Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש בעיה כלשהי עם רכישה של רכב, שהסוכנות מודה, שנמצא בארץ כבר כ-10 חודשים.

אין צפי לרכבים חדשים כרגע שיגיעו.

אני חוששת קצת מעמידה 10 חודשים בשמש הישראלית (לא יודעת איפה ממוקמים חניוני הרכבים החדשים, כפי הנראה באיזור אשדוד)

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שאת חוששת משטויות.

אחרי שתקני את הרכב הוא לא יעמוד בשמש? את נוסעת כל היום במנהרות? חונה רק בחניונים תת קרקעים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ידעתי שהקיץ נמשך 10 חודשים...ואין אף פעם עננים... או גשם...

אבל, מצד שני להוריד במחיר, והרבה, זו תמיד המלצה מצויינת.

הייתי אומר, לא לוותר בעניין.

פורסם

תודה על התשובות. האם יש מצב להוריד במחיר ברכב חדש שנמכר מהסוכנות?

אני יודעת שהם מפצים בכל מני תוספות לרכב, אבל נדמה לי שפעם שמעתי שאין הורדת מחיר על רכבים חדשים אלא רק פיצוי בתוספות שונות.

פורסם

תלוי איזה רכב מאיזה יבואן. בטויוטה אי אפשר לקבל הורדה משמעותית אבל בשברולט כן. בשברולט קרוז בלו אדישן כנראה שלא אבל בקפטיבה דיזל כנראה שכן.

פורסם

אני מאמין שכן. סיאט נחשב למותג שנוטה לבוא לקראת לקוחות בכל מה שקשור למחיר והאלמברה היא לא ממש להיט המכירות הבא שלהם. כך שאני מאמין שאם תבואי עם מזומן ותפגיני רצינות - כן תוכלי לקבל הנחה.

פורסם

כל התוספות שהם יראו לך שהם נותנים כביכול במתנה מתומחרים אצלם בפער גדול מאוד, ממה שאפשר להשיג אותם בחוץ.

ובכלל, חוק ברזל, כמה שפחות התקנות מקומיות ברכב=חיסכון גדול בצרות ותקלות שעלולות לצוץ בעתיד במערכות החשמל, וכמובן פחות הוצאות כספיות במעמד הקנייה.

תבקשי הנחה גדולה במזומן במקום כל "המתנות" שנותנים. בסך הכל הרכב די "נדיר" והם יישמחו להיפטר ממנו.

פורסם

התוספות שהם נותנים נראות לי משהו שאצטרך. אחד זה התקנה של איתוראן, בדקתי בחברות הביטוח, לא יהיה ניתן לבטח את הרכב ללא איתוראן.

והשני זה מע׳ מולטימדיה עם דיבורית בלוטוס. לגבי המע׳ הזו אני מאד בהתלבטות ולגמרי לא סגורה על עצמי שאני רוצה את המתנה הזו, כי אני ממש לא בעד מסכי מגע. אבל מצד שני, זה מאד מקובל היום, וגם נותן את האופציה של מצלמה אחורית ודיבורית בלוטוס.

לא הבנתי את האמירה לגבי התקנות מקומיות, כי גם אם לא אקבל מהם את ההתקנה של האיתוראן או של כל דבר אחר שהם מציעים אצטרך לעשות התקנה מקומית בעצמי, כשלא היבואן עושה אותה אלא אני - או איש המקצוע שבחרתי...

• תוכן חדש...