Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי C4 משומשת מנוע 2000 והגיע הזמן ליישור קו מכאני אחרי הבדיקה שהרכב עבר ומספר נסיעות.

הדברים שבולטים לעין אלו הצמיגים ששנת הייצור שלהם 2010 והדופן סדוקה קלות, וצלחות אחוריות סדוקות (דורשות החלפה) ורפידות שאפשר לנסוע עליהן עוד כ 5000 ק"מ . (במקרה שלי זה יכול להיות עד הטיפול הבא ב 9/2015).

מנסיון טוב עם מישלין בצרפתיות קודמות שהיו לי (וגם ב C4 הנוכחית וברנו סניק של אשתי) הצמיג שקט ועושה עבודה טובה בנסיעות המנהלתיות הקצרות שיש לי. (בין 10 ל 35 ק"מ ביום) .

אפשרות אחת להחליף את הסט הקיים energy saver בסט דומה , או להחליף ל Goodyear Efficient Grip Performance

במחיר של 100 ש"ח פחות לכל הסט.

מהקצת שראיתי אין תמימות דעים מה יותר טוב, אבל הגודייר שקטים יותר ב 2db וזה חשוב לי מאד.

שני הצמיגים קיבלו דירוג B בחיסכון בדלק ודירוג A בבלימה על משטח רטוב.

http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Goodyear-Efficient-Grip-Performance-205_55-R16-91V&details=Ordern&typ=R-234536&cart_id=59912003.110.15373&ranzahl=4&Breite=205&Quer=55&Felge=16&Speed=H&weiter=0&Ang_pro_Seite=10&sort_by=Lable_DEX&Transport=P&dsco=110&rsmFahrzeugart=PKW

http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Michelin-ENERGY-SAVER-_-205_55-R16-91V&details=Ordern&typ=D-119681&cart_id=21060777.110.21870&ranzahl=4&Breite=205&Herst=Michelin&Quer=55&Felge=16&Speed=H&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=10&sort_by=Lable_DEX&Transport=P&dsco=110&rsmFahrzeugart=PKW

בגלל שאני יודע כמה המישלין שקט ומאד אוהב את איכות הנסיעה איתו אני נוטה לקנות את הגודייר בגלל נתוני הרעש שלו.

בין שני אלה (תקציב של עד 1500 ש"ח לכל הסט) יש עוד משהו שכדאי לבדוק ?

כל יתר המותגים רועשים יותר / חסכוניים פחות.

לגבי הרפידות והצלחות, בסוף מדובר בברזל שמתחכך בברזל. יש משמעות לקנות מקורי יקר או שאפשר להסתפק בחליפי / OEM ? (אם יש כזה) , בכל מקרה לא משהו סיני , אבל גם לא סט מקורי שעולה בסביבות 2000 ש"ח. (הצעת מחיר שקיבלתי משני מוסכים).

תודה על העזרה,

ליאור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לגבי הצמיגים - אין חכם כבעל ניסיון. אם יש לך ניסיון טוב עם דגם מסוים, והפרש המחיר לא גבוה - לך על הטוב והמוכר.

לגבי בלמים - חליפי איכותי כמובן. ממליץ בחום על אבי חלקי חילוף שידע לתת לך את האופציות שיש לו ולהמליץ. ההמלצה שלו לרכב שלי (יאריס, אבל גם צרפתייה :) ) פשוט מעולה, וכיוון שהוא עושה משלוח מהיר לכל הארץ זה שווה להתייעץ ולקנות ממנו בלי קשר למקום מגוריך, על אחת כמה וכמה כשהחבילה כבדה (בלמים...).

אויש, שכחתי לומר - תתחדש!

פורסם

תודה על התגובה המהירה, איפה הוא נמצא?( טלפון שלו ? ) אני משער שיש הרבה אבי חלקי חילוף בארץ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בענין הצמיגים, אני גם בעד המוכר והטוב.

לתשומת ליבך כי מדד הרעש נמדד חיצונית לרכב, ואין להשליך ישירות על הרעש בפנים הרכב.

מעבר לכך הבדל של 3dB, למרות שמדובר לכאורה בהכפלת העוצמה, למעשה מבחינת האוזן האנושית הדבר נתפס כשינוי קל מאוד, לא כל שכן 2dB בלבד.

פורסם

בC4 הצלחות האחוריות מגיעות עם מיסב גלגל, החלפה שלהן יקרה יותר, ואין תחליפי, עלות כל צלחת בסביבות 400 ש"ח, ניתן להשיג רפידות תחליפיות איכותיות במחיר של עד 150-180 ש"ח בסמקו או TRW.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כנראה שאין ברירה. נקנה trw עם צלחת מקורית ומיסב , נשאר רק לבדוק כמה עולה העבודה. תודה.

• תוכן חדש...