Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הגשר, זה לא יעזור אנשים לא יעלו עליו. יש היום גשר ואנשים עדין ממשיכיםלחצות את הכביש מתחתיו כי מתעצלים לעלות עליו.

נהגי האוטובוסים שדהרו בנתיב ודאי שיש להם אשם תורם, אני לא מבין מדוע לא שמו שם מצלמות לאורךכל הנתיב? בעצם מאוד ברור, אם ישימו מצלמות לאורך הנתיב נהגי האוטובוסים יפסיקולדהור שם ואז לא יהיו הכנסות למדינה (אגב מהירות הנסיעה המותרת שם היתה 40 קמ"ש!)פשוטכל אחד רוצה לגזור קופון פוליטי, והגיע התור של ראש העיר הנוכחי והחליט לסגור

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

זה הכל חינוך דפוק.

עד היום וגם לפני הפתיחה של הציר הזה ניתן לראות אותו סידור של נת"צ ותחנות בירושלים, ברחוב דרך חברון.

כנ"ל מסלול המטרונית בכביש 4 מהקריות לחיפה.

ושם אין שום "ציר מוות".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

הסידור פועל בכל העולם, עם אוטובוסים, טראמים וכל השילובים האפשריים.

בהולנד נתקלתי בכביש המצריך חציה ב-5 שלבים, כל אחד עם רמזור נפרד (נתיב אופניים - נתיבי רכב פרטי - טראם - רכב פרטי - אופניים). אבל מה - אנשים עצרו בכל רמזור אדום, לא רצו לתפוס את הטראם, הרי עוד אחד יגיע תוך ככמה דקות.

הדוגמא הישראלית שבה נתקלתי השבוע (ומחוסר מצלמה אוכל רק לתאר) - בכביש 752 בנשר הולך רגל שישב בגובה 2.5 מ' על גדר הפרדה וקפץ לכביש לאחר שעברתי אותו. הולך רגל כזה, אם היה נופל, היה חסר כל סיכוי בתנועה המהירה (מהירות מותרת ומעשית 70 קמ"ש) והכבדה במקום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקר טוב . כתושב העיר פתח תקווה . כחבר וועד שכונת כפר גנים ג , כחבר פורום וועדי שכונות פ״ת , וכחבר בוועדת תנועה העירונית , אני רוצה להגיד שלדעתי האישית אי אפשר להאשים כל הזמן את הנהגים . אם כל הצער והכאב גם הולכי הרגל שלא מסתכלים , קופצים לכביש , חוצים ברמזור אדום , אשמים . תאונות דרכים לא קורות , תאונות דרכים נגרמות .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מצוין! ובהיותך חבר וועד שכונת כפר גנים ג , כחבר פורום וועדי שכונות פ״ת , וכחבר בוועדת תנועה העירונית - מה אתה עושה בנדון כדי להעביר את רוע הגזירה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אגב, הסיפור הזה של סגירת "ציר המוות" הוא על אותו משקל של בניית "הפרדה מפלסית" (איזה שם מכובס ויפה להוצאה של מילארדים בגשרים למכוניות מעל לפסי הרכבת) בגלל מטומטמים שהתעקשו לחצות את פסי הרכבת אחרי שהמחסום ירד.

מה קשור הפרדה מפלסית לדיון? אתה מבין איזה פקקים נוצרים במקומות שבהם יש מחסום רכבת באזורים עירוניים??

בחדרה למשל הייתה יכול לחכות 15-20 דקות ביציאה מהעיר בגלל תנועת הרכבות בשעות השיא , עכשיו שבנו שם גשר הכביש פנוי לגמרי כל היום.

פורסם

צביקוש אתה תותח. אבן יסוד בפורום וחלק מהפסגה הכוללת מנהלים בכירים במוסדות הממשל.

רק שכחת לציין שאתה יו"ר ועד הבית.

פורסם

מותר לשאול מה אתה עשית בנידון ? נורא נחמד כל אלה שמתלוננים וכותבים . אבל מה עשית מעבר להתלונן ?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שאלת אותי?

אני לא עשיתי כלום. אומנם כתבתי כמה וכמה פוסטים בנושא באתר הרכב הגדול בישראל, אבל בהתחשב בעובדה שחוץ מחובבי רכב אף אחד לא באמת קרא אותם (ואני עוד אופטימי), אז כן - לא עשיתי כלום.

מצד שני, אני לא חבר וועד שכונת כפר גנים ג , חבר פורום וועדי שכונות פ״ת , וחבר בוועדת תנועה העירונית, כך שלמעשה אינני נמצא באותה עמדת כוח בכירה ומשפיעה כמוך, ומכאן שיכולת ההשפעה שלי בטלה בשישים לעומת יכולת ההשפעה שלך. בעצם, אני אפילו לא תושב פ"ת, ואילולא העבודה שמזמנת אותי מפעם לפעם לעיר הזאת, אין לי מה לחפש בה.

אבל עזוב, אל תשאל אחרים מה הם עשו. שאל את עצמך - מה אתה עשית לטובת העניין הזה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנשים, בחלקם טיפשים ובחלקם תמימים, אחראים שם על הבעיה בתפקידיהם הן כהולכי רגל והן כנהגים.

לא כל יום או שבוע יש שם נפגעים, כלומר דרושה הצטרפות מקרים, אבל אז כשבודקים את המשוואה יוצא :

טיפש\תמים X טיפש\תמים = הכביש אשם, מסתבר

... מצד שני, אני לא חבר וועד שכונת כפר גנים ג , חבר פורום וועדי שכונות פ״ת , וחבר בוועדת תנועה העירונית, כך שלמעשה אינני נמצא באותה עמדת כוח בכירה ומשפיעה כמוך, ומכאן שיכולת ההשפעה שלי בטלה בשישים לעומת יכולת ההשפעה שלך.

צביקה שלום,

אני מצטרף לאלעד ומבקש מכאן לחזק אותך.

דברים שמתחילים בתור בדיחות של סמי-טרולים יכולים, בהינתן הסוגסטיה הנכונה, לעודד לפעולה -

וכאן אין צחוקים וזהו בפירוש עניין של חיים ומוות. דע לך שכל פעולה שתיזום עשוייה להבשיל לכדי מהלך מונציפאלי רחב,

תיקון במישור הציבורי אשר בתורו אולי יחסוך את ההרוג הבא, או לפחות יקטין את פציעתו לכדי פרפלגיה במקום מוות, חלילה, למשל :

כמה אנשים יכולים להתהדר בכך ? אתה יכול וכאן שמור לך הכבוד ומכאן יוצא קול קורא -

אמנם במעש אנו דלים אך גם אני מצטרף לאלעד ולטובתכם ומציע את כל העזרה שאני יכול מכאן.

שיהיה יום טוב, שבוע טוב וחודש טוב ומלא עשייה - נתכבד בעידכוניך !

The first one to get angry loses

פורסם

פעם אחרת שדיברנו על הרחוב הזה ישר חשבתי על queens boulevard בניו יורק שהוא ממש בתוך העיר ובחלקים שלו יש אפילו יותר נתיבים.

אז בדקתי וקוראים לו "The Boulevard of Death ויש להם את אותה בעיה עם הולכי רגל.

הם מלאו את הרחוב בשוטרים, אין פתרון אחר.

בטוח לא לסגור את הרחוב

http://en.wikipedia.org/wiki/Queens_Boulevard

אייל

פורסם (נערך)
כחבר וועד שכונת כפר גנים ג , כחבר פורום וועדי שכונות פ״ת , וכחבר בוועדת תנועה העירונית

שלום, חבר..

לענינינו, לא צריך להיות חבר גדול, בשביל להבין שתכנון בתחבורה צריך להיות ידידותי למשתמש, אבל יש גבול לכל תעלול, בנאדם שחוצה באדום ונדרס, או בנאדם שקופץ מתחת לאוטובוס בלי להסתכל לא יכול להאשים את הכביש.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש משמעות למי יש קדימות ברמזור. עם יש בעיה שלוקח המון זמן לחצות את הכביש אפשר לפטור את זה ע"י עצירת התנועה ומתן יותר זמן להולכי הרגל לחצות, כך שהחצייה תהייה רציפה ולא 3-5 רמזורים נפרדים.

זה נכון שאי אפשר לזכות אדם שחצה באור אדום רק כי הוא המתין זמן רב, אבל העובדה שכל כך הרבה אנשים איבדו את הסבלנות וחצו באדום גם היא משמעותית. אולי לא לתאונה ספציפית, אבל בטח במת על של מתכנן רחוב כזה.

• תוכן חדש...