Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מדובר בסיוויק 2008 האצ'בק דגם FK2.

לאחרונה ההגה בחלקו העליון התחיל להיסדק, דבר שמפריע בסיבובו בחניות כי זה "חותך" את כף היד וכתוצאה מכך, אני רק פוצע אותו יותר.

מן הסתם זה ילך ויעשה גרוע יותר ועם הזמן אפילו יתפורר לי ביד.

ראיתי כאן בפורום שאנשים קנו מאיביי יריעת בד מעור מאד יפה, עם קיט תפירה עצמית, שבעצם מכסה את כל ההגה לכל אורכו.

בשמחה הייתי קונה את זה, הבעיה שבחלקו התחתון של ההגה שלי יש 2 פנלי פלסטיק שלא משמשים דבר חוץ מתוספת קוסמטית.

בלינק פה אפשר להבין במה מדובר:

http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CIVIC-steering-wheel-R18A2-SJ40711-78500-SMJ-J420-build-2007-45-/111360324688?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19ed97b450

זה בדיוק הגה כמו אצלי (כמובן עם כרית האוויר) ואפשר לראות את 2 הפאנלים הכסופים, אחד בכל צד.

מה עושים בכזה מצב ואיך אפשר לרפד את ההגה מבלי להסיר את הפאנלים? (בכל זאת, הם יפים קוסמטית).

תודה,

אוהד.

פורסם

אתה יכול לשים את הכיסוי בתפירה אבל מושלם זה לא יהיה כי הכפתורים בצדדים יהיו קצת מכוסים. אם אתה רוצה עבודה איכותית ראיתי מישהו עשה בפורום אחר על אותו הרכב, תפירה מקצועית. יצא מעולה אבל יקר 1000 ש''ח.

פורסם (נערך)

addfeab03b0d46ed21a8f7c500913b32.jpg

כיסוי תפירה מאיביי, עלות 50 שקל כולל משלוח, עור אמיתי, 20 דקות עבודה

אני מבסוט רצח עליו, כמו הגה חדש ויותר נוח מללא כיסוי. הכי בטיחותי שיש.

יש גם כיסוי מותאם בול להגה, אחד שעובר בין ומתחת לכפתורים, הוא יהיה יותר יקר.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

תודה למי שענה.

אבל לא הבנתם, ציינתי במיוחד שקיימים על ההגה פאנלים מפלסטיק אשר איני מעוניין להסתיר אותם עם הכיסוי מאיביי.

האם קיים פתרון תפירה מבלי לכסות את הפאנלים?

פורסם (נערך)

כתבתי שקיים, רק יקר בהרבה וקשה יותר לחפש.

תשב באיביי/ אליאקספרס אני בטוח שתמצא.

עריכה: בשנייה מצאתי להגה דומה לשלך... תחפש קצת ותמצא.

c72b1fb77b209c6f5530f9042e920202.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

תודה למי שהגיב, הכיסוי שמתאים לסיוויק נשמע מעולה ואשמח להזמין כזה גם בעלות גדולה יותר מאשר הכיסוי הגנרי הפשוט.

אבל, אני מתקשה למצוא ספציפית לרכב שלי, אשמח אם מישהו נתקל או יודע איפה לחפש בשבילי, אודה לו מאד!

הרכב: Honda civic 8th FK2 2008.

ההגה כמו בתמונה של הלינק שלי בהודעה הראשונה, אי אפשר שלא לשים לב שחלקו התחתון מעוטר ב2 פאנלי פלסטיק כסופים, אשר אותם אני לא מעוניין לכסות עם הכיסוי.

תודה,

אוהד.

פורסם

אתה יכול לצבוע את ההגה כמובן שאצל מישהו מקצועי, למשל יעקב אלטר צובע, ראיתי עבודת צביעה שלו וזה נראה מקורי לגמריי.

Miata ND2

• תוכן חדש...