Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט מזה תקופה על איזה רכב סופר מיני ללכת , בתקציב של כ40K

מתלבט בין 2 מכוניות

1. מאזדה 2 2008, 110 אלף ק"מ , יד ראשונה אוטומט. כ40 אלף שח.

2. פאביה , 2010 , 67 אלף קמ , יד 2 פרטי , 1.4 ידני כ40 אלף שח.

בהנחה שששניהן נראות על הנייר במצב טוב.

ברים שחשובים לי , איכות נסיעה ואמינות .

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם

ב 40K תוכל לרכוש גם יונדאי I20 מליסינג/השכרה מאחת החברות הגדולות ולקבל גם אחריות.

מבחינת אמינות הסקודה נחשבת אמינה, מנוע ה 1.4 חסכוני מאוד בדלק אבל דורש טיפול טוב לפי הוראות יצרן.

אני לא יודע אם במנוע הזה יש 2 רצועות טיימינג כמו בפולו שהיו לי, צריך לבדוק את זה ואם הוחלפו הרצועות הטיימינג ואם לא לקזז ממחיר המכירה (בפולו זה כל 3 שנים או 90 אלף ק"מ הקודם מבניהם, לדעתי גם בפאביה).

אמינות תלויה בהרבה איך תחזקו את הרכב, אם יש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת או שהרכב טופל במוסכי מדרכה ללא קבלות ותיעוד.

שים לב שלמאזדה 2 יש המון רכבים שהיגיעו עם אבזור עלוב בגרסת הבסיס למשל רק 2 כריות אויר שזה מוריד משמעותית מבטיחות הרכב.

פורסם

מה ההתלבטות? לך על המכונית הצעירה יותר והבלוייה פחות, מה גם שאיכות המתלים של הפביה טובה משל המזדה.

מנוע ה-1.4 אמין מאד ופשוט. בגרסה הידנית גם יהיה חסכוני יותר מהמזדה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם איכות הנסיעה חשובה לך, מזדה 2 לא בדיוק מבריקה במובן הזה. פאביה תציע לך איכות נסיעה ברמה גבוהה יותר. בנוסף אתה מקבל רכב חדש יותר באותו המחיר. על מה ההתלבטות?

המזדה רכב מיושן ומרגיש זול, ליונדאי 10ו תא הנוסעים איכותי יותר, מושבים תומכים יותר. ה20ו הרבה יותר נעימה וחלקה מהמזדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בס''ד

כדאי לך לבדוק סוזוקי SX4 תהיה לא פחות חסכונית ויותר רכב בדגם של ה4 דלתות אתה גם מקבל תא מטען ענק

עוד אופצייה לחילופין זה סיריון שהיא חסכונית מאד וגם זריזה ונוחה לתמרון חוץ מהגה ארוך של אגד הרכב מעולה

מרווח בפנים וישיבה גבוהה ראות טובה ושמירת ערך מעולה

בהצלחה

• תוכן חדש...