Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון שטח לרנגלר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין מיגון על רנגלר. ראיתי שלאספיר יש סט של כמה חלקים שמכסה את כל ה״חשודים המיידים״ אבל גם נתקלתי בחברה בשם ראסטה שמייצרת אף היא סט מיגונים דומה. האם יש הבדל בין שתי החברות מבחינת איכות חלקי המיגון ואיכות ההתקנה? כ״כ מבחינת שירות לקוחות?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הכל תלוי בצורך שלך,אם אתה תשתמש במיגון רק כדי להגן פה ושם ממכות אז שתי החברות הם בסדר גמור והמוצרים שלהם באיכות מספיק טובה לצרכים בסיסיים.

אם אתה נוסע לטיולי סלעים והמיגון יעבוד שעות נוספות ויידרש ממנו להיות חזק במיוחד אז החברות האלו לא מייצרות מיגונים חזקים במיוחד.

לי אישית היה על ג'ימני מגן גחון אספיר ואיך לומר הוא נורא חמאתי,טיולי סלעים ומכות מכובדות קיפלו אותו לגמרי.

מדרגות צד של RASTA היו ברשותי גם כן וכמו באספיר לאחר כמה מכות הם יתעקמו יפה,אני מסיק שנם נוצרים ליופי בלבד.

שוב אני מדגיש הניסיון שלי הוא עם מוצרים לג'ימני אבל אפשר להניח שהחומרים מהם נבנים המוצרים שלהם הם זהים בחוזקם.

פורסם

ראסטה מייצרת מיגונים איכותיים מאוד, שנמכרים גם בסדנאות בחו"ל. כך גם אספיר. כל מיגון של חברה כזו יהיה טוב ואיכותי.

אתה יכול גם לברר ב'גתוס' בת"א ( http://www.gatos.co.il/) ובפרוג'יפ בנשר (http://www.projeep.co.il/ ) על סט מיגונים בהתאם למה שאתה רוצה ומתכוון לעשות עם הרכב.

המיגון צריך להיות קשיח במידה וגמיש במידה על מנת שיוכל לספוג חבטה קשה ולא להעביר את הנזק לשלדה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני לא מתכוון ישירות להתחיל לקפץ בין סלעים, אבל מאחר וזו הוצאה מאוד כבדה, אני מעדיף לעשות זאת כמו שצריך ולעשות זאת פעם אחת.

ראיתי שלאספיר יש יותר חלקים בסטים שלהם (אם כי אני חושב שהארבעה הנוספים הם פשוט מיגון לסרנים ואני לא בטוח עד כמה הוא קריטי).

חבל שאין ביקורת או יותר מידע באינטרנט.

אני אפנה גם לגתוס ולפרוג׳יפ.

עריכה אחרונה על ידי Shwantz
פורסם

זה לא רק מידות. חלק מהרכיבים הממוגנים מתוכננים לקבל קירור אוויר, וכאשר שמים פלטה בלי לתת את הדעת על סוגיית הקירור יוצרים נזקים. אני לא מכיר את מרכיבי המיגון של הרנגלר, אבל נדיר שצריך למגן רכב מההתחלה ועד הסוף. יש נקודות תורפה שצריך למגן וזהו.

אגב, ממליץ מאוד למי שאין לו נסיון שטח לעשות קורס נהיגת שטח במקום מסודר. ללמוד מה הכוחות שפועלים על האוטו בשטח, איך הוא עובד, איך נכון לעלות עליה ואיך נכון לרדת ועוד ועוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני קניתי השבוע מיגון מאספיר. ההצעה שלהם הייתה הזולה ביותר, ההזמנה דרך האינטרנט והמיגון הגיע תוך יומיים למשמר השבעה (בחרתי בהתקנה עצמית).

לדעתי הם גם יהיו זולים יותר ממסגר "בלי שם". הסיבה פשוטה - כשאתה עושה סטוק של חתיכות בייצור סדרתי, זה בדרך כלל יעלה פחות מזמן של מסגר שצריך לעשות setup למכונה, לעבוד ידנית, להסתכל, למדוד והשד יודע מה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אגב, ממליץ מאוד למי שאין לו נסיון שטח לעשות קורס נהיגת שטח במקום מסודר. ללמוד מה הכוחות שפועלים על האוטו בשטח, איך הוא עובד, איך נכון לעלות עליה ואיך נכון לרדת ועוד ועוד.

כמובן

אני קניתי השבוע מיגון מאספיר. ההצעה שלהם הייתה הזולה ביותר, ההזמנה דרך האינטרנט והמיגון הגיע תוך יומיים למשמר השבעה (בחרתי בהתקנה עצמית).

לדעתי הם גם יהיו זולים יותר ממסגר "בלי שם". הסיבה פשוטה - כשאתה עושה סטוק של חתיכות בייצור סדרתי, זה בדרך כלל יעלה פחות מזמן של מסגר שצריך לעשות setup למכונה, לעבוד ידנית, להסתכל, למדוד והשד יודע מה.

זה אחלה אם יש לך את היכולת להתקין. אין לי רצון להתעסק עם זה

פורסם

בעלים של רנגלר. הרכב לא ממש חיוב מיגון על כולו. יש רק שתי נקודות קריטיות ודי נמוכות. מיכל עודפי אדי דלק (מיכל קסטר) ומיגון למיכל הדלק.

כל היתר או שבא עם מיגון מקורי או שנמצא מספיק גבוה ומעל קורות השילדה שלא צריך למגן אותו.

לפני המיגון, הייתי משקיע בקורס נהיגת שטח שילמד אותך היטב מהן מיגבלות הרכב וכך גם תבין יותר מה אתה צריך מבחינת מיגון.

לטעמי המיגון של רסטה יותר מוצלח. אבל שוב מיגון הייתי שם בעדיפות שנייה אחרי קורס ואולי אפילו בעדיפות שלישית אחרי הגבהה מינימלית של 2 אינצ׳ שנדרשת מאד במיחוחד אם מדובר ברנגלר ארוך.

פורסם

חפרתי אתמול באינטרנט ו... לא הגעתי למסקנה סופית.

בפורומים בארץ מצאתי התייחסות אפסית להבדלים בין החברות.

בחו״ל (ממה שמצאתי, פוסטים בני חצי שנה-שנה ומעלה) בעיקר ספקנים בשל העובדה שהמיגון עשוי מאלומיניום. עם זאת, יש הרבה שקנו אספיר/רסטה ואמרו שיחזרו לדווח - אבל נאדה. מצאתי אתר שסיקר את המיגון עצמו של אספיר ותהליך ההתקנה, אבל שוב - לא חזר לדווח.

מצאתי (בעיקר בפורומים של fj) אנשים שמאוד מרוצים מרסטה, אנשים שלא מרוצים/לא מתלהבים בגלל אלומיניום וכנ״ל לגבי אספיר. הדבר היחידי שאיכשהו יכול לקרב אותי להחלטה זה שנראה לי שלרסטה יש יותר פוסטים בעד. מצד שלישי, ראיתי מיגון של אספיר על ג׳יפים בסרט טיול של teraflex

:(

פורסם

לשתי החברות מוצרים טובים והשוואה בינהן היא כמו להשוות בין ניקון לקנון או טויוטה להונדה,

כולם נותנים מוצר טוב וראוי.

אתה יכול לבחור אחת מהן לפי כל פרמטר שבא לך, לא תצליח לטעות.

ככל שתהיה יותר ספציפי בדרישות וככל שיש לרכב שלך או בפעילות שלך נקודות תורפה ייחודיות,

אולי אחת מהן תציע פתרון הולם יותר.

בפורומי ג'יפים תראה כל מיני FAN BOYS של קנון או ניקון, שיישבעו על עובי אלומיניום וקירור הטרנספר,

תתעלם.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...