Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה כמו ב 1.4 הרגיל מבחינת נסיעה במצב חיסכון, חוץ מזה זה טוב לעיר לדוגמא בכבישים ריקים עירוניים כיוון שזה חוסך באמת בדלק (לפי שעון הרכב).

ומצד שני יש משהו בתחושה הזו שאתה יוצא לכביש מהיר לוחץ על כפתור הספורט, והרכב מרגיש כמו סוג של קיבל זריקת אדרנלין.

Opel Adam S 2017

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומצד שני יש משהו בתחושה הזו שאתה יוצא לכביש מהיר לוחץ על כפתור הספורט, והרכב מרגיש כמו סוג של קיבל זריקת אדרנלין.

כמו NOS אתה מתכוון? ;-)

אתה פותח פה את העיניינים מחדש...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חלילה NOS, ב 1.4 הרגיל זה אולי NOD :)

באברת' מהנסיון המועט שהיה לי, זה מרגיש הרבה יותר חזק מאשר ב 1.4 מן הסתם (שעדיין מורגש מאוד, כאילו הרכב בסירוס רציני), כמו בעיטה בגב. אבל אני לא יודע אם הדגם הספציפי הזה היה עם ניהול תוכנה או סטוק

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

גם לי יש את הTwinAir, יש רק 85 כ"ס אבל זה נקרא Sport (לא כתוב בשום מקום חוץ מברשיון) וידני כמובן.

באמת מרגיש הרבה יותר חזק יחסית למכוניות מיני אחרות או סופר מיני פשוטות עם 75 כ"ס.

גם ה"צורת הגשה" עם כל הרעש המיוחד והטורבו עושים את העבודה בנוסף לקצת יותר כוח שיש שמה. ממש כיף.

אצלי אין כפתור ספורט ויש במקום זה כפתור ECO, ושקניתי את האוטו הוא היה לחוץ ופחדתי שהאוטו מקולקל כי הוא לא זז וההגה הרגיש קל מדיי בשביל להיות מחובר למשהו, עד שעליתי על הבעיה. מאז אני נוסע בלי ECO.

מעניין מה ההבדל טכנית בין הדגם שלי לטווין עם ה105 כ"ס ואם אפשר לשדרג בקלות ל105.

ואם תארגנו מפגש אני אשמח להגיע, אפשר לעשות את זה בשישי עם מועדון אלפא בפ"ת, באות לשם מלא אבארטים וה500 שנת 1970 של אבא שלי.

מסקרן אותי איך ה1400 לעומת הטווין אייר, אבל צריך להשוות עם ידנית ולא אוטומטי (של גייז :wink:).

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מועדון אלפא רומיאו נפגש כל יום שישי בהרצליה פיתוח, רחוב יוחנן הסנדלר 1, מאז 2003, בשעה שלוש וחצי אחה"צ בימות החורף. כולם מוזמנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
גם לי יש את הTwinAir, יש רק 85 כ"ס אבל זה נקרא Sport (לא כתוב בשום מקום חוץ מברשיון) וידני כמובן.

באמת מרגיש הרבה יותר חזק יחסית למכוניות מיני אחרות או סופר מיני פשוטות עם 75 כ"ס.

גם ה"צורת הגשה" עם כל הרעש המיוחד והטורבו עושים את העבודה בנוסף לקצת יותר כוח שיש שמה. ממש כיף.

אצלי אין כפתור ספורט ויש במקום זה כפתור ECO, ושקניתי את האוטו הוא היה לחוץ ופחדתי שהאוטו מקולקל כי הוא לא זז וההגה הרגיש קל מדיי בשביל להיות מחובר למשהו, עד שעליתי על הבעיה. מאז אני נוסע בלי ECO.

מעניין מה ההבדל טכנית בין הדגם שלי לטווין עם ה105 כ"ס ואם אפשר לשדרג בקלות ל105.

ואם תארגנו מפגש אני אשמח להגיע, אפשר לעשות את זה בשישי עם מועדון אלפא בפ"ת, באות לשם מלא אבארטים וה500 שנת 1970 של אבא שלי.

מסקרן אותי איך ה1400 לעומת הטווין אייר, אבל צריך להשוות עם ידנית ולא אוטומטי (של גייז :wink:).

אהמ אהמ, התכוונתי להציע לך סיבוב.. :wink:

אגב לגבי ההבדלים וה 105 כוח סוס, הבנתי שיש ניהול תוכנה לטווין איר וגם ל 1.4, ושבטווין השיפור הוא באחוזים גבוהים יותר, משהו לאיזור ה 100 כ"ס. נשמע מעניין אם אני לא טועה E&A עושים את זה?

Opel Adam S 2017

פורסם

איך אפשר להשוות אוטו מכוער כמו פיאסטה ל500?

תגידו (אם כבר כל בעלי ה500 כאן) גם אתם שמתם לב שהחלק האחורי ב500 הוא ממש מגנט חול? תמיד הדלת של התא מטען מכוסה בחול. היום היה השיא, שטפתי את האוטו, ואז אמרתי נקיף את הכיכר ליד הבית ונחזור, נסיעה של 100 מטר. חזרתי וכל החלק האחורי חול, הרמתי את הווישר ונפלה ערימה גדולה של חול ממש. והרגע שטפתי. זה הזוי לגמריי

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נכון, גם אחרי ניקוי מאסיבי + ווקס הוא תמיד ראשון שמלא בחול ולכלוך.

מצד שני אולי לא שטפת כמו שצריך את החלק האחורי?

ולגבי הפיאסטה לא הבנתי את הקשר כל כך ל 500

Opel Adam S 2017

פורסם
הבנתי שהיה פיצול ,ויש שני מפגשים שונים אחד בהרצליה ואחד בפתח תקוה.

מועדון אלפא רומיאו נפגש בהרצליה בכל יום שישי אחה"צ כמנהגו זה שנים; מה עושה שאר אוכלוסיית העולם באותה שעה זה עניינה... :lol:

אשמח אם תבוא ונכיר.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נכון, גם אחרי ניקוי מאסיבי + ווקס הוא תמיד ראשון שמלא בחול ולכלוך.

מצד שני אולי לא שטפת כמו שצריך את החלק האחורי?

ולגבי הפיאסטה לא הבנתי את הקשר כל כך ל 500

כי המנוע החדש שלהם עם הליטר אקובוסט טורבו מאד מזכיר את הטווין אייר אז מעניין איך היא תהיה..

זאת ההתלבטות שלי ,לשדרג לטווין אייר חדשה או לשפר תוכנה או להמתין לפיאסטה החדשה עם המנוע המעניין הזה

פורסם

מהבחינה הזו אין לי מושג וזה באמת מעניין כי ממה שאני זוכר 2 המנועים הנ"ל זכו לתישבוחות רבות גם ב 500 וגם בפיאסטה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...