Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחדשתי בבמוו 325 2008 , והתבאסתי קצת שהפלסטיקה של המפתח קצת בלוייה ולא נראית כל כך טוב (כולל הסמל שחצי ממנו התקלף) .

מחיפוש קצר באיביי מצאתי שמוכרים מפתחות/פלסטיקה , השאלה לאחר שאני קונה איך עושים את זה?-אם יש למישהו ניסיון בהחלפה מהסוג הזה?

http://www.ebay.com/itm/BMW-3-BUTTON-SMART-REMOTE-KEY-REMOTE-FOB-CASE-1-3-5-6-7-E90-E93-E92-M3-M5-X3-X5-/141105221411?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20da86cf23&vxp=mtr

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז קנית בסוף. אוהב מאוד את הקטגוריה.

לגבי הפירוק:

בד"כ מתחת לסמל ישנו בורג קטן. את הסמל מורידים בזהירות- הוא מודבק.

לפעמים יש גם קליפסים. אתה פשוט מעביר את הלהב הקיים שלך (או משכפל להב חדש) ומעביר את האלקטרוניקה הקיימת לפלסטיקה החדשה. היא מוברגת עם ברגים קטנים בתוך הפלסטיקה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

אני החלפתי לחבר מפתח של טויוטה לנד קרוזר,

ופשוט פתחתי את המפתח הישן והעברתי את המנגנון

והצ'יפ של האימובילייזר לפלסטיק החדש.

אבל ממה שאני מכיר את המפתחות של במוו

זה יהיה לך יותר קשה, כי הם לא נפתחים, וצריך לנסר

בעדינות את המסגרת, ואז לבצע את ההחלפה. אני גם

לא בטוח שהמפתח החדש ניתן לפתיחה. אולי כדאי לך לשלוח

אימייל למוכר, אולי הוא יתן לך תשובה מפורטת

או קישור לסרטון הדרכה.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

יש מלא מדריכים ביוטיוב, חפש פשוט מדריך עם מפתח זהה לשלך.

כמו שאושרי אמר, חלק מהמפתחות מודבקים, וחלקם נפתחים לאחר שחרור הקליפסים. כדאי לעשות ש.ב ולבוא מוכן.

M-TECH E46

פורסם

לפני כמה חודשים החלפתי גם את הקייס של המפתח שלי (אלפא רומאו). קניתי קייס באיביי, העברתי את המפתח עצמו, את הצ'יפ ואת שאר חלקי המתכת מהמפתח הישן לחדש, זה לא כזה מסובך. לא יודע איך בנוי המפתח שלך, אז לא אוכל לייעץ לגבי כמה העבודה תהיה מסובכת. בכל מקרה, תוכל לראות תמונות לדוגמא בשרשור הג'ולייטה המתעדכן בחתימה שלי.

• תוכן חדש...