Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידורים אנלוגיים הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע האם הוט הפסיקה את השידורים האנלוגיים באיזור רחובות והסביבה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני גר בשרון ולא מזמן קיבלתי סמס שהם עומדים להפסיק את השידורים האנלוגיים, ושיש לתאם טכנאי למעבר לשידור דיגיטלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הוט מסיימת את השידורים האנלוגיים בכל הארץ. יש אופציה להיות מנוי אופ-אייר. המנוי הזה מאפר צפייה בערוצים 1+2 בלבד ללא ממיר.

*גילוי נאות - עבדתי שלושה חודשים בש.ל. של הוט. דבר מזעזע!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועי, אל תחסוך מאתנו חוויות (עדיף לפתוח שרשור נפרד, אני צופה מספר תלת ספרתי של עמודים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מישהו יודע האם הוט הפסיקה את השידורים האנלוגיים באיזור רחובות והסביבה?

הפסיקה בכל הארץ, לא רק ברחובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הוט מסיימת את השידורים האנלוגיים בכל הארץ. יש אופציה להיות מנוי אופ-אייר. המנוי הזה מאפר צפייה בערוצים 1+2 בלבד ללא ממיר.

*גילוי נאות - עבדתי שלושה חודשים בש.ל. של הוט. דבר מזעזע!

אני עבדתי כמעט שנתיים בשירות לקוחות לפני שהתחלתי את התואר, כולל בחניכת נציגים חדשים, תחקירי זיכוי של לקוחות, צוות שחוזר לאנשים שהתלוננו בפורמים ושפנו דרך האתר וגם במחלקת פניות ציבור מול עו"ד עצבניים...

למיטב ידיעתי הוט הפסיקה כבר את השידורים האנלוגיים בצפון, לא כך? כשאני מחובר וסורק תחנות לא קורה כלום.

אתה כותב פה דבר מעניין: אפשר לצפות בערוץ 1+2 ללא מנוי וללא תשלום כלל דרך התשתית של הוט או דרך DTT?

פורסם (נערך)
אני עבדתי כמעט שנתיים בשירות לקוחות לפני שהתחלתי את התואר, כולל בחניכת נציגים חדשים, תחקירי זיכוי של לקוחות, צוות שחוזר לאנשים שהתלוננו בפורמים ושפנו דרך האתר וגם במחלקת פניות ציבור מול עו"ד עצבניים...

למיטב ידיעתי הוט הפסיקה כבר את השידורים האנלוגיים בצפון, לא כך? כשאני מחובר וסורק תחנות לא קורה כלום.

אתה כותב פה דבר מעניין: אפשר לצפות בערוץ 1+2 ללא מנוי וללא תשלום כלל דרך התשתית של הוט או דרך DTT?

יש מנוי שנקרא אופ-אייר. המנוי בעצם עובר מסנן של הוט, שמאפשר מעבר שני התדרים הרלוונטיים. סביר להניח שלא יתנו לכם אותו בכזאת קלות.

בכל מקרה, ככל שתרצו להתנתק מהוט ימררו לכם את החיים. זה לא חדש...

חשוב! אם מתקשרים אליכם מ"הוט" ואומרים לכם שמגיע לכם כל הערוצים חינם כי אתם לקוחות ותיקים ושאר רעות חולות, לא להאמין!

מדובר בנציגים של איתן תקשורת או קרוס סל או טרגט פוינט רק רוצים מכירה - הם מחליפים מבצע ללא ידיעת הלקוח ואז הלקוח נדפק, כי יש סיכום מכירה "מוסכם" שכביכול "נשלח" לתיבת מייל של הלקוח והלקוח "מעודכן" ואז לא מזכים ולא נעליים. גם לא משחזרים מבצעים בחלק מהמקרים!

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אפשר רק הסבר מה זה שידורים אנאלוגים?

יש לנו הוט בבית,עם ממירים ומודם. חיברנו עוד טלוויזיה ישירות על הקו של הוט ללא ממיר ויש לי עליה איזה 30 ערוצים כולל סרטים,מוסיקה,10,1,2,רוסית,אנגלית,סדרות.

זה עומד להיפסק?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נכון.

שידורים אנלוגיים בעצם נקלטים גם ללא עזרת ממיר. ברגע שאתה מחבר את הטלויזיה ישירות לחיבור כבלים בקיר ורואה "שלג", אז כנראה הוט באמת חסמו את השידורים האנלוגיים.

פורסם

בנתיים עובד אצלי,מקסימום ניקח ממיר מטלויזיה אחרת כשנצטרך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בנתיים עובד אצלי,מקסימום ניקח ממיר מטלויזיה אחרת כשנצטרך.

מאיפה אתה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

טבריה.

גם אצל משפחה שלי בקצרין עובד.

• תוכן חדש...