Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מבדיקה שערכתי מול בעל פנצ'ריה אותו אני מכיר,נאמר לי כי עליי להחליף את ארבעת הצמיגים ברכב הנ"ל.

הוצעו לי צמיגי MAXXSISמידה 185/65/15-סה"כ:325 שח לצמיג כולל מע"מ ועבודה.

אשמח לדעת :האם ההצעה הוגנת וכן מה דעתכם על הצמיג הנ"ל.

בתודה דודי

פורסם

שלום רב,

במידה זו תוכל למצוא באתר טייר-קלאב את הפאלקן ZE-914 בעלות של 312 ש"ח לצמיג כולל מע"מ והתקנה,

או אפילו את ה-Hankook K-425 המגיע כהתקנה מקורית על רכבי יונדאי בעלות של 335 ש"ח לצמיג כולל מע"מ והתקנה.

בנוסף, על רביעיית צמיגים תקבל גם 200 ש"ח מתנה לקניות בחנויות רשת קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך גם במוקד הטלפוני - 03-9005838.

פורסם (נערך)

שתי האופציות טובות מאד ממותגים מוכרים.

ה-Hankook קיבל ציונים מעט טובים יותר לפי התיוג האירופי.

אתה יכול לראות פה את הציונים של ה-Falken,

ופה את הציונים של ה-Hankook.

עריכה אחרונה על ידי TIRE CLUB
פורסם

לגבי ההנקוק - באתר שצירפת מצויינים הדירוגים E, A ו-69, בעוד שבאתר שלכם המידע הקיים מדרג אותו כ-C ,C ו-70.

שניהם נכונים אגב, ע"פ האתר של הנקוק עצמם, ונראה שהשני מקוטלג כדגם (OE (Original Equipment.

אילו מתת הדגמים האלו אתם מוכרים?

האם קיים סימון מוטבע על הצמיג כדי לזהות זאת?

פורסם
לגבי ההנקוק - באתר שצירפת מצויינים הדירוגים E, A ו-69, בעוד שבאתר שלכם המידע הקיים מדרג אותו כ-C ,C ו-70.

שניהם נכונים אגב, ע"פ האתר של הנקוק עצמם, ונראה שהשני מקוטלג כדגם (OE (Original Equipment.

אילו מתת הדגמים האלו אתם מוכרים?

האם קיים סימון מוטבע על הצמיג כדי לזהות זאת?

הצמיג שאנחנו מוכרים הוא דגם ה- OE של הנקוק, והדירוג שלו הוא אכן C, C, W2, 70 dB כפי שמופיע באתר שלנו. זיהוי הדגם לא מתבצע באמצעות סימון על הצמיג אלא באמצעות מדבקת התיוג האירופאי המודבקת עליו.

• תוכן חדש...