Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה אם תו חניה איזורי או אישור כניסה למתחם כלשהו? או פסקל של כביש 6?

הם בגודל פי 4 ממדבקט טסט, איך אתם מתמודדים איתם?

אישורי חניה כניסה אין לי והפסקל אצלי בשני רכבים נח בשלום בתא הכפפות.

במרכז שירות של כביש 6 הסבירו לי פעם שמספר הרכב גם ככה מזוהה אצלם במערכת כמנוי פסקל כדי למנוע מצבים שבהם פסקל תקול יגרום לחיוב מלא, מבחינתם אפשר להשאיר אותו בבית ולהמשיך לנסוע בכביש 6.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אישורי חניה כניסה אין לי והפסקל אצלי בשני רכבים נח בשלום בתא הכפפות.

במרכז שירות של כביש 6 הסבירו לי פעם שמספר הרכב גם ככה מזוהה אצלם במערכת כמנוי פסקל כדי למנוע מצבים שבהם פסקל תקול יגרום לחיוב מלא, מבחינתם אפשר להשאיר אותו בבית ולהמשיך לנסוע בכביש 6.

זה לא נכון,

במידה ותיסע בכביש 6 והאותות מהפסקל לא יקלטו, אתה תצולם ולאחר כמה פעמים המנוי שלך ייחשב כמנוי וידאו (מס' רכב בלבד) - וההנחה בהתאם.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לסיכום (מבחינתי) - עם תו חניה עירוני אין מה לעשות. הוא די גדול, בערך 10X10 ס"מ, ואם הוא כבר נמצא אז אין טעם לא להדביק את כל שאר המדבקות. השמשה לא תישאר נקיה בכל מקרה.

אגב גם אני די בטוח שנוחכות פיזית של פסקל ברכב מנוי לפסקל אינה הכרחית.

פורסם
אני נוסע ככה עם היונדאי כבר מעל 3 שנים ומשלם מנוי פסקל.

גם אצלי הוא זרוק בתא כפפות - זה קולט והכל תקין,

אני התיחסתי לגבי העצה של חבר הפורום והיא השארת הפסקל בבית.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
שוטר העיר לי על כך לאחרונה, (לא הדבקתי מעולם) אמר שיש חוק להדביק את המדבקה

ע"מ להימנע מההסברים המיותרים הללו שבמקרה הטוב מבזבזים זמן ובמקרה הפחות טוב יכולים להוביל לכך שהשוטר יחפש במרץ משהו אחר אני מדביק.

אני לא מטריד את הבוחן בשטות הזו.

לאחר הטסט,שאצלי גם ככה הוא בד"כ קצר כי הרכב מסודר ועובר מכה ראשונה בלי יותר מדי דיבורים,עומד בצד 5 דקות,מקלף את המדבקה משנה שעברה,מדביק את החדשה שלום ותודה.

כולה מדבקה קטנה בפינה הימנית עליונה,לפי חלק מהתגובות פה אפשר לחשוב שמדובר בפוסטר חוצות.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
זה לא נכון,

במידה ותיסע בכביש 6 והאותות מהפסקל לא יקלטו, אתה תצולם ולאחר כמה פעמים המנוי שלך ייחשב כמנוי וידאו (מס' רכב בלבד) - וההנחה בהתאם.

חמישה רכבים שנוסעים הרבה בכביש 6 וכולם הפסקל אצל המזכירה במגירה במשרד. שנים זה ככה ואין בעייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן, פסקל זה "סתם" מתקן שאולי אמור להשפיע פסיכולוגית על הנהג ולגרום לו להשתמש יותר בכביש 6.

בכל מקרה של זיהוי פסקל על ידי שער ביקורת מתבצע גם זיהוי מספר הרכב, זה לא בא במקום. זו בעצם הסיבה שאסור להעביר את הפסקל מרכב לרכב, במקרה של העברה מרכב לרכב יהיה חיוב כפול.

פורסם
בנוסף החיוב (הפיקדון) על הפסקל הוא מאין טריק להלוות כסף מהציבור מבלי צורך לשלם ריביות מופרזות לבנקים.

ואני אקדם את מה שאמרת, לא מלווים משקיעים בחזרה בעסק...

גאונות =]

אני מאוד מקווה שאתה בשוק ההוון כי ראש לזה יש לך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
בנוסף החיוב (הפיקדון) על הפסקל הוא מאין טריק להלוות כסף מהציבור מבלי צורך לשלם ריביות מופרזות לבנקים.

חלק נכבד מהפיקדון הזה לא חוזר לחקוחות אף פעם, מהסיבה הפשוטה שהרבה אנשים לאחר הפסקת המנוי לא יטריחו את עצמם למרכז השרות כדי להחזיר את הפסקל.

הוא ישאר זרוק בתא הכפפות או באיזה מגירה לעוד הרבה שנים, והפקדון ישאר בידי החברה.

תראו מה קרה עם איזיפארק - לפני כ 5-6 שנים שימוש באיזיפארק היה מאוד נפוץ. הרבה אנשים הצטרפו ושילמו 150 ש"ח פיקדון על המכשיר.

היום שימוש באיזיפארק כמעט ירד לאפס, כולם עברו לפאנגו וכו'.

מעניין איזה אחוז מהלקוחות שלחו את המכשיר חזרה למשרדי איזיפארק וקיבלו את דמי הפיקדון בחזרה.

להערכתי אחוז די קטן, אצל רובם הוא נשאר זרוק באוטו ללא שימוש.

פורסם

עם האיזיפארק יש בעיה נוספת - התמיכה צפויה להספק ביולי הקרוב, ואחרי שהטעינה תגמר - המכשיר ישאר חסר ערך. לא יודע לגבי הדגם החדש הנטען דרך המרשתת.

אני כבר רואה את הצרות שיהיו לטכנופובית הקטנה כאשר תצטרך לעבור לפאנגו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבעיה האחרת היא המדבקה הענקית של החנייה במכללה.:banghead:

זו באמת טיפשות - כל אותם מנפיקי מדבקות שמייצרים אותן בגודל מוגזם. זה נכון גם לתו-תושב לעניין חניה.

לפחות בעניין הזה - מדבקת הרישוי בגודל סביר. לדעתי היה אפשר אפילו קצת יותר קטן. אם אין ברירה לוותר עליה. אני חושב שאפשר גם לותר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...