Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ציריות חדשות לסי 4 שברשותי, הגרסה הידנית מנוע 1.6 (הציריות ככל הנראה משותפות לפג'ו 307 1.6 ידניות).

המוסך שבו נמצא כרגע הרכב קיבל הצעת מחיר מהחברה, 1500 לציריה הקצרה ו 1900 לציריה הארוכה, המחיר דיי אסטרונומי.

באיביי מצאתי כל ציריה בכ 500 ש''ח אבל מעט מפחד להזמין בגלל המכס.

המק''טים: 32725x ו- 3273ah

ככל הנראה בעיית הרעידות ברכבי נובעת מציריות אך על מנת לנסות את הפתרון שלא וודאי אני ממש לא מעוניין לשלם 3000 ש''ח + לחברה.

אני מעוניין למצוא את הציריות או מפירוק או אפילו סיניות רק על מנת לראות אם זה יהווה פתרון לבעיית הרעידות. הציריות שכרגע על הרכב עברו שיפוץ ככל הנראה לא מוצלח (לא אכנס לזה פה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מציע לך להיכנס לאיביי אנגליה ולבדוק מה שיש להם להציע,צירייה שלמה חדשה תעלה לך כמו אחת מפירוק כאן,אם לא פחות,תבדוק את האופציות שם.

פורסם

בדקתי את המחירים, מפחיד אותי העניין של להכניס את זה לארץ. בכל מקרה מוכן להתפשר על סיניות חדשות בארץ.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ציריות מוגדרות כפריט לשחרור מהיר? אם כן אין מה לחשוש. אם לא, זה לא בשמיים. זה לא פריט בטיחותי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני אבדוק את זה לעומק...

כבר הזמנתי דברים בעבר כגון קויילאוברים, כריות בולם ועוד שעברו חלק מלבד תשלון המיסים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
בדקתי את המחירים, מפחיד אותי העניין של להכניס את זה לארץ. בכל מקרה מוכן להתפשר על סיניות חדשות בארץ.

לדעתי לא צריכה להיות בעיה עם ההכנסה של זה לארץ.

פורסם

לא נראה שתהיה בעיה עם הכנסה של ציריות.

האם יש אפשרות לשליחה של הציריות לבדיקת איזון? יכול לתת כיוון לגבי תקינותן.

במידה והן אכן לא תקינות (לפי ההערה האחרונה שלך בפתיחת השרשור, זה אכן המצב), ההחלטה לקנות חדשות תהיה קלה יותר.

פורסם

לפני שאתה רץ להזמין תנסה ליצור קשר עם ברלו http://www.berlocars.co.il

תנסה לחפש באתר את מה שאתה צריך,

אם לא תמצא, יש בעמוד הראשי טופס שתוכל לשלוח דרכו בקשה לבירור פרטני על חלק/ים מסוי/מים

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה לכולם!

מתן אבדוק את האתר ואמלא פניה!

לגבי עלות משלוח בוודאי שאברר, כמה שאני זוכר עד כה המחיר של הציריה 500 +- והמשלוח 300 +- (צריך לבדוק שמדובר בכל הציריה ולא ערכה לשיפוץ).

הציריות עברו שיפוץ, ככל הנראה הוא לא היה כ''כ מוצלח והמוסך פסל את השיפוץ שנעשה (לא חוייבתי על כך והמוסך לקח על עצמו את העניין) מסיבות כאלה ואחרות שלא נכנסתי אליהם.

הרכב הוא סיטרואן סי4 ידנית 2007 שזה רכב נדיר בגלל הגיר, אבל אחרי שהסתבר שאותם ציריות ככל הנראה מותקנות גם ב 307 ידניות זה פתח מעט את אופקי החיפוש.

הסיבה שאיני רוצה להשקיע סכום מטורך כי לא ידוע ב 100% אם זה יהווה פתרון לבעיה שקיימת ברכב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב אז עדכון בלי משהו חדש....

חרשתי טלפונית ובעזרת כל מיני אתרים כל חנות חלפים אפשרית ובארץ אין תחליפי, רק מקורי מהחברה בעלות מוגזמת!

יש רק תקווה מאיזה אתר שאני בודק אופציה להזמין ממנו, נראה מה יצא מזה אם בכלל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

1.לרוב הרעידות נובעות מציריות לא תקינות ויש דרך לאבחן את זה ב100 אחוז.

2. ניתן לשפץ את הציריות בהצלחה, בעלות זולה בהרבה מציריות חדשות.

אתה מוזמן להגיע אלינו להחלפת ציריות לציריות משופצות, במידה והתקלה לא נפתרה ,אתה לא משלם, הוגן?

אורן

פורסם

אורן הצעה מפתה, בכל מצב הציריות עברו בדיקה וכמה שהבנתי הציר עקום.

השאלה אם יש ברשותכם ציריות כאלה משופצות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• ספונסר פורום
פורסם

שוב ההנפצות הישראליות הנפוצות,אם הציר היה עקום, הייתה כזו ויברציה שהיו נופלות לך הסתימות מהשיניים.

וכן,יש לנו סט ציריות משופצות מוכן.

אורן

• תוכן חדש...