Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש ברשותנו כלבים גדולים -ואנו מחפשים רכב שיוכלו להכנס אליו בכיף בתא המטען.

בתחילה חשבנו ללכת על סכום של פי 2, אך הדרישות בסך הכל לא גבוהות (חסכוני, בטיחותי ואמין) - אז לא רואים סיבה להשקיע בשנתונים המתקדמים בעוד 20 אלף ₪ (תקנו אותי אם טועה).

יש המלצות?

תודה רבה!

פורסם
סוזוקי ליאנה - יש גרסאת סטיישן, נחשבת לאמינה וחבר סיפר לי בזמנו שלקחו אותה כי היא חסכונית (יחסית בסגמנט).

בדקתי גודל תא מטען של הליאנה - 296 ליטר. תא מטען קטן יחסית..

ראיתי את הרנו סניק עם תא יותר גדול - הבנתי שהבעיה אצלה זה חשמלי + גיר - וברגע שמתקנים את זה, היא פיקס

יש עוד המלצות?

פורסם
suzuki_liana.1.6.EURO4.AUTO.02_08.jpg.ashx?width=640&height=480

לזו התכוונתי.

כן.. בדקתי מפרט.. תא מטען של פחות מ300 ליטר - ממש בספק אם שני כלבים גדולים יכנסו מבלי להידחק..

פורסם

זה לא נקרא סטיישן, זו גרסת 5 דלתות.

בתקציב של 20 אלף ש"ח לקבל גם חסכוני, גם אמין וגם בטיחותי זה קצת קשה.

אם יש מה לדבר על גיר ידני אז אפשר לבדוק רנו סניק.

אם עוד 20 אלף ש"ח, שווה לנסות לחפש אוקטביה סטיישן או יונדאי i30CW בהחרגה קלה מהתקציב (שווה את הכסף), אפשר גם פוקוס סטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כן.. בדקתי מפרט.. תא מטען של פחות מ300 ליטר - ממש בספק אם שני כלבים גדולים יכנסו מבלי להידחק..

כשמדובר במכונית הצ'בק נפח תא מטען שמופיע במפרטים הוא נפח עד גובה המגש.

אני מניח שהמקרה שלך מגש יהיה מפורק ואז מתקבלים ליטרים רבים נוספים עד גובה התקרה.

פורסם

אני חושב בכיוון של מסחרית בסגנון ברלינגו או קנגו.

המרווח מעולה, הנוחות די טובה וצריכת הדלק, במיוחד בדגמי הטורבו, מעולה.

מבחינת בטיחות, הן סבירות בלבד, יש טובות בהרבה, אך גם גרועות יותר.

הגירסאות ללא טורבו, יהיו פחות חסכוניות (עדיין חסכוניות למדי) ואיטיות, אך זולות יותר לתחזוקה ואמינות יותר.

הבעיה תהיה למצוא אחת לא שחוטה, עלול לדרוש סבלנות.

• תוכן חדש...