Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש למייעצים ולמסייעים.

מחזיק ב3 שנים האחרונות סקודה רומסטר, 2008 אוטו' נהדרת ונוחה.

הרכב עשה עד כה 170,000 ק"מ ומכיוון שאני נוסע בו המון (כ30 אלף ק"מ בשנה) מחפש להחליף אותו ברכב חסכוני יותר, מרווח עם תא מטען למזוודה+עגלת ילדים+קניות ומאחור שיהיה במושבים מקום ל2 ילדים בכסאות בטיחות.

שמעתי על אופציות כמו יונדאי I30 סטיישן אבל הבנתי שלא ממש חסכונית בדלק.

האם יש אופציות סולר רלוונטיות?

ובכלל אשמח מאוד כהדיוט גמור בתחום שתכוונו אותי ל2-3 רכבים שיוכלו לענות לצרכים שלי.

אגב משמעותי, התקציב עומד על כ55 אלף ש"ח ואני רוצה רכב משנת 2010 ומעלה.

תודה,יאיר

פורסם

שלום יאיר,

בתקציב של עד 55 אלף ש"ח ועם דרישה למכונית ממודל 2010 ומעלה, לא תמצא לדעתי רכב עם מנוע סולר וגיר אוטומטי שיתאים לדרישות שציינת. הכי קרוב שתוכל למצוא זה רנו פלואנס דיזל. מכונית חסכונית מאוד בדלק, מרווחת ועם תא מטען גדול. אבל המחיר שלה גבוה מכפי שציינת, בערך ב-40%. יכול מאוד להיות שכדאי לך להגדיל את התקציב כדי לרכוש אחת כזאת, כיוון שההפרש בעלויות הדלק בינה לבין מכוניות בנזין גדול יחסית ויתקזז מהר אצל מי שנוסע הרבה כמוך.

אפשרות נוספת שקצת יותר קרובה לתקציב שהגדרת היא הונדה אינסייט. מדובר במכונית היברידית קומפקטית של הונדה, מתחרה של טויוטה פריוס. אך האינסייט זולה משמעותית מהפריוס ויכולה להתאים טוב יותר לתקציב שציינת.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני, אז סיטרואן ברלינגו או פיג'ו פרטנר הן אופציות מעולות. חסכוניות בדלק ואחזקה (טיפולים, חלפים, ביטוח), ויש להן תא מטען עצום.

פורסם

שווה לבדוק אם תא המטען של C3 פיקאסו מספיק גדול לצרכיך, אם כן הוא אופציה מצויינת וחסכונית מאוד (מנוע דיזל כמובן).

יש גם רומסטר מנוע 1.2 TSI, יהיה חסכוני יותר מהרומסטר הקיימת.

• תוכן חדש...