Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי בדיקה עם השמאי, מחשב לא החליפו מה גם שהוא היה עם כספת , פשוט פירקו את כל הלוח שעונים וסוויץ ימח שימם וזכרם ככל הנראה הם הביאו פשוט סוויץ אחר המפתח אפילו היה מחובר (לא המפתח שלי)

ככה שחוץ מצביעה של הטמבון אין נזק לשלדה או תאונה אז מבחינתי זה הרע במיעוטו

20150126_105803.jpg

עריכה אחרונה על ידי RON23
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה הכי מעניינת פה זה למה יש לך אטב כביסה באוטו? :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב לשמוע שזה כל הסיפור ושזה הסתיים כך, והכי חשוב שהמנוולים האלו לא קיבלו את היומית שלהם.

מעניין אתי איך הרכב אותר, איתוראן?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

זהו שאין לי מושג איך הוא אותר, במשטרה לא יודעים להגיד לי בדיוק, אני רק יודע שהוא נמצא בגלגוליה , לדעתי הוא נמצא כבר באותו יום של הגניבה , אני לא יודע למה הם נזכרו להגיד לי רק אתמול, אולי בגלל שזה היה סופש? בכל מקרה מגלגוליה הוא נגרר לטייבה ומשם לפתח תקווה

פורסם
טוב לשמוע שזה כל הסיפור ושזה הסתיים כך, והכי חשוב שהמנוולים האלו לא קיבלו את היומית שלהם.

מעניין אתי איך הרכב אותר, איתוראן?

יש סריקות על בסיס יום יומי בנקודות הסלקה של רכבים גנובים.

ג'לג'וליה זה אחד מהמקומות האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קיצר הקודנית שווה לתחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם מנעול הגה שווה לתחת יוליאן.

אם באמת הגנבים פשוט באו עם סוויץ משלהם והניעו איתו (שזה דיי חכם אגב).

אפשר פשוט להוסיף סוויץ נסתר בחלק התחתון של הרכב, ואת הסוויץ המקורי לחבר לצופר , בכל פעם שינסו להניע גם עם סוויץ שלהם יהיה שווה לראות את הפרצוף שלהם כשהרכב יצפור.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...