Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע. מאזדה 626 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת אחרי כביש 6 לכיוון רמלה, ברמזור עלה עשן מהמנוע, נוריות המצבר ולחץ השמן נדלקו והרכב נכבה, הצלחתי בקושי להגיע עד רמלה. האוטו מניע אך ברגע שיורד לטור 1 נכבה. אין לי מושג מה אני עושה עכשיו, האוטו שייך לאחי, למי אני אני פונה? מה עלותו של מנוע חדש קומפלט? משתלם בכלל? האוטו כרגע ברמלה, יש מקום מומלץ באיזור שיכול לאבחן לי את הבעיה ולתת לי עלויות? לא נעים בכלל כל הסיפור הזה אודה לכל עזרה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לא היית צריך להמשיך לנסוע ברכב ברגע שהוא נכבה או שנדלקו נורות. אתה צריך לגרור את הרכב למוסך שיאבחן את הבעיה. ולמה אתה בטוח שהלך מנוע?

פורסם

היית צריך לעצור מייד ברגע שנדלקו נורות האזהרה.

רק מוסך יוכל להגיד מה הבעייה. לצערי אין לי ניסיון עם מוסכי מאזדה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה לא נעים כי מעורבת כאן משפחה אבל אם עלה עשן והמנורות נדלקו כנראה הנזק כבר נעשה במקום ואל תייסר את עצמך ייתר על המידה.

היה כנראה נכשל פתאומי במנוע שנבע מחוסר שמן/נוזל קירור דבר שגרם (כנראה בסבירות גבוהה) למנוע לרתוח /להתעוות .

האפשרויות שעומדות עכשיו הן לעשות חצי אוברול (אם המנוע לא שבק לגמריי - זה אומר /יפוץ ראש +החלפת טבעות בוכנה כי רק ראש מנוע יגרום לרכב לעשן לאחר תקופה מסויימת זו תופעה ידועה במאזדות הללו) או להחליף למנוע אחר מייבוא.

מנוע ממייבוא אולי יהיה יקר יותר וחתול בשק אבל לא בטוח,שכדאי להשקיע במנוע הנוכחי (את התשובה לשאלה הזו צריך לספק המוסך,שיפרק את ראש המנוע ויקבע את היקף הנזק).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...