Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hulu, netflix כתחליף לYES.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אתמול קיבלתי את ה roku 3 שהזמנתי ב black friday. התכנון הוא לעבוד מול הroku בסרטים וסדרות, ולקלוט דרך אנטנה את עידן פלוס.

מכיוון שאת hulu+netflix לא ניתן לראות מחוץ לארה"ב, עשיתי מנוי לשירות unblock us בתשלום חודשי של 5$.

הצלחתי להיכנס לHULU. לא קיבל את הפייפאל שלי, אך משום מה את המאסטרקארד הבינלאומי שלי הוא הסכים לקבל.

13 דולר לחודש לעומת תשלום של 237 ש"ח. מהבחינה הכלכלית ואיכות התוכן-יס מפסידים בענק.

הבעיה היחידה-אישתי :twisted: היא לא רוצה להתנתק מיס והיא אוהבת את ערוץ 9 שכרגע לא ניתן בעידן פלוס.

למישהו יצא כבר להשתמש בשירותים האלה ושכרטיס האשראי שלו לא יידחה לאחר תקופה? האם מישהו עשה את המעבר הזה והתנתק מיס/הוט ועבר לסטרימינג מארה"ב ומרוצה מהתוכן?

אני רוצה גם לראות סדרות וסרטים ברוסית.האם יש אפשרות גם לקבל אותן באיכות טובה דרך ה roku ללא טורנטים?

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

אצלי בבית אין יס / הוט ויש רק עידן + ו XBMC.

מצד אחד אפשר למצוא כמעט כל סרט או סדרה בלי כל בעייה. הרוב באיכות טובה ומתעדכן די מהר. ניתן גם למצוא סדרות חדשות או ישנות שאין בכלל בארץ.

החיסרון הוא בשידורי ספורט. יש אופציה לצפיה ישירה והאיכות לא משהו. חסר לי גם לפעמים את הצעקות של יציע העיתונות לפני השינה.

אסף

פורסם

הדרך הכי פשוטה - לשלם על החשבון דרך אייטיונס ושם להכניס אמקס עם כתובת משנית אמריקאית.

זה מה שאני עושה כבר שנתיים שלוש ויחד עם UnblockUS עובד מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אישתי אוהבת את ערוץ 9.

בתמונות בפייסבוק אישתך נראית די אינטליגנטית, איכשהו זה לא מסתדר לי... :wink:

אני רוצה גם לראות סדרות וסרטים ברוסית. האם יש אפשרות גם לקבל אותן באיכות טובה דרך ה roku ללא טורנטים?

אם תמצא - ספר לי על זה, המגבלה הזאת מונעת מהרבה משפחות רוסיות עם הורים מבוגרים לעזוב את המחלבה של יס והוט. ישנן אלטרנטיבות בדמות צלחות לוויין, אבל התחום פרוץ לגמרי וזה לא ידידותי למשתמש כמו מוצרי החברות לעיל. הייתי שמח להעביר את אמא שלי לשירות דיגיטלי אם רק הייתה אפשרות לעשות את זה עם ערוצים רוסים וכתוביות/דיבוב לתכניות אמריקאיות.

פורסם

הקליינט החדש של XMBC THE-WIZ(kodi) כולל בתוכו אלף ערוצים ויש גם את ישראל פלוס,

יש גם את את דיסקאברי, אנימל פלאנט, ונשיונל גאוגרפיק אבל כולם נתקעים :(

פורסם
מה עם zona ניסיתם?

זה כמו שאיזה ישראלי יפתח מוצר כזה ויקרא לו whore

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כבר העלתי את זה לא מזמן בשרשור דומה, כיום מופעלים לחצים על נטפליקס למנוע צפייה בתכנים באמצעות VPN. אז קח בחשבון שזה עלול להסתיים מתישהו...

http://www.forbes.com/sites/ianmorris/2014/09/17/netflix-is-under-pressure-to-ban-vpn-use/

בעיקרון hulu וגם netflix כבר חוסמות vpnים. אבל אי אפשר לחסום את כולם.

• תוכן חדש...