Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לonr לאחרונה בישול בעקבות המלצת ציפופו.

זאת לאחר מספר שנים של נוזל כחול.

הייתה לי סתימה שנוקתה באמצעות חומר להסרת אבנית שהוחזר למתזים באמצעות מזרק ומחט.

עשה את העבודה כמו גדול.

הטבליות של bmw סבבה לגמרי, ניסיתי אותם ברכב של ההורים.

על הסונקס הצהוב שמעתי גם טוב.

M-TECH E46

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שם מים מזוקקים שאני קונה אצל חן-שמואל כימיקלים (שאני קונה אצלו בעיקר בשביל שימוש אחר), יחד עם תרכיז סונקס.

עדיף לא לשים חומץ, אלא אם כן אתה שוטף את האוטו במים אחרי כל השפרצה.

מבחינת השפריצרים, מים מהבריטה הם כמו מי ברז. הבריטה מסנן כלור למשל, שבשבילינו זה לא טוב. לשפריצרים הכלור לא משנה, הוא מתאדה. מצד שנה, הבריטה משאיר במים את המינרלים שחשובים לבריאות שלנו במידה מסויימת, אבל בשפריצרים המינרלים הופכים לאבנית כשהמים מתיבשים.

אם משתמשים רק במים מהמזגן (או מזוקקים, או מפילטר עם מערכת אוסמוזה הפוכה, כולם דומים לעניין זה), זה יועיל להוסיף כמות מסויימת של נוזל חלונות.

פורסם

מי ברז, כ-18 שנים במכוניות שונות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מי ברז, כ-18 שנים במכוניות שונות.

שכן שלי שם מי ברז, ובכל פעם צריך לנקות אבנית מהמתזים.

אני שם מים כחולים שמוכרים במבצע באוטו דיפו, ולעולם לא נזקקתי לפעולה הזאת.

שני הרכבים זה מיצובישי לנסר עם המתזים על מכסה מנוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או לפרק את החיבור או לקחת מזרק עם צינורית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי שקראתי את השרשור הזה, קניתי היום נוזל של sonax, עלה 45 שקל לכמה ליטרים מאוטוסטור.

מצד אחד, זה רכב חדש שיהיה אצלי חמש+ שנים נוספות, מצד שני מאז שהתחלתי להתעסק עם הנושא הזה, אני מוצא את עצמי רק מוציא יותר ויותר כסף על האוטו...

נראה, אם זה גם יגמר מהר אז אחזור למיכל הכחול שמוכרים בתחנות דלק.

• תוכן חדש...