Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לייצר לעצמי אוסף שירים/טראקים באיכות שמיעה גבוהה שך שיהיה ניתן ליהנות ולמקסם את כל הרכיבים במערכת.

מאיפה ניתן להוריד או לרכוש שירים באיכות גבוהה?

תודה,

אסף

פורסם

שירים באיכות גבוהה לרוב מגיעים בפורמט flac. שזה בעצם אותה איכות שהוקלטה על הדיסק.

כדי לנגן flac ברכב צריך HU שתומך בפורמט הזה, או פשוט לצרוב את קבצי הFLAC עם סוג הצריבה AUDIO (כן הסגנון של פעם, עם 80 דקות ).

או הדרך הישנה והטובה, לקנות דיסקים מקוריים.

פורסם

באופן חוקי כמובן - אני לא מתכוון לדבר על דברים לא חוקיים - אפשר לקנות דרך אמאזון או ITUNES.

30 שקלים בערך לאלבום.

מעבר לכך הפורמטים שאתה מחפש הם פורמטים LOSLESS בעיקר FLAC

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באייטונס אתה מקבל את האיכות של השירים שאתה מכניס..MP3 יישאר MP3.אם אתה מעתיק אותם מדיסק אז אתה יכול לבחור לאיזה פורמט אתה מעוניין להמיר.

אם הדיסק הוא מקורי ותהיה מעוניין להמיר אותו אז תוכל להמיר אותו ל ALAC(הLOSSLESS של APPLE)

אני לא יודע להגיד לגבי כל מוצרי אפל אבל לי יש את האייפוד קלאסיק דור חמישי עם הDAC של wolfson והוא לא קורא FLAC אלא רק ALAC..

קח בחשבון שאם אתה ממיר דיסק לא מקורי לLOSSLESS אתה תקבל LOSSLESS רק אם הקובץ היה LOSSLESS לפני..

אם זה קובץ MP3 128KBPS שצרבו על דיסק אז זאת האיכות שאתה תקבל..

שים לב בנוסף שלא כל קובץ שניתן למצוא ברשת עם סיומת FLAC הוא בהכרח LOSSLESS..נתקלתי לא פעם בקבצי MP3 שהמירו אותם לסיומת FLAC ופרסמו אותם כFLAC..המונח LOSSLESS הוא שם שניתן להמרה שאין בה איבוד כלשהוא ולכן אם המירו MP3 128KBPS לFLAC אז האיכות תשאר של MP3 128KBPS רק עם סיומת FLAC..

בהצלחה!..

פורסם

השירים שאתה קונה באייטיונס הוא בפורמט לוסלס שלהם - יש תכנות טובות שיודעות להמיר אותם בצורה נהדרת לפורמטים אחרים.

אני ממליץ על DBPOWERAMP דרך אגב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אסף מוזמן להגיע למפגש דרום, אני אביא מחשב אם תרצה יש לי אוסף מאוד איכותי. בנוסף ניתן לך כמה אתרים וטראקרים איכותיים מחו"ל. (:

פורסם

ממליץ בחום על אפליקציה בשם spotify, מזכירה רדיו לוויני אבל אפשר לשמור רשימות פרטיות של סינגלים שאתה בוחר לך.

בגירסה החינמית יש מגבלה של כמה שירים אפשר להעביר בשעה והאיכות מצויינת.

מי שרוצה לשלם יכול לקבל איכות דיסק מקורי ולהעביר שירים כמה שבא לו.

יש רק פרוצדורה עם Vpn שצריך לעשות למכשיר שיחשוב שהוא בחו״ל כי האפליקציה לא זמינה בארץ הקודש.

אה כן ולא הצלתי למצוא אותה לאנדרואיד אולי מישהו אחר שמתמצא יותר יוכל.

מאז האפליקציה הזו אני לא הורדתי יותר שירים.

פורסם

מור מה שלומך?

דרך אגב, אני מאוד אוהב את TUNE IN RADIO ואת 8TRACKS

Pioneer TS-X150

פורסם

בטיון אין זה רדיו אינטרנטי שמשדר תחנות רדיו אמיתיות מכל העולם.

אתה יכול לעשות רשימה של תחנות אהובות עליך - אני קולט ככה רדיו ישראלי - ממליץ על 109FM

ב8טארקס אתה יכול לסמן שירים שאהבת ואחרי זה לשמוע אותם, לדעתי יש היום גם תמיכה בפליי ליסט.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...