO מאבי חלקי חילוף ו 2 ליטר שמן גיר.

בשבוע האחרון הבעיה הוחמרה והתחיל קושי בשילוב הילוכים (רק בלחיצה ממש חזקה על הפדל, חלק מההילוכים היו משתלבים וגם זה בהפעלת כוח ניכר).

שיחה קצרה עם אסף וקבענו להיפגש. לשמחתי אסף הגיע עם תגבור , רועי מהכנופיה – שמחתי להכיר!

לא היה זמן לצלם כל דבר בגלל שהעדפנו להתמקד בעבודה ולכן לא יהיה מדריך מפורט של העבודה.

בגדול העבודה דורשת הרבה פירוקים, בעיקר בשביל לפנות מקום שיהיה איך להוציא את הגיר החוצה.

התחלנו ב9.30 וכחמש שעות אחרי זה כבר עשינו סיבוב בחניון לוודא שהכל מרגיש בסדר.

פירוק המכלולים הגדולים לא לקח יותר מ25-30 דק' , אחד הברגים של הסטרטר היה במיקום מסריח! שרק אותו לקח לפרק איזה שעה!

ההבדל פשוט מטורף, בהתחלה חשבתי שלא הרכבנו משהו בצורה נכונה כי פדל הקלאץ' הרגיש לי ממש חמאה, לצורך ההמחשה, לפני ההחלפה זה הרגיש כאילו אתה דוחף משקולת של 10 ק"ג אחרי ההחלפה זה מרגיש כמו משקולת של 1 ק"ג.

החלפת השמן גיר גם כן מורגשת, ההילוכים נכנסים הרבה יותר חלק.

לסיכום, העבודה לא הכי נעימה, לשכב מתחת לאוטו ולדחוף את הגיר בהרכבה זה לא דבר כל כך נעים בטח לא בחום של אוגוסט, אבל עבודה עם חברה שהם 1000% פשוט מהנה והסיפוק עצום.

בסוג עבודה כזאת החיסכון בכסף גם מורגש.

כמה תמונות מהעבודה.

WhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.36 (6).jpegWhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.36 (4).jpegWhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.36 (3).jpegWhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.36 (2).jpegWhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.36 (1).jpegWhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.36.jpegWhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.37.jpegWhatsApp Image 2016-08-10 at 09.59.37 (1).jpeg

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם

תודה משולבת נוספת ליגאל ואסף

עברתי כבר מספר טיפולים לא מבוטל ואני מחשיב עצמי כבעל נסיון, אבל עדיין אין לי את הביטחון לעשות את הדברים המורכבים לבד

יגאל הסכים לפנק אותי בטיפול בטיימינג בשרייד - סיפור שהוא לא פשוט כלל וכל אחד מחברי הכנופייה באזור שלי אמר במילים עדינות שהוא מעדיף לקפוץ מהגג מאשר לעשות טיימינג לשרייד

להפתעתי (ולהפתעתו) הרבה, הצלחנו לסיים את הטיימינג + החלפת שמן ב3 שעות, יגאל זכר איפה המקומות הבעייתים וברגע שזה ידוע, אז לא שוברים את הראש.

אני היום מרגיש בטוח שאני יכול כבר לעשות את זה לבד - אבל כנראה שכבר לא יצא לי .. רשמתי לעצמי בראשי פרקים מה שלבי ביצוע, אם זה מעניין את מישהו אפרסם את זה.

באסף נעזרתי בהחלפת רפידות, כבר פעם שנייה שאני עושה את זה איתו וגם כאן מרגיש שבפעם הבאה אני כבר יכול להסתדר לבד.

אז המון המון תודה לשניהם, מעבר לעזרה הפיזית אני לומד המון, נהנה וגם כבונוס חוסך מוסכים.

פורסם (נערך)

באיחור של יותר מחודש אבל מוטב מאוחר מאשר בכלל לא

בדף של הכנופייה רשום "אין קאץ" וזה אמיתי !!

נוכחתי בזה בעצמי !!

לאחר מספר שיחות ווטאפ עם אסף והפנייה לרכישת חלפים ביונדאי שופ שדאגו למחירים מעולים ברגע שאמרתי שהגעתי דרך אסף ,הגיע היום המופלא, יום שישי בבוקר בחניון מוצל

טיפול - יישור קו בטוסון שלי שנת 2008 מנוע בנזין 2700

רשימת קניות :

נוזל קירור

רפידות

צלחות - האוטו רעד בבלימה

פילטר שמן

פילטר מזגן

סט טיימינג

פלאגים

משאבת מים

רצועת מנוע

שמן מנוע

איך מאיר אמר " חצי אוטו "

הגעתי למקום המפגש , אל אסף הצטרף מאיר ושניהם ביחד התנפלו על האוטו

תוך שניות הרכב והיה על ג'ק וגלגל מפורק

וטיפול הטיימינג יצא לדרכו , בקפדנות ללא פשרות סומנה רצועת הטיימינג , ברגי משאבת המים

לאחר פיירוק הרצועה והמשאבה הורכבה המאשבה החדשה , לא לפניי שזכתה לטיפול מסור של אסף שפינק בחומר אטימה

כמובן שגם רצועת הטיימינג זכתה לטיפול משלה , סימון נקודות ומספרים , בדיקה חוזרת ונישנת שאין פיספוס בשיניים

ולאחר כבוד הורכבה הרצועה בעזרת סבלנות אין קץ של אסף

ועכשיו היה אפשר להתפנות לשאר המשימה ...

החלפת שמן מנוע , נוזל קירור .... פילטרים ...

החלפת הצלחות והרפידות כולל גריז נחושת מיוחד (ממש פינוק)

ברצוני לשבח את הטיפול המסור והדקדקני של אסף , ישר כח , כל הכבוד

אין מילים , פשוט מקצוען אמיתי

תודה ASAFASAF, תודה , תודה :lol:

וכן תודה למאיר שסייע בכל העבודה

20160701_103119.jpg20160701_103147.jpg20160701_103249.jpg20160701_104817.jpg20160701_104848.jpg20160701_112219.jpg20160701_112226.jpg20160701_122002.jpg20160701_122922.jpg20160701_124229.jpg20160701_124233.jpg[ATTACH=CONFIG]469282[/ATTACH]20160701_131057.jpg20160701_151908.jpg20160701_161444.jpg

20160701_131029.jpg

20160701_162555.jpg

עריכה אחרונה על ידי alon123
פורסם

שוב, תודה ענקית! לאסף וגם לרועי שעזרו לי ביישור הקו בגטס.

אפתח בקרוב שרשור מסודר על הכל, אבל בינתיים אפרט בקצרה כאן, כי אין לי דרך אחרת להודות לאסף ולעבודת הקודש שהוא והכנופייה עושים. בזכותו הרכב שלי היום במצב מכני הרבה יותר טוב מאשר הוא היה במידה והייתי מטפל במוסך - פשוט כי במוסך לא הייתי יכול להרשות לעצמי להחליף כל חלקיק שלא נראה לי לחדש ומקורי, לא לדבר על כך שהסיכוי שאקבל איכות עבודה כזאת במוסך כלשהוא אפסי.

השבוע החלפתי את 2 תושבות המנוע של הגטס - עליונה ותחתונה. כמובן שלמקוריות. אחת נרכשה ביונדאי שופ (משבח שוב) ואחת דרך אתר קוריאני.

עלות של שתיהן כולל משלוח - כ-500 ש"ח.

עלות במוסך - 2000 ש"ח!!

שרכשתי את הרכב מאוד חששתי תחילה כי הוא היה רועש, מאוד. היינו בטוחים שמשהו לא בסדר במנוע. בדיקה של המוסך והסבר מקדים של אסף שזה נובע מהתשובת שכנע אותי, למרות שעדיין חששתי. עכשיו אחרי שהחלפתי תושבות - אני מרגיש שקיבלתי רכב חדש. התושבות הוחלפו על ידי אסף ורועי בפחות מחצי שעה בצורה סופר מקצועית. אין מאושר ממני.

בנוסף החלפנו (עלאק החלפנו - הם החליפו, אני התפעלתי מצד) - זוג כריות בולמים, לאחר שבאחד פשוט החלק המתכתי התנתק מהגומי. כמובן, מקוריות - נרכשו ביונדאי שופ בכ-300 ומשהו לזוג!

על הדרך גם ביצענו החלפת נוזל בלמים שהיה שחרחר מאוד. כאן אני חייב לציין משהו - עשיתי לא פעם החלפת נוזל בלמים במוסך. אי מטפל ברוב המקרים במסוכים מורשי יבואן בלבד. ברוב המקרים החלפת הנוזל בלם הייתה שאיבה של הנוזל עם מזרק ממיכל העודפים וזהו. פעם אחת שהערתי - החליפו לי גם ע"י ניקוז מהניפלים באמצעות לחיצות על דוושת הבלם.

הגדיל ועשה מוסך מורשה שביצעתי בו טיפול לאחרונה ברכב חדיש שחייב אותי רק על עבודה בסך 150 ש"ח, (לא כולל כמובן) על שאיבת הנוזל מכוסית הבלמים.

אסף משתמש במכשיר ואקום ושואב את הנוזל מכל הניפלים בכל קליפר. פשוט אלוף.

מצרף כמה תמונות להתרשמות.

44.jpg51.jpgPictur31.jpgPicture13.jpgPicture2.jpg

פורסם

אני רוצה שוב להודות למורה הטיפולים, אסף, שהפעם כיוון את הקפיץ הבלמים האחורים בתוף של הגטס שלי. עכשיו הרכב נוסע ונעצר בדיוק כמו שצריך. מוט ההילוכים נעצרת אחרי כמה קליקים ולא חצי מרחק.

זו לא הפעם הראשונה שאני נפגש עם אסף, ואני מאמין שגם לא האחרונה. אסף כל פעם מסביר ומלמד אותי כמה פשוט לעשות טיפול.

אז שוב, תודה רבה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלנסר הזקנה עברה היום החלפת שמן ופילטר, ואפילו לסינטטי מלא :shock:

תודה רבה לשלי ואסף! פשוט אלופים!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...