Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, זו עבודה פשוטה אך יש כמה דגשים כמו שמירה על סדר חוטי ההצתה וסגירת הפלאג ללא הרס ההברזה שאם

לא תשמור עליהם תגרום נזק גדול יותר. אם תחליט לבצע את ההחלפה לבד תשאל פה איך וידריכו אותך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי אז היום קניתי את הפלאגים..אותו סוג שהמליצו לי פה ממוסך של פיאט מקורי

מחר אני אתקין אותם ואעדכן אם זה פתר לי תודה לכם

פורסם

טוב חברים אז ככה החלפתי את הפלאגים ומסתבר שאלו היו אותם פלגים אותו חברה ..רק לא אורגינל של פיאט... אבל שהוצאתי אותם הם היו מלאים שמן..

עוד לא עשיתי נסיעה רצינית בשביל לראות אם זה עזר ..אבל יכול להיות שבגלל שהם היו מלאים שמן משהו פה לא בסדר?

פורסם

בוודאי זה בעיה..

להחליף את האטם ממש לא סיפור רק צריך לקחת בחשבון שהרבה פעמים המיכסה עצמו מקבל עיוות ואז שימוש בסיליקון ייפתור את הבעיה בנוסף לאטם.

פורסם

יש לי אטם מכסה שסתומים

מוזמן לבוא לקחת אותו - ללא עלות מצידך

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים החלפתי את האטם שסטומים והרעידות ברכב פחתו בהרבה..

עדייןם יש קצת רעידות בין הילוך שלישי לרביעי אבל הרבה פחות..

• תוכן חדש...