Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי במספר אתרים, לדוגמה, שמשנה ראשונה עד רביעית הזכאות היא ל14 יום, חלקם מציינים בטבלה סעיף נוסף- 'בשבוע עבודה של 6 ימים': 12 יום.

אם כך איך נעשה החישוב:

עובד שעובד במהלך החודש שבועיים מלאים (7 ימים) ושבועיים נוספים 6 ימים?

האם בתלוש משכורת צריך להיחשב יום או יומיים ימי חופשה שמגולמים בתוך המשכורת החודשית (מחשבים אותם כימים שכביכול היו ימי עבודה), או שזה אמור להצטבר ביחד עם היום חופש שזכאי לו בכל חודש?

דובר גם על 'ימי חופש כוללים שישי שבת', מה אם עובדים בימים האלה?

(דוגמה לאתר אחד מיני רבים בנושא: http://www.moital.gov.il/NR/exeres/375A63E6-82A7-4085-B3BB-F3D082BE7505.htm)

אם יש מישהו שמבין בנושא אשמח לתשובה.

פורסם (נערך)

סלט שלם עשית

חופש- לא מקבלים בכסף במהלך העבודה אלא בימי חופשה, שמתחילים להצטבר במהלך השנה.

אורך החופשה מינימום על פי החוק 14 ימים ( בהם כלולות 2 שבתות ולכן בפועל הם 12 ימי עבודה אם אתה עובד 6 ימים בשבוע, או 10 ימי עבודה אם אתה עובד 5 ימים בשבוע.

כמובן שהסכמי עבודה יכולים להגדיל את מספר ימי החופשה אך לא להקטינם!!

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז מה שאני צריך לחשב, או יותר נכון מה שאמור להופיע בתלוש משכורת (גם אם עבדתי בחודש פעמיים שבוע מלא, ז"א שיעני 2 שבתות נכללות בחופשה גם ככה) ל4 שנים ראשונות לדוג' זה יום חופשה אחד לכל חודש במהלך 4 שנים (ז"א 12 בשנה ולא 14)?

פורסם

בוא נעשה את זה אחרת.

9 שנות עבודה, כמה סה"כ ימי חופשה בתשלום אמורים להצטבר לי, במידה ובכל שנה השתמשתי ב12 ימים (יום חופש בכל חודש, כל שנה)?

42 או 27 ימים?

בנוגע לעבודה פעמיים בחודש, שבוע מלא (בלי יום חופשי) - אני אמור לקבל תוספת שכר / תוספת שעות נוספות על כל יום שביעי רצוף שאני עובד?

לפי מה זה מחושב?

• תוכן חדש...