Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש ספטמבר קניתי מאלבר רכב. לפני הרכישה הוצג בפני היסטוריה של הרכב. לפי ההסטוריה הרכב עבר טיפולים שוטפים החלפת מצבר ותיקוני צבע. התלהבתי לקחתי את הרכב למכון בדיקה ורכשתי.

בזמן שהרכב אצלי שמתי לב שהרכב אוכל שמן. ושמעתי על מקרים שאלבר טייחה היסטוריה מאנשים שרכשו רכב משם. התקשרתי למוסך סמל''ת ובקשתי היסטוריה. ונאמר לי שהרכב הגיע למוסך בגרר אחרי שהטורבו הלך.

ועוד כל מיני " חסר קילו וחצי שמן " "חופש יתר בציר טורבו" אם הייתי יודע הייתי בורח מהרכב הזה.

התקשרתי לאלבר ובקשתי היסטוריה מלאה. והם שלחו לפקס רק את התאריכים שהרכב נכנס לטיפולים שוטפים.

פניתי אליהם שוב והם טוענים שאין להם כל היסטוריה על הרכב.

אני אפילו לא יודע מה הרכב הזה באמת עבר. אני יודע שהחברה חייבת בגילוי נאות. והם ידעו לתעד כל החלפה קטנה.

אבל מה לעזאזל הם עשו עם הטורבו הם פתאום לא יודעים.

אני מקווה שאני יכול לעשות משהו. כי אין בידי שום הוכחה שאכן אלבר העלימו וממשיכים להעלים ממני מידע לגבי הרכב שהיה ברשותם.

פורסם
התקשרתי למוסך סמל''ת ובקשתי היסטוריה. ונאמר לי שהרכב הגיע למוסך בגרר אחרי שהטורבו הלך.

האם מהמוסך לא קיבלת את כל פירוט הטיפולים שהרכב עבר אצלם?

so far so good so what

פורסם

הרכב טופל במוסכי הסדר של אלבר. ולא של סמל״ת. מכיוון שהרכב היה באחריות. דברים מסוימים הוחלפו במסגרת האחריות.

• ספונסר פורום
פורסם

תתקשר אלי 0546999223

וכן אתה יכול לעשות והרבה , קודם כל יש חוק בנושא גילוי נאות .

וכן אתה צריך להציג הוכחה שלא הוצג בפניך עברו של הרכב ,או הוסתר ממך פרט מסויים .

זו דרך ארוכה אבל כדאי ,אסור לוותר ,גם קרוב שלי נדפק באותה השיטה מאלבר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

הרכב לא טופל במסגרת האחריות. מצויין שהרכב הגיע בגרר כשהוא מעשן. אותרה בעיה בטורבו ולא הוחלף טורבו.

אלבר לא מוסרים לי מידע מה הם עשו עם זה.

פורסם

כמובן שזו הסתרה. לכן אני ממש כועס. לא מבין איך חברה גדולה שהפכה ליבואן עושה קטעים שהייתי מצפה מאחרון הסוחרים.

הבעיה היחידה היא להוכיח.

פורסם

אלבר היא אחרון הסוחרים, גם לי יש נסיון לא טוב איתם.

ב"שירות הלקוחות" אמרו לי חד וחלק שהם לא מוסרים מידע על תיקונים מעבר לטיפולים שגרתיים, הם גם רימו בעניין המצבר, היה אישור החלפת מצבר, רק שהתברר שהחליפו במצבר משומש בן מעל לשנתים, לטענתם לא חייבים להחליף למצבר חדש. העלימו שברים בתיקון עלוב שהתגלה רק אחרי הרכישה כשהדבק 3 שניות שהיה מתחת לשטיח השתחרר. תיקונים שנעשו באיכות חובבנית רק כדי להסתיר פגמים קטנים כאלה ואחרים.

חברה שלא הייתי ממליץ לאף אחד להתקרב אליה. איכות הטיפול שם עלובה, הם לא לוקחים את עצמם ברצינות, מתנהלים כאחרון סוחרי הרכב ובכל מיני שטיקים זולים לחסוך שקלים בודדים ולהעיף רכבים, ולאחר מכן להתנער.

פורסם
כמובן שזו הסתרה. לכן אני ממש כועס. לא מבין איך חברה גדולה שהפכה ליבואן עושה קטעים שהייתי מצפה מאחרון הסוחרים.

הבעיה היחידה היא להוכיח.

דיברת עם מוסך מורשה יבואן בקשר להוציא היסטוריית טיפולים? הקלטת שיחה איתם בטלפון כאשר הם מוסרים לך מידע על מצב הרכב?

לקחת את האוטו לבדיקה במוסך על מנת לראות מה המצב של החלקים הבעייתיים?

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...