Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי רכב פורד פיאסטה 2001 כבר נסעתי איתו הכל טוב ויפה חודש בערך

היום כשהנעתי את הרכב ראיתי שהוא מתקשה לשמור על הטורים שלו וגם נכבה , חשבתי שזה כי הוא קר , התחלתי בנסיעה ואני רואה גם שכשאני לוחץ על הגז הוא נותן טיפה פחות כוח ממה שהיה גם כשאני על פול גז פשוט לוקח הרבה זמן להאיץ , והוא גם נכבה בעצירה ברמזור אם אני לא עוזר לו לשמור על הטורים (חשוב לציין נסעתי כולה 10 דק ויש חצי מיכל דלק)

ממה יכולה לנבוע הבעיה?

פורסם

המחלה בשנתונים האלו היא בית מצערת /מנוע צעדים. אם יש מנורת תקלה דולקת,יש להתחבר לסורק תקלות ואם לא,כדאי לבצע ניקיון יסודי לבית מצערת ומנוע צעדים ולאחר מכן לבדוק אם חל שינוי בהתנהגות הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...