Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועה חורקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כשירד גשם יצא לי להכנס בטעות לכמה שלוליות לא ממש עמוקות ושמעתי רעש של חריקה כזאת שריקה לא יודע איך לתאר את זה כמו רעש של מכונית ישנה שמניעה ואז הרצועה שלה חורקת כזה

זה קרה בנסיעה ל3 שניות בערך אחרי שנכנסתי לשלולית ונעלם לא חזר

זה קרה כמה פעמים שנכנסתי לשלוליות ממש קטנות לא משו רציני

מה אומרים מאיפה זה נובע ולמה ואיך אפשר לפתור את זה? כי שנה שעברה נכנסתי בטעות לשלולית ממש עמוקה וזה לא קרה

חשוב לציין שהוחלפה רצועת תזמון שסטומים לפני שנה

פורסם

אולי חסר לך המגן מפלסטיק שמחת למנוע ועדיין נכנסים לשם שפריץ מים ומגיע לרצועות, יכול להיות שאחד הרצועות של המנוע לא מתוחות כראוי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

החלקה של הרצועה גורמת לשריקה הזו שחווית, בהסתמך על מה שרשמת זה נבע ממגע של מים על הרצועה.

אם השריקה לא חוזרת סביר להניח שהכול תקין.

בכדי לתפור את זה אפשר להיכנס למוסך ולהסביר להם שמים חודרים במהלך הנסיעה לכיוון הרצועות וגורם להן לשרוק.

שיבדקו לך את זה, ממליץ ליפני שתסכים להרכיב/לתקן משהו תתייעץ איתנו פה בפורום.

פורסם

אין הרבה מה לאבחן, החלק שמונע ממים שמותזים מכיוון הגלגלים להגיע לרצועה זוהי בטנת הפלסטיק שמעל הגלגל, תציץ מעל הגלגל השני ושוב מעל הגלגל בצד הרצועה, ותראה את חסר חלק פלסטי.

אגב, מדובר ברצועת אביזרים. אוי ואבוי אם רצועת התזמון היתה מחליקה.

פורסם
אין הרבה מה לאבחן, החלק שמונע ממים שמותזים מכיוון הגלגלים להגיע לרצועה זוהי בטנת הפלסטיק שמעל הגלגל, תציץ מעל הגלגל השני ושוב מעל הגלגל בצד הרצועה, ותראה את חסר חלק פלסטי.

אגב, מדובר ברצועת אביזרים. אוי ואבוי אם רצועת התזמון היתה מחליקה.

אני לא מבין, אכן אין לי מכסה מתחת למנוע , אם ארים את מכסה המנוע אוכל לראות את הכביש שמתחת.

אז המים הגיעו מכיוון הגלגל בעצם? באמת עברתי תאונה לא מזמן ולא יצא לי לבדוק את זה איך אני יכול לבדוק את הפלסטיק הזה איך הוא נראה ואיך אפשר אכן לאבחן אם הוא יושב במקום או לא?

תודה רבה על העזרה חברים מאוד הרגעתם אותי!

פורסם

לא דיברתי על הכיסוי התחתון, יכול להיות שגם הוא חסר, או לא, פחות קריטי. הביטנה נמצאת סביב הגלגל, לכוון המנוע. כשמסתכלים על הגלגל מהצד, ומעליו. תשווה לצד השני.

פורסם
לא דיברתי על הכיסוי התחתון, יכול להיות שגם הוא חסר, או לא, פחות קריטי. הביטנה נמצאת סביב הגלגל, לכוון המנוע. כשמסתכלים על הגלגל מהצד, ומעליו. תשווה לצד השני.

הסתכלתי והוא מוברג מצויין שאלתי גם חבר והשוונו לצד השני אותו דבר.

אכן מתחת למנוע אין מכסה , גם לא היה שנה שעברה .

יכול להיות שהרצועה יבשה? איך ניתן לבדוק את זה?

פורסם

רואים סדקים על הרצועה. אבל מה שאתה מתאר לא נשמע כמו רצועה יבשה (שעלולה להיקרע) ואני גם לא מנסה לקבוע דרך הפורום שהרצועה שלך לא יבשה.

מה שנשאר לעשות זה לגלות באיזה רכב מדובר (כולל שנתון וסוג מנוע) ואם יצא לך, עם הגיון וזהירות, לעלות על מדרכה גבוהה (איפה שיש עליה מהכביש למדרכה) באזור שומם ובטוח, עם הגלגל הקרוב לרצועה, ולצלם באיכות גבוהה את האזור מלמטה, כמה צילומים כולל מרחוק, שניתן לראות את קצה הטמון. אולי למישהו שמכיר את הדגם תהיה המלצה.

צפויים כמה ימים ללא גשם, פינקו לך זמן לאבחן את הבעיה.

אם אתה כבר עולה עם שני גלגלים על המדרכה, תבצע אבחון: המפרץ מעט מים על הרצועה, ותגיד אם שומעים החלקה. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף מותחן (ורצועה). מחיר הרצועה כמה עשרות והמותחן כמה מאות.

פורסם
רואים סדקים על הרצועה. אבל מה שאתה מתאר לא נשמע כמו רצועה יבשה (שעלולה להיקרע) ואני גם לא מנסה לקבוע דרך הפורום שהרצועה שלך לא יבשה.

מה שנשאר לעשות זה לגלות באיזה רכב מדובר (כולל שנתון וסוג מנוע) ואם יצא לך, עם הגיון וזהירות, לעלות על מדרכה גבוהה (איפה שיש עליה מהכביש למדרכה) באזור שומם ובטוח, עם הגלגל הקרוב לרצועה, ולצלם באיכות גבוהה את האזור מלמטה, כמה צילומים כולל מרחוק, שניתן לראות את קצה הטמון. אולי למישהו שמכיר את הדגם תהיה המלצה.

צפויים כמה ימים ללא גשם, פינקו לך זמן לאבחן את הבעיה.

אם אתה כבר עולה עם שני גלגלים על המדרכה, תבצע אבחון: המפרץ מעט מים על הרצועה, ותגיד אם שומעים החלקה. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף מותחן (ורצועה). מחיר הרצועה כמה עשרות והמותחן כמה מאות.

אעשה צילומים מחר באור יש לי מצלמה איכותית בנייד.

כל כמה זמן יש צורך להחליף רצועה זו? , מראש הרכב נמצא אצלי שנתיים ולפני זה היה אצל מישהו שהרכב היה אצלו שנה ובוודאות הוא לא ביצע שום טיפול ברכה.

כשהוא הגיע אלי נעשה יישור קוו רציני...

אני מתכנן גם עוד טיפול גדול שיכלול החלפת בולמים קפיצים , ברקסים ועוד כמה דברים אבל זה לעוד כמה חודשים.

מיצובישי לאנסר שנת 2000

מנוע 4G92 ( כמעט בוודאות , אם אני זוכר נכון לפי רשיון הרכב)

• תוכן חדש...