Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כבחורה טיפוסית :) אין לי שמץ של מושג איזה גלגלים אני צריכה

יש לי סוזוקי אלטו אוטו' שנת 2011.

האם יש דגמים שהם יותר אמינים מאחרים?

אודה לעזרתכם המקצועית :)

פורסם

את צריכה צמיגים, לא גלגלים שהינם המכלול של צמיגים וחישוקים.

האם המידה היא 155/65R14 75S? אנא בדקי ברשיון הרכב.

מה תקציבך?

פורסם

בנוסף לשאלות של תום, מה שמשנה בצמיגים הוא לא האמינות, אלא האחיזה והשחיקה שלהם - כלומר, כמה טוב הם אוחזים ולכמה ק"מ הם מספיקים.

בגלל שהדבר היחיד שמחבר אותך אל הכביש זה 4 חתיכות הגומי האלו, חשוב מאוד לא להתפשר על תוצרת סינית עם שמות מגניבים (ואת יכולה לבקש מהצמיגאי שיראה לך את ארץ הייצור, זה כתוב על כל צמיג), אלא להשקיע בצמיג איכותי (גם אם את נוהגת רגוע, בזהירות וכו', כי ביום שאיזה סיבוב יפתיע אותך, או שתאלצי לבלום בלימת חירום - ההבדל יהיה גדול מאד) מה גם שההבדל במחיר בין צמיג פח לצמיג טוב הוא לא כזה גדול, וגם ככה זה משהו שמחליפים פעם ב3-4 שנים).

*עוד סיבה להעדיף צמיג איכותי היא שהם לרוב חסכוניים יותר בדלק, שקטים יותר, ומשפרים מעט את הנוחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

תכלס', אין יותר מדי צמיגים רלוונטים במידה הזו, וממילא כולם בעלי קוד מהירות T (מתוך הנחה שקלעתי):

פירלי P1, קונטיננטל EcoContact3, גודייר EfficientGrip Compact, מישלין אנרג'י, הנקוק K425,

טויו NE3, קלבר Viaxer, יוקוהמה בלוארת' AE-01, דנלופ StreetResponse 2.

מסתבר שיש גם קונטיננטל PremiumContact 2 במידה הזו, אבל אני בספק שמביאים ארצה.

לא יודע אם כולם זמינים בארץ וגם אם כן, יש לוודא תאריך ייצור (כהמלצה גסה עד חצי שנה-שנה זה בסדר).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...