Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאחורה ברכב (בלנו) רק כניסה ל- 6.5 ואני רוצה להכניס 6על9 מכובד

ואני לא רוצה שום הגבהה!! (זה סתם יוצא מגעיל!)

איך חותכים פח?

יש לכם הצעות מקוריות להכנסת 6על9 בחור של 6.5?

בתודה מראש

LIFE SYSTEM

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוסמים אנחנו לא, .. צריך לחתוך את הפח .....

(גקסו, מספרי פח, מסור יד, וכו..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מממממממש לא מומלץ לעשות את זה..... זה פגיעה בשילדה של האוטו, וזה מוריד מהערך של האוטו אם מגלים את זה.... עזוב אותך מרמקולים מאחורה, תשקיע בקומפוננט מקדימה וסאב מאחורה, וזהו

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אתה בטוח שזה שילדה של הרכב ?

לפי דעתי הפח של המגש הוא רחוק מלהיות חלק מהשילדה..

מוריד מהערך של האוטו ? אני חושב שאתה נסחף..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אחי... זה פח של האוטו זה בלאנו זה לא רכב קבינה אחת, הבגאז' הוא בנפרד והמגש מתכת הזה נחשב לשילדה....

אני אומר לך מניסיון

SPL @ 136.6DB!

פורסם

אם זה המצב, אני הולך לתבוע את המתקין שחתך לי את הפח בבלנו ...

איזה ניסיון יש לך בתחום הפח של המגש של הבלנו ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש לי ניסאן, איפה שקניתי שאלתי את האיש שמה אם אפשר לחתוך את הברזל שם, והוא די הבהיר לי שזה לא מומלץ......

אם חתכו לך אני מבטיח לך שכאשר תמכרו את האוטו ומי שיבוא לראות ישים לב שזה חתוך זה יוריד מהערך של האוטו בצורה ישירה

וכן, תגיד למתקין שלך שהוא אידיוט אם הוא חתך לך את הפח האורגינל באוטו מבלי לידע אותך בפגיעה בערך

SPL @ 136.6DB!

פורסם

אתה לא ממש נתת ניסיון מעשי.

אתה בסך הכל אומר שאיזה מתקין, אמר לך שזה לא מומלץ.....

לעומת זאת , המתקין שלי טוען שזה כן מומלץ.

אז למה הניסיון שלך, טוב משלי ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחחח איזה לץ אתה

לא מתקין אמר לי את זה, אלא המוסכניק בקארסו (יבואנית ניסאן) מן הסתם למתקין שלך יש אינטרס לקחת לך כסף על עבודה.... אני משער שכל מתקין יהיה מוכן לעשות לך (לי אין "מתקין" אני עושה הכל לבד)

SPL @ 136.6DB!

פורסם

הנסיון שלו יותר טוב משלך זה בגלל שהוא אומר שחברה איה שהוא קנה את האוטו אמרו לו את זה

ואתה אומר שהמתקין שלך אמר לך ....

נראה לי שבחברה יודעים קצת יותר מהמתקין שלך.....

(מה גם נראה לי שאתה אומר שהמתקין שלך המליץ בחום זה סתם בשביל לפתוח וויכוח )

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

בכל אופן, כשאמרתי אני אתבע את המתקין שלי, זה היה בציניות .. אני עשיתי את החיתוכים ...

עד כה לא נתקלתי באף אחד שיגיד שזה מוריד מהערך של הרכב, לי אישית זה נשמע אבסורד ..

למישהו יש מה להוסיף בנושא ?

basss, אשמח אם תשאיר את הפרשנות של הדברים שלי בצד :)

(דרך אגב, לא זכור לי שהשתמשתי במילה "בחום")..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
בכל אופן, כשאמרתי אני אתבע את המתקין שלי, זה היה בציניות .. אני עשיתי את החיתוכים ...

עד כה לא נתקלתי באף אחד שיגיד שזה מוריד מהערך של הרכב, לי אישית זה נשמע אבסורד ..

למישהו יש מה להוסיף בנושא ?

basss, אשמח אם תשאיר את הפרשנות של הדברים שלי בצד :)

(דרך אגב, לא זכור לי שהשתמשתי במילה "בחום")..

אין לי מה להוסיף מלבד זה שאני אידיוט כנראה :|

פורסם

בגדול מבלי קשר לסוג הרכב, אם רוצים לחתוך ולהגדיל זה בדר"כ ניסור לא קל ע"י מסור עם שיניים במיוחד לפח.

תמיד עדיף אצל מתקין (אתה גם יודע שיצא טוב ואם לא אז יש לך למי להתלונן), גם לי היה מקום ל6.5 (או 5.25 לא ממש בטוח) בלאונה והגדלתי ל6X9.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לפי דעתי בניית קיק-פאנל היא הפיטרון לבעיה שלךוגם ללא כל חיתוך.

חוץ מזה מי שיקבל את הרכב שיגיד תודה שאתה משאיר לו את הרמקולים וזהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...