Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב! קניתי לפני חודשיים בערך פיאט 500 1.4 שנת 2011.

אני פשוט לא מסוגל לנסוע בלי להיות עם כפתור הספורט לחוץ. כאשר הרכב במצב רגיל אני פשוט מרגיש שהוא מאבד את עצמו לא ממש מחליף גיר ואין זריזות שהייתי מצפה מרכב קטן עם מנוע 1.4. אולי זאת ההרגשה שלי כי אני מגיע מרכב עם מנוע 2.5 והגיר הרובוטי זה משהו שלא הכרתי עד עכשיו. האם גם לכם יש את ההרגשה הזאת? עד כמה נפגעת צריכת הדלק? לפי המחשב אני נמצא בסביבות ה-1:12, ככה זה גם אצלכם?

8)
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכשהכפתור לחוץ, אתה מרוצה ממה שאתה מקבל?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן, די מרוצה היא מאיצה ממש נחמד ושומרת על הכוח זמין בהשוואה למצב השני שצריך לחיצה עד סוף הדוושה כדי לקבל משהו.

8)
פורסם

תשמע, 1 ל12 זה מכובד, אבל ברור לך שאתה מסוגל גם להוציא ממנה 1 ל15.

אם חשוב לך כ"כ העניין של החסכוניות, תהיה במצב רגיל.

אם חשוב לך יותר מחסכוניות כוח, זמינותו וכל מה שמסביב, תישאר על מצב ספורט.

הכל סדר עדיפויות ידידי.

פורסם

הבעיה היא במרכזה ככה: תחשבו שאתה ראשון ברמזור ויש ירוק עד שאתה מגיע למהירות לוקח לך הרבה זמן ביחס למכוניות שאחריך מה שמאלץ אותך תמיד להיות בנתיב הימני :( אלא אם כן אתה במצב ספורט.

8)
פורסם

בתור בעל המנוע twin air אני מבין אותך.קשה שלא להשאיר את הכפתור ספורט לחוץ.אתה צריך לשמוע את המנוע איזה חיה הוא.

בעניין הדלק, על הספורט אני מוצי ממנו 1 ל 14

במצב חיסכון 1 ל 19-20

פורסם

אתם צריכים קורס מבוא לפרופורציות. טווין אייר חיה? מנוע חביב, מומנט לא רע בכלל, צליל מוזר ומצחיק - אבל חיה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם פודל זה גזע של חיה....

האמת שאני לא מאשים את בעלי הרכבים ה-SPORTיביים השונים, זה היצרנים\יבואנים שעשו להם סלט בראש והוציאו אותם מפרופורציות עם מתכון מנצח:

במקום 1.6 ליטר עם גיר אוטומט 4 הילוכים מקבלים מנוע בנפח קטן עם שבלול בגודל משרוקית וגיר עם 19 הילוכים, הרכב קצת יותר זריז, על זה מדביקים תג SPORT ויש להם אס ביד.

כולם ספורטיביים, יצרן אחד אפילו שפורטיבי, כולן חיות גודשות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בתור בעל המנוע twin air אני מבין אותך.קשה שלא להשאיר את הכפתור ספורט לחוץ.אתה צריך לשמוע את המנוע איזה חיה הוא.

בעניין הדלק, על הספורט אני מוצי ממנו 1 ל 14

במצב חיסכון 1 ל 19-20

קצת מטעה את האמת, הוא מדבר על המנוע 1.4 פיאט 500S בעוד אתה מדבר על הדגם 0.9 טורבו.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אני עם הדגם 1.4 שנתון 2010, האמת שרוב הזמן אני תמיד עם הכפתור SPORT דלוק, במצב חיסכון בד"כ בבקרים בדרך לעבודה או כשהכביש ריק, כי זה באמת מרגיש כמו סבאל'ה שמזיז את הגיר הזה, אפילו אם אני רוב הנסיעה עם דוושה 50-70% לחוצה.

נסיעות בין עירוניות עדיף שהמצב ספורט יהיה דלוק גם ככה התצרוכת דלק היא דומה במהירויות הנ"ל, ותגובת הדוושה חדה הרבה יותר (זה גם בכללי).

בעקרון - הדבר היחיד שמפריע לי במצב ספורט זה שאי אפשר לכוון את ההגה שלא יתקשח כשהכפתור דלוק, כי לפעמים בעיר אני נוהג בצורה כזו ודיי קשה לתמרן את הרכב או במיוחד בחניות!

Opel Adam S 2017

פורסם

חנית פעם רכב בלי הגה כוח?

#פרופורציות, טייק 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...