Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש רכב שמתאים לנסיעה יומיומית של 85 ק"מ כל כיוון

הנסיעה היא בינעירונית (מאזור ירושלים לאזור השרון)

השיקולים : אפשרי ידני, חסכוני בדלק, אמין, נוחות נסיעה סבירה (הגב שלי רגיש...)

תקציב - 30-40 אלף (אם ירידת הערך של הרכב לא תהיה מטורפת אני מוכן להשקיע גם יותר)

פורסם

ירידת הערך תהיה גבוהה כי אתה תסע המון ק"מ, ובנוסף לזה היום שוק הרכב מוצף אז זה לא כ"כ משנה כי כל הרכבים מאבדים ערך.

אני מציע לך לחפש רכב נוח שעבר הסבה לגז כי אתה הולך לנסוע לא מעט ק"מ.

אפשרות אחרת- רכב סופר מיני ידני כמו סיאט איביזה/סקודה פאביה מנוע 1.4 גיר רגיל, כמובן חשוב לטפל ב-כ-ל רכב לפי הוראות יצרן.

בנוסף ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

תודה רבה על הייעוץ

מה דעתך על ניסן מיקרה? מבחינת צריכת דלק, נוחות נסיעה?

כמו כן מבחינת הצפת השוק - הכוונה היא שלכל רכב צפוייה ירידת ערך גדולה?

ירידת הערך תהיה גבוהה כי אתה תסע המון ק"מ, ובנוסף לזה היום שוק הרכב מוצף אז זה לא כ"כ משנה כי כל הרכבים מאבדים ערך.

אני מציע לך לחפש רכב נוח שעבר הסבה לגז כי אתה הולך לנסוע לא מעט ק"מ.

אפשרות אחרת- רכב סופר מיני ידני כמו סיאט איביזה/סקודה פאביה מנוע 1.4 גיר רגיל, כמובן חשוב לטפל ב-כ-ל רכב לפי הוראות יצרן.

בנוסף ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

אני מציע לחפש דיזל חסכונית, בבין עירוני זה חסכוני יותר ממיני/סופר מיני וההפרש בצריכת הדלק ישתלם גם למרות ההפרש במחיר.

אני מציע לעלות מעט את התקציב ולחפש פלואנס דיזל, C3 דיזל בנות כ3 שנים. נכון שזה עולה יותר מתקציב ההתחלתי, אבל זה רכב מעט חדש יותר ואם תחזיק את הרכב כ5 שנים, אז מבחינת ירידת ערך, הרוב יישחק כי מרבית ירידת הערך הרכבים האלו כבר עברו ב3 שנים הראשונות (תסתכל ביד 2 כיצד מתנהג מחיר של רכבים האלו ותבין על מה אני מדבר).

ובכלל, פלואנס רכב נוח מאוד לנסיעות ארוכות וזה עוד שיקול משמעותי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום!

אני מחפש רכב שמתאים לנסיעה יומיומית של 85 ק"מ כל כיוון

הנסיעה היא בינעירונית (מאזור ירושלים לאזור השרון)

השיקולים : אפשרי ידני, חסכוני בדלק, אמין, נוחות נסיעה סבירה (הגב שלי רגיש...)

תקציב - 30-40 אלף (אם ירידת הערך של הרכב לא תהיה מטורפת אני מוכן להשקיע גם יותר)

לפי הנתונים שציינת הייתי מתחיל מהגב הרגיש ומחפש משהו הולם עבורו, כל המיקרות-פאביות האלה לא רלוונטיות.

אח"כ הייתי ממשיך ל"אמין" ואז רוב הגרמניות\צרפתיות יורדות.

ידני הולך טוב עם חסכוני, נסה לחפש באיזה לוח לפי ידני בתקציב הזה תראה מה צצ.

The first one to get angry loses

פורסם

עובדה שהרבה נהגי מוניות ומורי נהיגה נוהגים באוקטביות, סיאט קורדובה, טולדו דיזל ועוד גרמניות בלי שום בעיה.

הדיזל הגרמניות נחשבות מאוד אמינות אם מטפלים בהן לפי הוראות יצרן.

פורסם

ממליץ על פאסאט דיזל. בתור בעלים של אחת כזאת 2004, 130 כוח סוס הדגם הכי מפואר(לקצורי), הרכב מעולה! חזק מאוד! נוח מרווח, חסכוני 1\16 1\17 בבינעירוני. בטיחותי. בתקציב שלל תוכל למצוא 2005 שמורה וישאר לך כסף ליישור קו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אני מבין שהסיאט/פולקסוואגן דיזל נטולי הטורבו מאוד אמינות, אך כמובן קצת חלשות.

אתה מדבר על רכב ל 40-45 אלף ק"מ בשנה. זה לא פשוט בכלל בקציב שלך.

הייתי מחפש דיזל ידנית כמה שיותר מתוחזקת ועם כמה שפחות ק"מ. בתקציב שלך זה לא יהיה קל. כשיהיו לך מועמדות תתחיל להתלבט על איזה רכב להתמקד.

בגדול, לדעתי אתה צריך לשקול ברצינות להכפיל את התקציב. מה לעשות, לנסועה כל כך גבוהה צריך להיערך ברצינות.

• תוכן חדש...