Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הציעו לי לקחת רכב חברה ממקום העבודה

מתלבט בין הדגמים החדשים של מה שציינתי בכותרת

קצת ממה שאני מכיר..

פורטה- הקאיה פורטה הקודמת אהבתי למעט מושב הנהג שלא נוח . לא מכיר את המושבים של הקאיה פורטה החדשה אבל ישבתי בSEED החדשה והמושבים מאוד נעימים וגם סביבת הנהג מלוטשת ונעימה לעומת הפורטה החדשה שדי משעממת וקצת אובר פיצ'פקייס .

קורולה-הרכב נראה שמרני אך יפה וגם סביבת הנהג נראית טוב עם העיצוב קצת רטרו של קו הדזבורד. לא מכיר את נוחות הנסיעה או המושבים.אני מאמין שמה שיוצע זה גירסת הSUN הבסיסית.

ראפיד - לא מכיר.

קרוסאובר-לא מכיר אבל ישבתי בSX פרטית לפני שנה והנסיעה מרגישה ספורטיבית עם תאוצות ביניים יפות והמושבים מאוד נוחים.

על הקורולה והקרוס , יש תוספת שידרוג של 200 ש"ח. אני קצת לא מבין למה כי סה"כ המחירי יבואן די זהים בין הקורולה לפורטה לדוגמא(סביב ה130 אלף)

אשמח לשמוע חו"ד ממי שיש לו אחד מהרכבים או מכיר ...אני נהג יחיד וגם גבוה (1.88 מטר) ככה שעדיפות לנוחות ישיבה ומרווח רגליים.

תודה מראש

פורסם

לא רואה שום יתרון לראפיד, שהיא קטנה מהקורולה והפורטה.

לא רואה יתרון לסוזוקי על פני הקורולה והפורטה.

נשארו הקורולה והפורטה, ו 200 שקל בחודש, שהם 2400 שקל בשנה - אצלך בכיס.

הייתי כנראה לוקח את הפורטה שתגיע יותר מאובזרת (כנראה) מהקורולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היי

ראשית תודה על התגובות

לגבי המולטימדיה , קיים בליסינג שיסופק

רק שהבנתי שאין במערכת המולטימדיה של הפורטה , תמיכה לכל דגמי הפלאפונים לחיבור הפלאפון עבור WAZE לדוגמא. הבנתי שבקורולה אין את הבעיה של תמיכה חלקית במכשירים.

אשמח לעוד דעות במיוחד לגבי נוחות ישיבה בפורטה החדשה..אני חושש מאוד מבעיות עם נוחות המושב (מניסיון עם הדגם הקודם) והשאלה האם בקורולה המושבים נוחים יותר. הבעיה בפורטה הקודמת לא הייתה רק אצלי בעבודה וניסיתי כל מיני כיוונונים של המושב ולא עזר.זה רק גרע עוד יותר מהשדה ראייה שגם ככה חלש בפורטה

פורסם
קורולה לדעתי הכי משתלמת

אין מאזדה 3?

אם היה מאזדה 3 הייתי לוקח בעצימת עיניים...רק מהמראה החיצוני שלה... :-)

קורולה משתלמת בגלל האיכות? זה מוזר שגם הפורטה וגם הקורולה באותו מחיר אצל היבואן..אבל בליסינג לוקחים 200 שקל תוספת על הקורולה. תמוה בעיניי.

פורסם
אם היה מאזדה 3 הייתי לוקח בעצימת עיניים...רק מהמראה החיצוני שלה... :-)

קורולה משתלמת בגלל האיכות? זה מוזר שגם הפורטה וגם הקורולה באותו מחיר אצל היבואן..אבל בליסינג לוקחים 200 שקל תוספת על הקורולה. תמוה בעיניי.

אני יכול להגיד לך שאני התלבטתי הרבה איזה רכב לקנות (בסוף קניתי את ה3 ספיריט כמובן :) ) אבל הפיינליסטיות שלי היו קורולה או ה3 כי הם פשוט טובים יותר מהשאר, קורולה פשוטה אבל איכותית ונראית לדעתי ממש לא רע ודאי ביחס לפורטה (אבל זה טעם אישי לכל אחד...) בא נגיד שהפורטה אצלי אפילו לא הייתה שיקול כי לדעתי אפילו הקרוסאובר עדיף, ראפיד זה רכב יותר קטן מהאוקטביה ככה שהוא דרגה מתחת לקורולה שהמתחרה שלה היא האוקטביה.

אני יודע שאתה מקבל מליסינג וזה אחרת פחות חשוב אמינות וכאלה אבל הקורולה יש בה הכל...

1 מסך מולטימדיה לא רע

2 מנוע בסדר גמור מול כל אלה שממול

3 מרווח נהדר ותא מטען נדיב

4 זה טיוטה! - והיה לי טיוטה זה רכב שפשוט עובד כמו מכונה.

פורסם

מחיר המחירון לא ממש רלוונטי לחברת הליסינג, הן קונות בהנחות.

כנראה, וגם הגיוני שעל הפורטה יש הנחה גדולה באופן משמעותי מאשר על הקורולה.

בעניין נוחות המושב, אין כמו מגע ישבן, תחפש אצל חברים/קולגות מכונית כזאת ותנהג בה.

נהוג גם לבקש נסיעת מבחן, תנסה דרך קצין הרכב/נציג חברת הליסינג בחברה שלך, אתה יכול גם לנסות לפנות ישירות ליבואן, יש להם מחלקת ציי רכב עם נציגי נסיעות מבחן במיוחד למקרים כאלו.

פורסם

גם אני חושב שהתוספת עבור הטויוטה קצת מיותרת.

לגבי המולטימדיה, דווקא הטויוטה בעייתית יותר עם שיקוף המסך ממה שאני יודע שבהתחלה היה מוגבל לדגמים מסויימים של סמסונג, מה המצב היום אני לא יודע והאמת שבנסיעת המבחן שלי בה שכחתי לבדוק.

הפורטה מאוד מרווחת, נראית לא רע לדעתי ומבחינתך גם זולה יותר.

הקורולה מגיעה עם אבזור זהה, וגיר רציף שלא כולם אוהבים. אני התרשמתי לחיוב מהרכב בנסיעת מבחן אבל אני לא בטוח שכרכב ליסינג היא שווה תוספת תשלום חודשית.

פורסם

צריך לזכור ששווי השימוש של הסוזוקי יהיה נמוך יותר מהשאר כי מחיר המחירון שלה נמוך יותר.

אז אם אתה משלם מכיסך את שווי השימוש, חלק מתוספת ה-200 שקלים מתקזז.

בכל זאת, לנהג יחיד לא הייתי מחפש רכב משפחתי גדול כמו קורולה או פורטה.

הייתי מבקש הצ'בק כמו סיד או איי30.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אין בעיה של ה200 שקלים הללו, הייתי הולך על הקורולה.

לגבי נוחות - זה מאוד מאוד סובייקטיבי, רק התחת שלך יגיד לך מה נוח ומה לא.

הגיר רציף הפתיע אותי לטובה, מלבד הרעש שלפעמים קצת יציק, הגיר בסדר גמור יחסית לקטגוריה, הרבה יותר טוב מהפוקוס של אבי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דווקא אנחנו ממש מרוצים מהקורולה, אמנם אצלנו לא הייתה כל כך התלבטות ובכלל כשקנינו ה3 עדיין לא הייתה (יש לנו גם מאזדה 3 חדשה עם פחות מ10K, הרבה פחות מוצלחת לטעמנו, בעיקר עניין של צפיפות)

בעניין המסך והשיקוף, למיטב זכרוני עובד עם גלקסי 3 ונוט 2. תבדוק, יכול להיות ששונו הדברים מאז.

באופן כללי, הרכב די מוצלח, לאור האלטרנטיבות וסך הכל הפרש של 200 ש"ח בחודש (כן, 2,400 בשנה זה די זניח).

הרכב די זריז, לטעמי הרכב גם בגרסה הפחות מאובזרת (SUN) עדיין די "מרצה" את המשתמש.

פורסם

היי שבוע טובותודה על התגובות

לא יצא לי להגיב בגלל לחץ זמן.

בכל אופן,עד מחרתיים אני צריך להחליט על ההזמנה

אעדכן שנוסף למבחר גם יונדאי i35 גירסת ENSPIRE (כולל גג שמש אבל לא כולל מגנזיום)

התוספת נמוכה יותר מהטויוטה (כ100 ש"ח) והמראה לדעתי גם ספורטיבי יותר - נראה טוב יותר יותר מהקאיה פורטה לטעמי גם חיצונית ופנימית .

למישהו ניסיון עם הרכב הנל ? אהבתי את הצבעים לבן שבתצוגה וגם בשחור נראה לי שיראה יפה ( במגוון לבחירה יש גם כסף כהה שלא יצא לי לראות)

בפנימי יש גוון ככה של הדזבורד אבל הממש יפה זה הגוון המשולב עם הבז' אבל לצערי לא ידעו להגיד לי בסוכנות אם זה בא בגירסת ליסינג וגם אם כן לאיזה צבע רכב זה משודך.

אשמח להארות למי שמכיר

תודהה

פורסם

אני עדיין לא בטוח ששווה להוסיף על התשלום החודשי.

היונדאי מגיעה עם ריפודים בהירים גם בדגם הליסינג בעיקר בצבעים הכהים. גם בכסוף הכהה.

פורסם
אני עדיין לא בטוח ששווה להוסיף על התשלום החודשי.

היונדאי מגיעה עם ריפודים בהירים גם בדגם הליסינג בעיקר בצבעים הכהים. גם בכסוף הכהה.

יש גוון בז' גם בפלסטיקה של הדזבורד (בריפודים פחות מעניין אותי). השאלה אם זה מגיע עם חלק מהדגמים או שזה לא רלוונטי בכלל לליסינג

לדעתי תוספת 100 ש"ח בחודש בין הפורטה ליונדאי זה קצת עדיף...היונדאי מרגישה נעימה יותר ספורטיבית יותר (סובייקטיבי) ונוחה יותר גם במושב הנהג . שוב , מדובר על הדגם החדש של יונדאי שעבר מתיחת פנים וגם שינוי ברמת הגימור בפנים (הגה מעור נעים יותר מהקאיה) כולל גם חלון שמש.

• תוכן חדש...