Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כדי שנרגיש את ההבדלים בדגמים.

ההבדלים בין הדגמים לרוב באים לידי ביטוי בצבעים\קוטר\אורך (רגיל או L) שונים.

של הדילדו כמובן.

:wink:

(בלי צחוק, הראתי לאישתי פעם אחת 500 רגילה ושאלתי מה דעתה, ענתה שהרכב נראה לה נשי מדי :lol: ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההבדלים בין הדגמים לרוב באים לידי ביטוי בצבעים\קוטר\אורך (רגיל או L) שונים.

של הדילדו כמובן.

:wink:

(בלי צחוק, הראתי לאישתי פעם אחת 500 רגילה ושאלתי מה דעתה, ענתה שהרכב נראה לה נשי מדי :lol: ).

חחח בחור מצחיק אתה :)

8)
פורסם
אצל אבארט זה עוד יותר גאוני - חיקוי כאילו מדובר על מותג נפרד מפיאט. *****אממה? מחלקת השיווק הגאונית של פיאט, החליטה שהם פותחים עוד יצרן כדי לשפר תדמית ולמשוך לקוחות. העיפו את כל הסמלים של פיאט, והתקינו סמלים בצורה של עקרב - כאילו מדובר ביצרן אחר.

זאת לא "אבארט 500", זאת "פיאט 500 אבארט" רבותיי.

כמו שלפולקסווגן פולו/גולף יש דגם ספורטיבי ושמו GTI,

כמו שלפורד פיאסטה/פוקוס יש דגם ספורטיבי ושמו ST,

כמו שלאופל יש את הקורסה הספורטיבית ושמה OPC,

כך גם לפיאט יש את ה- 500 ולה דגם ספורטיבי, ושמה "אבארט".

זה הכל רבותיי. גדלתי על פיאט והכל אחלה, אבל זאת פיאט.

אתה צודק לגמרי, גם פרארי זו פיאט האמת.

:roll:

עריכה לתועלת הדורות הבאים: אבארת'.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)
מעניין אם בגרסת הטורבו של ה-500 הרגילה הגדישה עולה במצב ספורט, אני נוטה להאמין שלא כיוון שמדובר בטורבו קטנטן אבל אולי אני טועה.

אל תיקח ברצינות תהומית כל התייחסות לתחושה סובייקטיבית של "כח", כשמצד אחד יש מי שטוען שבמצב רגיל ה-500 ממש עגלה ובמצב ספורט המנוע ממש חיה זה גורם לי לחשוב שב.מ.וו פספסו משהו ב-M5 V10 כאשר שמו כפתור M שבלחיצה עליו הספק המנוע משתנה מ-400 כ"ס ל-500 כ"ס.

פיאט הצליחה בלחיצת כפתור לשנות הספק מ-32 כ"ס ל-799 שזה כידוע הפער הרשמי בין "עגלה" ל-"חיה".

חייב לומר שצחקתי הרבה מהתכתובת שלך בשרשור :)

הרכב לא מתקרב לחיה, אבל הוא דיי נחמד לקטגוריה וזריז מאוד, מה שמאט אותו במיוחד זה התיבה הרובוטית,

הרכב קל וקטן והמנוע דיי גמיש, הקג"מ הוא בערך 13.1 , סביר. אפשר לומר שבמהירות גבוהה מהנורמה הוא סחב דיי יפה גם במישור עלייתי קטן..

אגב הצליל משתנה עם כפתור הספורט גם ב 1.4, נהיה מעט יותר אגרסיבי ונעים לעומת במצב עגלה.

נראה לי צריך לארגן איזה מפגשון של בעלי הפיאט 500 לכל דגמיו ולעשות כמה נסיעות מבחן כדי שנרגיש את ההבדלים בדגמים.

אף פעם לא נסעתי בפיאט 500 חוץ מהדגם שלי אז יכול להיות שזה רק נושא שמעניין אותי אבל אשמח להיפגש עם כל בעל פיאט 500 מדגם שונה :)

אתה נוהג על אבארת, אתה באמת רוצה לנסות 500 רגילה? :p אתה תקבל חררה.

נהגתי על 1.2 והיא אדישה בטירוף.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה נוהג על אבארת, אתה באמת רוצה לנסות 500 רגילה? :p אתה תקבל חררה.

נהגתי על 1.2 והיא אדישה בטירוף.

אין בבעלותי את האבארת אני רק עם ה1.4 הרגילה בלי השבלול.

לא יכולתי להצדיק את האקסטרה מחיר במצב הכלכלי שלי כרגע. אני רק רופא צעיר ומסכן :)

8)
פורסם

להצדיק אין שום בעיה. לגייס זה סיפור אחר, פה אני מבין אותך לחלוטין. אבל להצדיק? פיס אוף קייק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
להצדיק אין שום בעיה. לגייס זה סיפור אחר, פה אני מבין אותך לחלוטין. אבל להצדיק? פיס אוף קייק.

תראה את קניית הCLA הצדקתי איכשהו אבל גם אבארת? אבא היה זורק אותי מהבית :)

8)
פורסם

אתה רוצה לספר לי מה זה לחיות עם אבא יפנופיל ולקנות אלפות? :lol::lol::lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני דיי בטוח שלא נסעת בו אלא רק שמעת עליו.על הטווין איר אני מתכוון..אני דיי בטוח שתהיה מופתע ותוריד את הגבה..מי שיש לו את הדגם הזה יבין אותי ואין הרבה כאלה בארץ שיבינו אותו כי זה לא דגם כלכך נפוץ שהצליח פה כי הוא דיי יקר יחסית ל 500

נהגתי על אפסילון רובוטית עם המנוע הזה. נחמד מאד וגם זריז. אבל בתכלס זה בערך כמו ניסאן מיקרה דור קודם עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי טיפש, רק בלי הצליל המוזר והבעיטות של הגיר הרובוטי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא הגיר הרובוטי של הפיאט ממש נחמד, מתקשר וסוג של מבין (ממש כמו גבר תומך).

יותר טוב מכל רובוטי אחר שנהגתי עליו עד כה לפחות, מבחינת זה אני מרוצה, וכמובן רק במצב ספורט.

UZI4U2 - מבין אותך לגמרי, הייתי חרמן על האברת יותר מעל החברה הנוכחית :p

אכן מאני מזומני קצת הרבה משנה כאן, יש הפרש לפחות 30-40 אלף ש"ח בין ה 1.4 שקניתי לעומת האברת הכי זולה שמצאתי.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני רק רופא צעיר ומסכן :)

חברים, יש פה פוטנציאל ביום מן הימים ל500 ידX מרופא! :wink:

אתה רוצה לספר לי מה זה לחיות עם אבא יפנופיל ולקנות אלפות? :lol::lol::lol:

אני הצלחתי לגרום לאבא מאותו הסוג להגיע לסוכנות פיאט ולבצע נסיעת מבחן 8)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יכול להיות נחמד מפגש..

ואשמח לעזרה בהתלבטות.

אני בהתלבטות אם לשדרג ל טווין טורבו החדש עם ה שש הילוכים ידני ו 105 כ''ס או לחכות לפיאסטה החדשה עם מנוע ליטר אקובוסט או לשפר את הרכב שלי בתוכנה ולהמתין עם השדרוגים.

פורסם

נ.ב - לגבי האברת' - הכפתור SPORT ממש חותך בביצועים? הטורבו ממשיך לעבוד?]

באברת' כשכפתור הSPORT מנותק הרכב נוסע כמו מנוע 600CC בלי טורבו. הטורבו ממשיך לעבוד כמו שתקעו בפנים תפוח אדמה.ראיתי שבחול יש קיטים לביטול הכפתור ,והפיכתו לספורט בלבד .מה כן זה טוב לחניות ההגה נהפך לקל מאוד.

פורסם

מניסיון של חודשיים על ה 500 שלי, במצב הרגיל הרכב מתנהג סבבה וצריכת הדלק סביב 1:14

כשאני לוחץ על מצב ה'ספורט', אני מקבל את כל ההספק והמומנט של ה 500 אבארט הספורטיבית.

נ.ב: כבר חודשיים כפתור הספורט לחוץ, חיים פעם אחת.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...