Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חבר'ה,

יש לי חבר עם סיטרואן C3 מודל 2005, יש לו לעשות טיפול 10K ועוד כמה תיקונים של בלמים, ריח של דלק (ככל הנראה נזילה) וכיוון פרונט.

אשמח לשמוע המלצות על מוסכים אמינים וזולים שמטפלים בסיטרואן ופיג'ו באזור פ"ת, כפר סבא ורעננה והסביבה הקרובה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

יש לך את גבע ושאפט בתל אביב, שניהם מצויינים, גם מנסיוני האישי.

יש להם שרשורי המלצות פה בפורום.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

כנס לגבע מניסיון אישי שלי לא תתאכזב.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מוסך גבע בתל אביב. רחוב תושיה. הם טובים. אני מטפל אצל אורן בחולון ומגיע אליו מפתח תקווה. גם מומלץ , וגם לו יש שרשור המלצות בפורום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם
מי זה גבע? מה השם של המוסך ואיפה זה נמצא?

מוסך גבע נמצא באזור המוסכים של תל אביב, ברחוב תושיה. פנה אל יוסי מנהל המוסך ותגיד לו שאתה מהפורום, הוא יעזור לך בכל מה שאתה צריך.

מספר טלפון והוראות הגעה מופיעים בקישור שצירפתי.

פורסם (נערך)
אהלן חבר'ה,

יש לי חבר עם סיטרואן C3 מודל 2005, יש לו לעשות טיפול 10K

אין טיפול 10K ב- C3 . מרווח הטיפול המומלץ הוא 15K (או שנה). לא כדאי לבצע פעם בשנתיים/ 30K.

כדאי שהחבר יבדוק מתי בוצעה החלפת טיימינג.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה עם הסיטרואן C3 2003 בגלל מוסך קודם שהכנסתי לתיקון אצלו, כבר שבועיים אני עם רכב שכור מחפשת מוסך טוב ואמין שיודע גם לבצע אבחון טוב לבעיות .

אשמח לקבל את פרטים של מוסך אורן מחולון שאתה מטפל אצלו אני מאזור ת"א

פורסם
אין טיפול 10K ב- C3 . מרווח הטיפול המומלץ הוא 15K (או שנה). לא כדאי לבצע פעם בשנתיים/ 30K.

כדאי שהחבר יבדוק מתי בוצעה החלפת טיימינג.

לדעתי המינימום לטיפול כמובן או שנה או 10K ק"מ לפני זה אין טעם אלא אם כן הרכב כמובן עמד עם השמן תקופה ארוכה , המקסימום הוא 15K.

סה"כ מדובר בטיפול זול , אם יש עוד שאלות על ה-C3 משנתון זה אשמח לעזור.

• תוכן חדש...