Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנושא רישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעת שיחה עם נציג בחברת אלבר בנושא מכירת רכב, הוצג בפניי רכב "יד ראשונה מליסינג", ק"מ נמוך, בדיקה יצאה מוצלחת כמעט לגמרי.

אין לי מושג איך לא ראיתי את זה קודם, אבל עכשיו כשאני מסתכל ברישיון הרכב רשום עליו "השכרה", לא רשום חכירה/השכרה, אלא השכרה בלבד.

אני זוכר ששאלתי ישירות את הנציג האם מדובר ברכב מליסינג והוא אישר.

המחיר נסגר בהתאם להורדת מחיר על רכב מליסינג, אך הקנייה למזלי עוד לא בוצעה.

לפני שאני מתרעם, האם יתכן שחלה אי הבנה והרכב אכן מליסינג?

ועוד שאלה, שגם שאלתי אז את הנציג באלבר והוא ענה תשובה לא ברורה אם אני זוכר נכון "ככה זה בכל הרכבים של אלבר", בסעיף 'תנאים והגבלות' רשום: שעבוד לרזניק פז נבו ר.פ.ן. האם יש ממה לחשוש?

ד"א אם הבדיקה כן יצאה נקייה עדיין יש חשש לקניית רכב מהשכרה? כמובן אחרי שאני אקבל את הפחתת המחיר המתאימה.

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

אין שום חשש מרכב עם עבר השכרה.

תאמין לי רכבי ליסינג נאנסים יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רק כדי להיות בטוח, הרכב במאת האחוזים מהשכרה? אני ממש בהלם חחח. כמעט סגרתי עסקה לפני שראיתי שמגיעות לי עוד עשרות אחוזי הנחה.

פורסם (נערך)

את הבדיקה ביצעתי בעצמי.

נמצאה תקלה מינורית במנוע: רעש אביזרי מנוע

בנוסף, בלאי יתר של הבלמים האחוריים. גיר שלדה תקינים . זהו בעיקרון מלבד בעיות מרכב שוליות. הרכב נשלח למוסך מטעם אלבר לשם תיקון התקלות והוחזר.

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

כלי הרכב של אלבר משועבדים ל- רזניק פז נבו ר.פ.ן נאמנויות 2007 בע"מ שהוא הנאמן של האג"ח שהנפיקה אלבר שרותי מימונית.

מבחינה זו הרישום של השעבוד נראה מתאים.

בקש לקבל מאלבר טופס גילוי נאות שבו רשום שהרכב היה בליסינג ולא בהשכרה. אל תסכים לשום הצהרה בעל פה בנושא.

מקווה שקראת את הכתבות הצרכניות בנושא קניית רכב מליסינג, למשל:

http://www.mako.co.il/cars-magazine/used-cars/Article-665fc8ca7054531006.htm

פורסם

אני יודע שבעבר, זה היה רשום לפי אופי החברה המוכרת ,לשם העניין, אם הרכב היה בליסינג מחברת השכרה היה רשום השכרה או החכרה או שניהם ביחד,

האוטו שלי היה בליסינג פחות מחצי שנה ונמכר לבעלים הקודמים, עם זאת ברשיון רשום עד היום השכרה.

בנוגע לליסינג או השכרה, עדיף כמובן רכב מהשכרה מסיבה מאוד פשוטה, אנשים שמשכירים רכב הרבה יותר מפחדים עליו מאשר היו מקבלים רכב ליסינג (אותו על פי הדעה הכובשת - אפשר "לקרוע".

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...