Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קל ויעוץ

אז לאחר אבחונים כאלה ואחרים ככל הנראה מדובר בציריות שלא ניתן לשפץ ובמייסבים, לא נמצאו כאלה ציריות במוסכים שבדקתי ולא נמצאו על ידי מוסכים בחנויות חלפים ופירוקיות.

ציריות אין תחליפי בארץ ואין מפירוק לכן האופציה היחידה כמעט זה מהחברה בעלות של כ 3500 לזוג +-.

עם עבודה וכו' החשבון הסופי יהיה סביב ה 6000 ש''ח שכרגע כבדים עליי.

עלתה אופציה להביא ציריות תחליפיות מחו''ל בעלות של 1700 לזוג אבל לא ידועה לי האיכות (לא סיני אבל זול בצורה מעט מחשידה).

קישורים לציריות מחו''ל:

ציריה ראשונה: http://www.jandrcvjoints.co.uk/citroen-c4-1-4-1-6-driveshaft-off-side-brand-new-2004-onward/

ציריה שניה: http://www.jandrcvjoints.co.uk/citroen-c4-1-4-1-6-driveshaft-near-side-2004-onward/

עכשיו השאלה האם לחסוך כ 2000 ש''ח ולנסות את זה או למכור את נשמתי לאשראי וללכת על המקורי?

מישהו מכיר את האתר שצירפתי? את החברה?

כמו כן יש לי חבר שהזמין מהם ונשמע מרוצה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני הזמנתי צירייה מקורית ל307 שלי,לפני כמה ימים קבלתי אותה,סך הכל כולל משלוח 100 אירו,גם הצירייה בתמונה נראית סבירה מאד.

פורסם

מאיפה הזמנת? היו בעיות מכס? עבר חלק? שילמת מכס?

הרכב ידני או אוטומט?

אם לא נעים לך אשמח גם להודעה פרטית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הזמנתי מחנות בגרמניה,לא היו שום בעיות מכס,רק עם החבילה הגיע טופס הצהרה שזה יבוא אישי ולא מסחרי שחתמתי עליו,זה הכול.

רק מעמ שילמתי.

הרכב עם גיר אוטומט,אבל דווקא באירופה המבחר של הציריות לרכבים עם גיר ידני גדול בהרבה.

פורסם

כי בארץ זה עולה פי 4.

קח בחשבון שמאנגליה המשלוח יקר,יש לך גם אפשרות אם לא דחוף לך,לשלוח דרך הים,זה איטי יותר,אבל עולה כמעט חצי.

אני פתחתי חשבון בMUSTOP בשביל משלוחים עתידיים דרך הים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קטן: החלקים אותרו, הציריות הוזמנו מחו''ל דרך יבואן שנמצא בארץ שאליו הגעתי בעזרת חבר פורום, כעבור חודש +- של שילוח ימי הם הגיעו.

כמו כן הוזמנו מייסבי דיפרנציאל נמצאו באיביי בעסק בצפון הארץ, הוזמנו ממנו טלפונית והגיעו אליי כעבור כמה ימים.

מחוסר בזמן מצידי ומצד המוסך הרכב אושפז לטובת החלפת החלקים רק היום... עדכונים בהמשך ותודה רבה לעוזרים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אשמח אם תוכל לשתף מהיכן קנית את החלקים ודרך מי בוצע השילוח

פורסם

''ליברלו חלקים'' - הנפח 11 חולון.

הם היבואן הרשמי של הציריות הללו (נדמה לי שהם נקראות gkn).

לא ידוע לי מה עוד הם מייבאים אם בכלל

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...