Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל קניה של סובארו XV חדשה, ויש לי כמה שאלות:

1. יש אפשרות, בתוספת של 2000 ש"ח, לקבל מערכת מולטימדיה בחברה. מישהו מכיר אותה? יודע מה רמתה ומה היא כוללת?

2. כמה יעלה, בערך, לקנות את האוטו עם המערכת המקורית, ולהוסיף לו עצמאית מאוחר יותר מערכת מולטימדיה (המוזיקה פחות קריטית. שיהיה משהו בסיסי. אבל שיכלול תוכנת ניווט (יש וויז?), מצלמת רברס (לא מגיעה מקורית, כולל אותה), בלוטות, וכל שאר הפיצ'רים הנפוצים).

3. הרכב מגיע בלי שליטה מההגה על המערכת. ראיתי פה בפורום שניתן לרכוש ולהוסיף. האם זה רלוונטי גם לרכב הזה? האם זה יעבוד עם המערכת מולטימדיה המגיעה מהחברה? האם זה יעבוד עם מערכת שאקנה לבד?).

תודה ושבת שלום, עודד.

פורסם

אני אל מכיר את המערכת הנ"ל אבל ברוב המקרים ההצעות שאתה מקבל מהחברה אינם שוות את מחירן.

אתה יכול לרכוש בתקציב הנ"ל מערכת מולטימדיה מבית פיוניר למשל שמתמשקת עם WAZE כוללת BT ולהוסיף לה

חיישני רוורס או מצלמה כרצונך.

אם ישנם כפתורים כאלו אני מניח שמוכרים אותם בסוכנות או במוסך הראשי כתוספת

הם יכולים לעבוד עם המערכת המקורית וגם עם מערכת שתקנה לבד ,ישנם מקרים שתצתרך לשלב גם מתאם שליטה

מבית PAC או AXXESS עלמת שהכפתורים הנ"ל יעבדו טוב.

פורסם

אוקיי, תודה.

תוכל לתת לי כמה דגמים של מערכות שיכולות להתאים, שאדע מאיפה להתחיל לחפש?

בנוסף, מה צריך לבדוק ולחשב בעלויות ההתקנה? מתאמים וחלקים למיניהם?

פורסם

במסגרת התקציב אתה יכול ללכת על Pioneer AVHX2650BT

אם אתה רוצה להשקיע בדגם שהוא באמת ברמה גבוהה אתה יכול ללכת על Pioneer AVHX8650BT

יתכן שתצתרך מסגרת רדיו

המכשירים הנ"ל מגיעים עם מתאם שליטה מההגה ורק במקרה שהוא אינו עובד כשורה

עם הלחצני הגה תצתרך לרכוש מתאם נוסף ,מעבר לכך יש את עלות ההתקנה כמובן.

• תוכן חדש...