Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. ביום שישי האחרון נעצרתי לבדיקת נשיפון בתל אביב והתוצאה הייתה נכשל. לפני שאני מפרט חשוב להדגיש שאני נהג צעיר עם עבר נקי לגמרי. בהמשך נעשו לי הבדיקות הרצויות ועברתי את כולן ללא בעיה ובבדיקת ינשוף גילו כמות של 315 מ"ג אלכוהול. קיבלתי זימון לשימוע למחרת בבוקר, הוציאו לי רשיון זמני וכעבור שעה מהרגע שעצרו אותי קיבלתי חזרה את המפתחות של האוטו וגיליתי שאני יכול לנהוג חזרה הביתה. למחרת בשימוע קיבלתי 30 יום שלילה ולא החרימו לי את הרכב. הקצין משטרה לא כל כך ידע מה להגיד על זה ששאלתי אותו איך נתנו לי לנהוג חזרה הביתה שעה אחרי שנעצרתי מכיוון שאני נהג צעיר ולנהגים צעיר אסור לנהוג אפילו עם טיפת אלכוהול בדם. יש לי זימון למשפט ב15.1. השאלות שלי הן- מה העונש הצפוי? האם כדאי לי לקחת עורך דין תעבורה ולהשקיע את הסכום הכספי הזה שאין לי כל כך? האם כדאי לי לנסות לשחק על הקטע הזה שנתנו לי לנהוג חזרה הביתה? וכמה עורך דין אמור לקחת על טיפול בתיק כזה? תודה מראש.

פורסם

לא יודע כמה עו"ד יעזור לך אבל רצוי מאוד שתיקח אחד כזה

כי בניגוד לנהג רגיל שהסף הוא 290 מק"ג אצלך הוא 50 מק"ג בלבד!! כלומר פי 6 מהמותר.

זה שנתנו לך לנהוג, טפשות שלא תסייע לך במשפט .

ענישת המינימום היא שנתיים שלילה בפועל ושאר תופינים ... , אבל עורכי דין כרישים עושים נפלאות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מוכן לקבל כל עונש שהוא מתחת לשנה שלילה. הרשיון לא כזה קריטי לי והאמת שאין לי כסף לעורך דין. אתה חושב שאוכל להגיע להסדר כזה ללא עורך דין?

פורסם

סבירות קרובה לאפס

כי אין לך מושג על מה להתמקח, איפוא אולי כשל בשלל הבדיקות שביצעו לך מה שעו"ד מיומן יודע .

יש כאן את ישראל אברהם שהוא יוכל לתת לך הכוונה טובה יותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
אני מוכן לקבל כל עונש שהוא מתחת לשנה שלילה. הרשיון לא כזה קריטי לי והאמת שאין לי כסף לעורך דין. אתה חושב שאוכל להגיע להסדר כזה ללא עורך דין?

אתה לא תוכל להגיע להסדר כזה עם התביעות היות שאתה נהג צעיר וכמו שכתבו לך כאן זה נכון,

אתה מוזמן לדבר איתי 0507311669 ואתן לך קצת טיפים

אני רק רוצה להוסיף שאים יש כשלים מהותיים בחומר הראיות התביעה בטוח לא תגיד לך וכך יש לך הרשאה אבל אם אדם מיקצועי בודק את החומר הם לא יכולים להיתווכח.

עריכה אחרונה על ידי ישראל אברהם
פורסם

עורך דין כבד עולה 7-8 אלפי ש"ח (לדברי חברה לעבודה שבנה חגג בסילבסטר לפני כמה שנים) , יש לקחת בחשבון גם את העלות של חידוש רישיון נהיגה אם הפסילה ארוכה (ושל אופניים חשמליים :cry:)

פורסם

ממליץ לך לקחת עורך דין כי זאת עבירה אחת החמורות שיש ועונש אליה הוא דיי גדול.

אך לפניכן בדיון הראשון כשה תגיע למשפט אתה תישב עם פרקליטות לשיחה של כמה דקות

תשמע איזה עונש הם רוצים ותראה מה אתה יכול לעשות על מנת למזער נזקים (הכוונה לדבר

שיבקשו עונש קטן יותר, ניתן לצאת מזה בחצי שנה עם עורך דין מנסיון.).

במידה ועונש שהם ירצו לא מקובל עלייך ואתה מוכן לשלם כמה אלפי שקלים

תגיד במשפט שאתה רוצה לקחת עורך דין, ואז יהיה לך איזה חודשיים אם לא יותר להתארגן.

קח בחשבון ששלילה מעל שנה תגרור הוצעת רשיון נהיגה מחדש (טסט ותיאוריה), ותידרש לעבור בדיקות במכון הארבעה שעולה כ 450 (לפחות ככה היה לפני כ 7 שנים).

• תוכן חדש...